İstanbul Sözleşmesi İptal Edilsin!

İstanbul Sözleşmesi İptal Edilsin!

Sözleşme irdelediğinde nasıl bir felakete imza atıldığı görülmektedir. Rağmen ehli vicdanın kısık sesi insanı daha fazla tedirginliğe, endişeye sürüklüyor. Sözleşmenin her bir maddesinde kadına vurgu yapılması; kadınların hilesini, azgınlığını, önlenemez hayasızlığının önünü sonuna kadar açmaktan başka bir amaç gütmemektedir. Bu ülkenin erkeğine zulmetmeyin! Bu ülkenin kadınına yazık etmeyin! Bu ülkenin neslini yok etmeyin! Bu ülkenin çocuklarını "Ana"sız bırakmayın!

Türkiye Hızla Dönüşüyor

Kadınlar bu ümmetin en büyük fitnesi (imtihanı) olmaya devam ediyor. Git gide kadın erkil bir topluma dönüşüyoruz. Bu da bir toplum için başka belaya gerek bırakmayacak bir durumdur.

Kadın erkek eşitliği denildi;

Kadın hakları denildi;

Kadının özgürlüğü denildi... İyice anlaşıldı ki tüm bunlar, bugünlerin ayak sesleriymiş.

Önce ETCEP programı; şimdi de yüksek perdeden cinsiyet eşitliği dillendiriliyor. İstanbul Sözleşmesi'yle yürürlüğe konulacak olan maddeler tek kelimeyle toplumun ahlaken bitip tükenmesine kapıları sonuna kadar açacak. İşin doğrusu, tüm bunların kendilerini muhafazakar diye adlandıranların tarafından yapılıyor olması. Sürü psikolojisinin getirisi olan "Bir bildikleri vardır."   yaklaşımı, özellikle de İslami camiadan ciddi seslerin çıkmamasına sebep mi oluyor  diye düşünmeden edemiyoruz.

İstanbul sözleşmesi;

1-“Sözleşmenin amacı”

“d-Kadına yönelik şiddeti ve aile içi şiddeti ortadan kaldırmak amacıyla uluslararası işbirliğini geliştirmek”

Kadına şiddetin zirve olduğu Batı Dünyası'ndan “Bize yardım edin, kadına şiddeti önleyelim.” iş birliğine nenemin vereceği cevap şu olurdu: "Kel derman bulsa başına çalar." Kadına şiddeti önleyelim derken kadın şiddetine maruz kalan erkekleri nasıl koruyacaksınız? Şayet kadına şiddeti yok etmekte samimiyseniz buyurun Allah'ın kitabına. Allah'ın indirdikleriyle hükmedin gerçek adalet hak ve hukuk yerini bulsun.

Sözleşme irdelediğinde nasıl bir felakete imza atıldığı görülmektedir. Rağmen ehli vicdanın kısık sesi insanı daha fazla tedirginliğe, endişeye sürüklüyor.

Sözleşmenin her bir maddesinde kadına vurgu yapılması; kadınların hilesini, azgınlığını, önlenemez hayasızlığının önünü  sonuna kadar açmaktan başka bir amaç gütmemektedir.

Bu ülkenin erkeğine zulmetmeyin!

Bu ülkenin kadınına yazık etmeyin!

Bu ülkenin neslini yok etmeyin!

Bu ülkenin çocuklarını "Ana"sız bırakmayın!

#İstanbulSözleşmesiİptalEdilsin

Yorum Yap

  • Henüz Yorum Yok !