Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Esir Ailesi: “İşgal Güçleri, Sorguda Yavrumuzun Üzerine Kızgın Yağ Dökmüş”  (Okunma Sayısı 131 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MuSALLi
Süper Moderatör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 259
Çevrimdışı Çevrimdışı

*Zervêşayê Pexmêr*

« : 17 Mayıs 2011, 14:37:58 »

Filistinli esirler işgal zindanlarında akıl almaz işkencelere maruz kalıyor.

Filistin Enformasyon Merkezi

Tamun beldesinden Filistinli esir Re’fet Beni Avde’nin ailesi, Siyonist işgal zindanlarında altı yıl kalan ve bu sürenin büyük bir bölümünü tek kişilik hücrede geçiren yavrularının gördüğü ağır baskı ve işkenceler sonucu sağlığını yitirdiğini belirterek, tedavi görmesi için resmi kurum ve kuruluşlardan yardım eli uzatmalarını istedi.

Filistinli esirlerle ilgili çalışmalar yapan “Nadi” Esirler Derneği dün (16 Mayıs Pazartesi) yayınladığı açıklamada şunları ifade etti: “Beni Avde, acilen tedavi gerektirecek psikolojik sorunlar yaşıyor. Tutuklu bulunduğu süre zarfından sağlık açısından tamamıyla ihmal edilmiş. Ailesinin, mazlum Beni Avde ile ilgili verdiği bilgiler çok ürkütücü. Siyonist cezaevi idaresi, gardiyanlar ve cezaevi güvenliği tutuklu bulunduğu süre içinde Beni Avde’ye her türlü işkenceyi reva görmüşler. Sorgu sırasında Siyonistlerin vücuduna kaynar yağ dökmesi, mağdur ve mazlum Filistinli esirin nasıl bir tutukluluk süreci geçirdiğini ortaya koyuyor.”

Hiçbir insani, dini, ahlaki ve hukuki değeri tanımayan işgal güçleri mazlum Filistinli esirlere her türlü işkenceyi uyguluyor. Zindanlarda ağır işkenceler gören Filistinlilerin tedavisini de kasten ihmal ediyor. Uzun yıllar zindanda kaldıktan sonra çıkan bu esirler, geri kalan ömürlerini toparlanmakla geçiriyor; sağlıkları iyice bozulan bu insanlar normal hayata yeniden adapte olmakta büyük zorluk çekiyor.

ebuzeri kıyam
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 17 Mayıs 2011, 15:30:06 »

LAİLAHE İLLALLAH İSRAİL LANETULLAH..
LAİLAHE İLLALLAH AMERİKA LANETULLAH...
LAİLAHE İLLALLAH NATO LANETULLAH..
LAİLAHE İLLALLAH SUUD KRALI LANETULLAH..
LAİLAHE İLLALLAH BEŞAR ESAD LANETULLAH..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: