|
ebuzeri kıyam
Ziyaretçi
|
 |
« : 26 Nisan 2011, 20:07:42 » |
|
Samsun'un Tekkeköy İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan 26 yaşındaki Necla ve geçirdiği iş kazası nedeniyle işsiz olan 30 yaşındaki Murat Bakırcı çiftinin 2.5 aylık bebekleri Kübra Nazar Bakırcı 17 Ocak günü rahatsızlandı.
Kübra bebek Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne 112 Acil Servis ambulansıyla götürülürken yolda öldü. Kübra bebeğin hastaneye ölü olarak gelmesi üzerine Cumhuriyet Savcısı, otopsi istedi.
Yapılan otopsinin ardından bebeğin kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için alınan parçalar İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kübra Nazar Bakırcı'nın ölüm sebebi, polis kayıtlarına 'beslenme yetersizliği' olarak geçti.
Kübra bebeğin ölüm nedeninin belli olması için İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek sonuç beklenirken, Kübra Nazar Bakırcı'nın ölmeden 25 gün önce ailesi tarafından Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldüğünü ve burada yapılan muayenede 'malnutrisyon-kistik fibrozis' (Beslenme yetersizliği) tanısı konulduğunu öğrenildi. islamvehayat.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ebuzeri kıyam
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 26 Nisan 2011, 20:08:46 » |
|
Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ebuzeri kıyam
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 26 Nisan 2011, 20:09:23 » |
|
Ve yine insanlar Aç,Açıkta.. Bir yandan ardı arkası kesilmeyen israflar diğer ötede çöpe atılan begenilmeyen yiyecekler... Ebuzeri gifarinin bir sözü ürkütür beni açlıkta oldugu halde isyan etmeyene şaşarım..
Ve yine insanlaR Aç Açıkta... Hz.Huseyin gelir aklımıza medinede her gece gizlice fakir fukaraların kapılarını bıraktıgı yiyecekler..ne zaman ki Hz.Huseyin şehid edildi fukaralar bildilerki yiyecekleri bırakan Hz.Huseyindi....
Ve yine insanlaR Aç Açıkta... Dİyarbakırdaki seyyar satıcı gelir aklımıza Hani; ramazan ayında evine yiyecek götüremiyen ,eşine ne yaptın sorusuna evde bişi yokki yapayım diyen Amedli baba gelir aklımıza..
Hani; iftarlıydı ezan okunmak üzeridi cocukların yiyecek götüremeyen baba ve cocukların başını oksar diğer odaya gidip intahar eden Amedli baba... Ve yine insanlat Aç Açıkta... mizgin_turabii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ebuzeri kıyam
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : 26 Nisan 2011, 20:11:58 » |
|
--------------------------------------------------------------------------------
Hangi sözle haykırsam dağlara Amedli baba,bilemiyorum.. Bir düğün gecesine trilyonlar harcayan Müslümanadır hıçkırıklarım... Erkekler Ağlamaz diyenlere karşı örneğim bak Amedli baba sen değil Müslümanlık intahar etdi....
kardeşlik safsataları altında islam kürkü giyinmişleredir Turabinin isyanı, Sofrasında aslan sütü eksiklere di isyanım, EVET BENDE İSYAN EDİYORUM EBUZER GİBİ EVET BENDE İSYAN EDİYORUM...TURABİ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder4
"NasıLsın ? Diye sorma //FiListin// gibiyim ışte.. Bir yanim işgaL ediLdi bir yanim Direnişte!
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
DUÂ: 249
ÖZLEMEKTEN yorulmuşum kapında durdur beni...
|
 |
« Yanıtla #4 : 27 Nisan 2011, 10:38:12 » |
|
şaşarım hala ülkede aç yok diyen insanlara şaşarım hala banane diyenlere şaşarım vicdanı sızlamayanlara....
ALLAH razı olsun ebuzeri kıyam.hatırlat ki belki hatırlama faydalı olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ebuzeri kıyam
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 27 Nisan 2011, 19:39:42 » |
|
şaşarım hala ülkede aç yok diyen insanlara şaşarım hala banane diyenlere şaşarım vicdanı sızlamayanlara....
ALLAH razı olsun ebuzeri kıyam.hatırlat ki belki hatırlama faydalı olur. Amin ecmain insaALLAH bize düşen uyarmak ve hatırlatmak kardeşim..
Zengin Müslümanların bize tek söylemi ebuzeri olmayın neden sorusuna kendileride cevap tatmin edici şekilde veremeselerde Her daim onun fikrinden ve söylemlerinde faydalanıp zamanımız insanları(Müslümanları) senede bir ev eşyalarını yenilemediği süre içinde,Araba koleksiyonu yapmadıkları süre içinde,Oglunun yada kızlarının düğün masrafi olarak 1 trilyon harcamadıkları süre içinde,Yanı başındaki komşusu acken kendisi tok yatar oldugu süre içinde,karşılarında Bir değil Bin ebuzer göreceklerdir,ALLAH c.c izni ile..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ebuzeri kıyam
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : 28 Nisan 2011, 18:37:26 » |
|
İlaç göndermeye karar vermiştik Afrika’ya; ancak hepsinin üzerinde ‘tok karnına’ yazıyordu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ebuzeri kıyam
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 28 Nisan 2011, 19:14:47 » |
|
Dünya, aç oldukları için uyuyamayanlarla, açlardan korktukları için uyuyamayanlar arasında ikiye bölünmüş durumdadır."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder4
"NasıLsın ? Diye sorma //FiListin// gibiyim ışte.. Bir yanim işgaL ediLdi bir yanim Direnişte!
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
|
 |
« Yanıtla #8 : 29 Nisan 2011, 11:56:31 » |
|
İlaç göndermeye karar vermiştik Afrika’ya; ancak hepsinin üzerinde ‘tok karnına’ yazıyordu. söylenecek tek bir kelime yok. sustum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ebuzeri kıyam
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : 29 Nisan 2011, 18:34:57 » |
|
Yüksek bir ses yankı bulunca neced bölgesindeki Rebeze çölünde,Bir kadın efendimiz a.s.v efendimizin kendi eliyle evlendiği bir kadın,Çölün mekke medineye bakan yamaçlarında sanki yavrusunu kaybetmiş bir kadın... Eşinin cansız bedenini başında Çölün kızgın topraklarıyla lanet eden bir kadın... Eşine son seslenişi Ey cündeb bin cündep(Ebuzer gıfari) senle ben açlığı sefaleti garibliği yaşadım,Günlerce açlığımızı canına feda oldugumuz Hz.MUHAMMED s.a.v giderirdi.Kendisi de aç oldugu halde önce bize yedirir sonra kendisi yerdi... Dawası ugruna sürgün edilen Adam kalk bak Hz.MUHAMMED s.a.v efendimizin sözüne nail oldun kalk hadi kalk.. Hani demişti ya Ebuzer tek yaşar tek ölecek ve tek haşrolunacak...Duy beni ben eşin sana müjdeler olsun...
Güneşin en hayrat içinde bedenine vurdugu Adam Ebuzer gifarı...... ve O kadın tepeler ardından 3 karartı görür,yüksek sesiyle yardım edin diye,ve 3 kişi gelir ne oldu sorusuna Eşim vefat etdi yardım edinde mezarına alalım... ve o adamlar tam ki yardım edecekleri sıra kadın durun der içinizde devlet memru varsa elini vurmasın eşimin vasiyedir der.... ALLAHu Akber ve bir genc derki ben memur değilim devletden maaş almıyorum diyince o kefenleyip defin eder... Ümmet arasinda meydana gelen fitne ve fesatlara karismaktan son derece sakinirnan Ebuzer ... Zalim yönetim sultalarının Baş belası ebuzer... zengin Müslümanların dilinden cekindiği ebuzer.. Dünyaya tapar gibi mal ve şöhretleri ile övünenlere keskin kılıç ebuzer... Sen bizlere bir varis oldun İSLAM KILIGNDA DÜNYA YA TAPAN MÜSLÜMNLARA KARŞI BİZE BİR YOL OLDUN... mizgin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ebuzeri kıyam
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : 01 Mayıs 2011, 19:12:15 » |
|
VE EBUZER kavmine döner,kardeşi sarılır abisine Ebuzer dur der:sen benden değilsin ben senden değilim sen dinime girmediğin sürece...Ve kardeşi Abimin dini benim dinimdir biat ediyorum efendimiz s.a.v onun getirdiğini hak dine..... VE EBUZER de bir gözyaşı ALLAHım lütfun ne güzeldir senin.... VE EBUZER ve kardeşi Annelerine gider annesi sarılır oğlum geldi Ebuzer dur der Anne sen benden değilsin ben senden değilim sen dinime girmediğin sürece...Ve Annesi oğullarımın dini benim dinimdir.... ALLAHu Akber!!!!!! ALLAHu Akber!!!!!! ALLAHu Akber!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ebuzeri kıyam
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : 02 Mayıs 2011, 18:34:24 » |
|
Zengin Müslümanların bize tek söylemi ebuzeri olmayın neden sorusuna kendileride cevap tatmin edici şekilde veremeselerde Her daim onun fikrinden ve söylemlerinde faydalanıp zamanımız insanları(Müslümanları) senede bir ev eşyalarını yenilemediği süre içinde,Araba koleksiyonu yapmadıkları süre içinde,Oglunun yada kızlarının düğün masrafi olarak 1 trilyon harcamadıkları süre içinde,Yanı başındaki komşusu acken kendisi tok yatar oldugu süre içinde,karşılarında Bir değil Bin ebuzer göreceklerdir,ALLAH c.c izni ile..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ebuzeri kıyam
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : 06 Mayıs 2011, 20:39:13 » |
|
ve sende gitdin dağlardaki yaşlı sesinle ve asanla videolara nesid olan can sende gitdin... Kefere kudurur ardık.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ebuzeri kıyam
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : 09 Mayıs 2011, 18:28:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 340
ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA
|
 |
« Yanıtla #14 : 09 Mayıs 2011, 19:29:10 » |
|
bakmaya bakamıyorum ama böyle yavrularımızın varlığını yok etmiyor gözlerimi kapatmak.hele empati yapıp kendi evladınızı o halde düşününce düşmeden düşenlere el atmak gerekliliği bir kez daha dikiliyor karşınıza.rabbim ölmeden uyanmayı nasip eylesin cümlemize
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ebuzeri kıyam
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #15 : 10 Mayıs 2011, 19:17:23 » |
|
Somali'de bir anne, kıtlık sonucu ölen çocuğunun cansız bedenini kaldırıyor. Açlıktan sefaletden ölmek çok Acı olmalı:(((( Rabbim ! bir düğün gecesinde trilyon harcayan Müslümandan sorsun... Rabbim ! ben Müslümanım diyipte sofrasında bir aslan sütü olmayandan sorsun.. Rabbim ! kardeşi açken tokyatandan sorsun.. Rabbim! ne yapayım onlar acsa diyipte calışsınlar ac kalmasınlar diyen Müslümandan sorsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ebuzeri kıyam
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #16 : 10 Mayıs 2011, 20:07:52 » |
|
Şan, isim, nişan, mal ve hayatın peşinde koşanların görülmediği yerde…
Maslahatın, menfaatin, hayatın ve bencilliğin taksim edilmediği yerde…
Orası ölme yeridir. Şeref ve fedakârlık yeridir. Candan geçme yeridir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder4
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
|
 |
« Yanıtla #17 : 11 Mayıs 2011, 07:22:16 » |
|
beğenmediği kıyafetleri bir dükkan acacak kadar çok olanlar var aramızda yaşayan. ve tek bir kıyafeti zor bulanlar var aramızda binbir çeşit yiyecekle masasını donatanlar ve bir kuru ekmeği zor bulanlar var aramızda. tüm bunlar karşısında sesini yükseltmeyenler infak bilincini oluşturamamışlar var aramızda RABBİM bizler af eyle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ebuzeri kıyam
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #18 : 14 Mayıs 2011, 18:43:32 » |
|
Evet ben fakirim,yoksulum,dağınığım;ama yüreği fakir ve yoksul değilim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|