Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Filistinli Gençler Siyonistleri Taşıyan Bir Aracı Ateşe Verdi  (Okunma Sayısı 168 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MuSALLi
Süper Moderatör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 259
Çevrimdışı Çevrimdışı

*Zervêşayê Pexmêr*

« : 19 Mayıs 2011, 18:20:56 »

Siyonist işgalcilerin baskı ve tahriklerine tepki gösteren Kudüslü gençler Siyonist gaspçıları taşıyan bir minibüsü ateşe verdi.

Görgü şahitleri, Siyonist gaspçıları taşıyan minibüse molotof atan gençlerin kaçmayı başardığını, bölgeye gelen ilk yardım ve kurtarma ekiplerinin alevler aracı tamamıyla sarmadan yolcuları tahliye etmeyi başardığını, tahliye edilen yolcuların büyük bir şok geçirdiğini ifade ettiler.

Dün (18 Mayıs Çarşamba) yaşanan olay Kalandiya ve Bi’r Nebala arasında bulanan Atarot Yahudi yerleşkesinin bulunduğu bölgede meydana geldi.

Minibüse yapılan saldırının, Siyonist İç Güvenlik Bakanı Yitzhak Aharonovitch’in Kudüs’ün İseviyye mahallesine yaptığı birkaç dakikalık ziyaretin ardından gerçekleştirildiğine dikkat çeken kaynaklar, Siyonist bakanın tahrik amaçlı ziyaretinin duyulması üzerine bölge halkının ziyareti engellemek için bakanın bulunduğu noktaya akın ettiğini, halkın büyük direnişi karşısında geri çekilen bakanın ziyaretini yarıda kesmek zorunda kaldığını ve mahalleyi terk ettiğini ifade ettiler

Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 340
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA

« Yanıtla #1 : 19 Mayıs 2011, 20:17:51 »

ohhhhhhhhhhhhhhhh oh olsun işte.biliyorum kınayacaksınız beni,onlar canavar diye bizde mi olalım diyeceksiniz .belki haklısınız ama ne edeyim ayağım taşa değse yahudiye lanet ediyorum ben.

MuSALLi
Süper Moderatör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 259
Çevrimdışı Çevrimdışı

*Zervêşayê Pexmêr*

« Yanıtla #2 : 19 Mayıs 2011, 22:36:22 »

Seni kınayan olacağını sanmıyorum kınayan kınamadan önce Filistin geçmişine baksın,gerçek tarihi iyice bir okusun
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: