Zeynepder Kultur Birimi Karadenizi tanıttı...

Zeynepder Kultur Birimi Karadenizi tanıttı...

Zeynepder Kultur Biriminin duzenlemis olduğu Bolgeleri taniyalim programinin bu ay ki tanittigi bolge Karadeniz Bolgesiydi.Hulya Morkurt'un sunumuyla programda sirasiyla Oznur Altuntaş bolgenin fiziki ve cografi ozelliklerini tanitti. Merve Ozer Kulturel ozelliklerini ve gezilip gorulecek yerlerini tanitti.

Dernegimiz guzide karadenizli hanimlari Emine Durmuş, Ergul Kedikli, Hatice Ozbay, Hatice Kedikli, Asiye Kedikli, Emine Calik, Rahime Çalik, Havva Demir bolgelerine mahsus yemekleri yapip tanittilar.Karadenizin karakteristik tum ozelligini uzerlerinde taşiyan hanimlar yöresel kiyafetleriyle kucuk bir horon gosterisi yaparak Karadenizin coskusunu yansittilar.

Emine Durmus hanimin bizzat kendi ozgun kaleminden yazip okudugu siiri oldukca begenildi ve basta hocamiz olamak uzere herkesi duygulandirdi.

 

Bizde Zeynepder Kultur Birimi olarak emegi gecen tum kardeslerimize tesekkurlerimizi sunuyoruz. Rabbim razi ve hosnut olsun.Guzel ve bolgeye yakisir sekilde coskulu bir program oldu emeginize, ellerinize ,yureginize saglik ablalarim, kardeşlerim. Zeynepder Kultur Birimi Adina Guler Denk

Yorum Yap

  • Henüz Yorum Yok !