Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Binlerce Filistinli çocuk mahkum edildi  (Okunma Sayısı 149 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MuSALLi
Süper Moderatör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 259
Çevrimdışı Çevrimdışı

*Zervêşayê Pexmêr*

« : 20 Temmuz 2011, 21:34:34 »

İsrail'in Filistinlileri sindirme politikası devam ediyor...Filistin yönetimi son beş yılda üç bin Filistinli çocuğun hapse atıldığını açıkladı.

Filistin Tutuklu ve Esirler Bakanlığı tarafından yayınlanan rapor, İsrail’in özellikle çocuklar başta olmak üzere Filistin halkı üzerindeki baskısını bir kez daha gözler önüne serdi.
El Cezire’ni haberine göre, İsrail askerleri binlerce Filistinli çocuğu hapse atarak cezalandırma ve sindirme politikalarına devam etti.
Bakanlık tarafından açıklanan raporda rakamlar ile İsrail’in saptırma haberlerine de cevap veriliyor. İsrail yönetimi son beş yıl içerisinde toplam 853 Filistinli çocuğu hapse attığını iddia ederken; Filistin yönetimi bu rakamın gerçek dışı olduğunu ifade etti.
Filistin yönetimi tarafından hazırlanan rapora göre, son beş yılda en az 18 yaş altı üç bin Filistinli çocuk sindirme politikası çerçevesinde İsrail zindanlarına atıldı.

Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 340
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA

« Yanıtla #1 : 21 Temmuz 2011, 00:25:07 »

ben o çocukları  kasıtlı olarak mahkum edildiğini düşünüyorum.müslüman çocukların yahudilikle asimile  edilmeye çalışıldığına inanıyorum.rabbim bu zalim kavmi döktükleri kanda boğsun inşALLAH. ve onların cezalarını müminlerin elleriyle versin.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: