Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: utanmaz kadın  (Okunma Sayısı 455 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir_garip
AllahuEkber

DUÂ: 22
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 27 Mayıs 2007, 12:47:13 »

utanmaz kadin

--------------------------------------------------------------------------------
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in eşi Semra Sezer, kadınlara seçme ve seçilme hakkı tanınmasının 72. yıldönümünde kadınlara büyük bir saygısızlık örneği sergiledi.
“Başörtüsünü Sümerler'de fahişeler takardı” şeklindeki sözleriyle ülkede büyük bir infiale sebep olan Sümerolog Muazzez İlmiye Çığ, Çankaya Köşkü’nde Semra Sezer tarafından ödüllendirildi. Sezer'in Çığ’ı ödüllendirmesi sert tepkilere sebep oldu. Programa davet edilen milletvekilleri, Çığ’a ödül verileceğini duyunca Semra Sezer’i protesto ederek son anda programa katılmaktan vazgeçti.
ÖZTOPRAK: ŞAŞKINLIKLA KARŞILADIM
Kadın Dernekleri Federasyonu'nun kadınlara seçilme ve seçme hakkının verilmesinin yıldönümü sebebiyle Çankaya Köşkü’nde düzenlediği törene AK Partili kadın milletvekilleri protesto ederek katılmadı. Semra Sezer’in ‘Atatürk’ün izinde bir ömür’ ödülünü Çığ’a vereceğini öğrenen AK Parti Ankara Milletvekili Remziye Öztoprak, Vakit’e yaptığı açıklamada, “Bu toplantıyı, Türk kadınına tanınan seçilme ve seçme hakkının 72. yıldönümü dolayısıyla ‘siyasette kadının yerini alması’ amacıyla yapılan bir toplantı olarak düşünmüştüm. Ama daha sonra Muazzez İlmiye Çığ’a bir ödül verme töreni olduğunu öğrenince gitmekten vazgeçtim” dedi.
“NEFRETLE KINIYORUM”
Adana Milletvekili Zeynep Tekin Börü ise; “Bu ülkenin en tepesinde bulunan ve kendisi de eğitimci olan Cumhurbaşkanı eşi Semra Hanımın verdiği bu ödülü nefretle kınıyorum. ‘Başörtüsünü fahişeler takıyordu’ diyen bir insana Çankaya Köşkü’nde bir cumhurbaşkanı eşi tarafından ödül verilmesi, kabul edilebilir, hazmedilebilir bir şey değil” diye konuştu.
TESADÜF DEĞİL
Afyon Milletvekili Reyhan Balandı da, “Ödül verilecek insanların dikkatlice tespit edilmesi gerekir. Verilen ödüller halkın değerlerine saldırmayı meşru kılacak bir sonuç doğurabilir” diye konuştu.
Memur-Sen Kadın Kolları Başkanı Necla Güler ise, “Sayın Sezer tarafından bir ödül verilecekse, önce şehit analarına vermelidir” derken;
KADBİR Başkanı Serap Şahiner, “Bu ödül bir tesadüf değildir. Bu ülkede dinimize ve kimliğimize saldıran ödüllendiriliyor, diğer taraftan inancı gereği yaşamaya çalışan kadınlarımız her konuda cezalandırılıyor” ifadelerini kullandı.

vakit

Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez. , ,(Mevlana)

üzgünüm bir hayli vesselam,
vuslatım gelmez mihman
bekleyim gurbetteyim ne edeyim
AzRa
Laİlaheİllallah

DUÂ: 111
Çevrimdışı Çevrimdışı

cihad;imanın çekap'ı ... Şehadet çıkan sonuç

« Yanıtla #1 : 27 Mayıs 2007, 13:28:13 »

çok şaşırdım ya,bu tür olaylar bilinçli ve planlı yapılıyo bence..acıyorum bu insanlara..Allah ıslah etsin..

Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 639
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 27 Mayıs 2007, 13:35:52 »

hemde bu odulu nufusunun cogunlugu musluman olan bir ulkenin cumhurbaskani esi veriyorsa vay halimize vay halimize nasil insanlar bizleri yonetiyor diye dusunmek lazim
bir_garip
AllahuEkber

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 27 Mayıs 2007, 13:41:50 »

ya azra kardeşim bende duyunca çok şaşırmıştım....ne hallere geldik...bint-i mennani kardeşim devletin çoğu nüfüs cüzdanında müslüman ama bakalım kaç tanesi yaşıyor islamı...ALLAH sonumuzu hayreylesin.....selametle....
AzRa
Laİlaheİllallah

DUÂ: 111
Çevrimdışı Çevrimdışı

cihad;imanın çekap'ı ... Şehadet çıkan sonuç

« Yanıtla #4 : 27 Mayıs 2007, 13:50:56 »

evet gerçekten Allah sonumuzu hayrelesin...aslında suçu onlarda aramak boşuna. Çünkü “Nasılsanız, öyle idare edilirsiniz” diyen Peygamber efendimiz, bu hakikat orta.
bir_garip
AllahuEkber

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 27 Mayıs 2007, 13:53:43 »

dediğim gibi sadece kimliğinde din:islam yazınca bu hallere gelmemiz normal sayılır herhalde...ALLAHa emanet olun...selametle...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: