Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 4:Yılda Yürüyüş Devam Ediyor!  (Okunma Sayısı 709 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sabiha Ateş Alpat
Yönetici
Laİlaheİllallah

DUÂ: 420
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : 20 Şubat 2011, 11:05:42 »

Hayat Bir Yürüyüşten ibarettir, menzile varmak isteyenlerin,varmak istedikleri menzilin  Yolunda  seyretmeleri zarurettir..

Hayatı Bir Kulluk Yürüyüşü olarak  "Ad" eden ZEYNEPDER daha organizeli,Daha disiplinli Yürüyebilmek İçin  Kurulmuş ve Ahd Etmişti
Gücü Nisbetinde Eğilmeyecek,Yan çizmeyecek,Asimile Olmayacaktı.

Dünya Konjuktüründe bazı Değişimler  İse Kaçınılmazdı.. Değişen  Dünyaya İnancı  Çerçevesinden bakarak Ayak uydurmakta Anın vacibiydi.. İşte İnternet Ayağını Oluşturan Bu Güzel Mütevazi Site Bu Amaçla  Kurulmuştu.. Kurulduğu Günden Beri  Sizlerin Desteği İle   Kararlı Yürüyüşüne Devam Ediyor!..

Günlük Bine Yakın Ziyaretçi Sayısıyla  Doğruları Gündem etme  telaşında  Başta  Editörümüz ve Moderatör kardeşlerimiz olmak Üzere emeği Geçen  Tüm kardeşlerimize Teşekkür ediyor   Allah'tan Şehadet ile mükafatlandırılmalarını Niyaz Ediyorum..

Sabiha Ateş Alpat
« Son Düzenleme: 15 Mart 2011, 01:37:01 Gönderen: MuSALLi » Kayıtlı
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

DUÂ: 90
Çevrimdışı Çevrimdışı

GELECEĞE UMUTLA

« Yanıtla #1 : 20 Şubat 2011, 14:36:07 »

Allah cc niyetleriniz sahih, amellerinizi salih, akibetinzi hayr eylesin,Ayaklarınızı ve kalbinizi İslam üzere sabit kılsın.
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 639
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 20 Şubat 2011, 14:59:01 »

Zeynepder Forumun 4. yili hayirli,mübarek olsun..
zaman akti gitti 4 yil oldu internet hayatina baslayali
 Yürüdügümüz yolda degerli üye ve ziyaretcilerimizin bizleri yanliz birakmamalarini,sitemize katilimlariyla daha da büyüyerek  takip edilesi izler birakmayi diliyoruz...

Daha nice yillara Zeynepder Ailesi hayirla hep beraber insaALLAH ...

AMENNA!!
Laİlaheİllallah

DUÂ: 55
Çevrimdışı Çevrimdışı

İşittik, İtaat Ettik !

« Yanıtla #3 : 20 Şubat 2011, 15:58:11 »

Allah cc niyetleriniz sahih, amellerinizi salih, akibetinzi hayr eylesin,Ayaklarınızı ve kalbinizi İslam üzere sabit kılsın.
MuSALLi
Süper Moderatör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 259
Çevrimdışı Çevrimdışı

*Zervêşayê Pexmêr*

« Yanıtla #4 : 20 Şubat 2011, 16:26:16 »

MuSALLi
Süper Moderatör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 259
Çevrimdışı Çevrimdışı

*Zervêşayê Pexmêr*

« Yanıtla #5 : 20 Şubat 2011, 16:31:46 »

RABBİM hak yolunda geçen nice seneler nasip eylesin
Sitenin kurucularından,moderatörlerinden,üyelerimizden,emeği geçen tüm kardeşlerimizin hepsinden ALLAH RAZI OLSUN
Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 340
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA

« Yanıtla #6 : 20 Şubat 2011, 17:44:07 »

4 yıl hak ile batılın savaşında hakkın yanında ,safında yer alıp,bu yolda elinden gelenin en iyisini yapma gayreti ve niyetiyle emek ,zaman harcayan ve bunu yaparken de yalnız rabbisinin rızasını gözeten forum yönetimi ve üyelerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.rabbim ecirlerini rahmeti ölçüsünde verecektir.onun yanında zerre kadar iyilik zayii olmaz.ona sonsuz hamd olsun.
nice nice 4.yıllara ZEYNEPDER FORUM.

« Son Düzenleme: 15 Mart 2011, 01:37:38 Gönderen: MuSALLi » Kayıtlı

ALİ
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 193
Çevrimdışı Çevrimdışı

İyyâke na’büdü ve iyyâke neste’în.

« Yanıtla #7 : 20 Şubat 2011, 19:14:08 »

"Hak geldi batıl zail oldu.batıl yıkılmaya mahkumdur ! "((isra 81))  
4 sene hakkın yanında olup batılın karşında oldu zeynepder;zeynepler ve elinden geldiğince yanında olmaya çalıştı hüseynler,musablar,ammarlar zeyneplerin...tek gaye islamın daha yükseklere dahada yükseklere kaldırılmasıydı...inşALLAH  bundan sonra gelecek daha 4 senelerde de böyle olacak...RAHMAN bizleri sıratı müstaqim üzre eylesin doğrudan ayırmasın ve doğrunun yanında olanlardan eylesin...Allah kardeş olun dedi ya Amenna Yüreğimiz hep kardeş kalacak...İNŞAALLAH dua ile...

izniyle Zeynepder. ablamın gönlünden süzülen ve burada anlamını bulan kelimeleri de alıntılıyorum...

4 yıl hak ile batılın savaşında hakkın yanında ,safında yer alıp,bu yolda elinden gelenin en iyisini yapma gayreti ve niyetiyle emek ,zaman harcayan ve bunu yaparken de yalnız rabbisinin rızasını gözeten forum yönetimi ve üyelerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.rabbim ecirlerini rahmeti ölçüsünde verecektir.onun yanında zerre kadar iyilik zayii olmaz.ona sonsuz hamd olsun.
nice nice 4.yıllara ZEYNEPDER FORUM.

[/center]
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2011, 22:56:45 Gönderen: Zeynepder. » Kayıtlı

Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 20 Şubat 2011, 23:14:27 »

rica ederim ali kardeşim.helal olsun.
Sidar
Elhamdülillah
**

DUÂ: 171
Çevrimdışı Çevrimdışı

...

« Yanıtla #9 : 21 Şubat 2011, 00:57:06 »

Mübarek Olsun..
Nice hayırlı senelere inşAllah...

Rabbim! Size öyle bir “gönül” versin ki: için de, habibi, habibinin ashabı olsun. O kalbin için de, tek sevda İMAN olsun...
O sevda öyle büyük, öyle derin olsun ki, hiçbir sevda ilişemesin.
Kalbiniz Allah  sevdasıyla öyle çarpsın ki durdurak bilmeden... Ve o sevda öyle kuşatsın ki bedeninizi canınızı verecek, uğrunda ölecek, son nefeste bile Allah'ı sevdiğinizi söylecek kadar işlesin yüreğinize...
Bu sevda öyle sonsuz olsun ki, bir an bir an bile azalmasın.

Rabbim! Size öyle bir “Cihad” sevdası versin ki: Yüreğiniz ŞEHADET sevdası ile dolup taşsın. Kalbinize öyle insin ki, ŞEHADET sevdası süleym gibi selemeler gibi Allah yolunda mücahideler gibi imanınızla cihad edesiniz. Allah size öyle derin, öyle içten ŞEHADET'i tattırsn ki, öldüğünüz gün düğün gibi mutlu olsun...
(Bir kendim için Amin..
Birde buna ihtiyacı olan herkes için Amin..
)

Ey özgürlük! Seni seviyorum.
Sana muhtacım.
Sana aşığım. Sensiz yaşam zordur.
Sensiz bende yokum.
Varım, ama ben yokum. Yani o var olan ben değilim.
Zeynepder4
"NasıLsın ? Diye sorma //FiListin// gibiyim ışte.. Bir yanim işgaL ediLdi bir yanim Direnişte!
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
*

DUÂ: 249
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÖZLEMEKTEN yorulmuşum kapında durdur beni...

« Yanıtla #10 : 21 Şubat 2011, 09:09:49 »

Her geçen gün kendini yenileme gayretiyle adım atan zeynepder forum inanıyorum ki üyeleriyle yönetimdeki kardeşlerimizle çok daha güzellikleri paylaşımlara sunacaklardır.
emeği geçen herkese teşekkürler
RABBİM hepimizi kendi rızası doğrultusunda emek sarfedenlerden eylesin.

4 yıl ne ki 44 yıl daha buralarda oluruz inşALLAH

« Son Düzenleme: 21 Şubat 2011, 09:43:56 Gönderen: Zeynepder4 » Kayıtlı

Ebu Yusuf
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 237
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : 21 Şubat 2011, 11:14:03 »

Rabbim kendi yolunda yürüyen/ yürüşünde iradeli,olgunlaşarak ve ilkgünkü heyecanını koruyarak yol alanlardan eylesin. Menzile giden yolda herdaim azık gerekir. Bu azıkda meşakkatli yolda istikrardır..Herdaim çalışmalarımız istikamet ve istikrar üzere olması temennisiyle..Emeği geçen tüm kardeşlerimizden Rabbim razı kalsın..Emeklerinizi/emeklerimizi mevlam zayi eylemesin ve onları ecir hanelerimize kaydetsin inşALLAH .

selam ve dua ile.
Amâk-ı Hayal
Laİlaheİllallah

DUÂ: 255
Çevrimdışı Çevrimdışı

Geç kalmış adalet...Adaletsizliktir...

« Yanıtla #12 : 21 Şubat 2011, 22:11:25 »

hanımlar ben bu yürüyüşün neresinde kaldım bilmyorum. Galiba ben yolda kaldım ağlak

HAK-PERESTİM, ARZ-I İHLAS ETTİĞİM DERGAH BİR. BİR  NEFES AYRILMADIM  TEVHİDDEN ALLAH BİR...
BEN BENİ BİLMEM HAKİKATTE, SEN BİLİRSİN BENİ, BENİM BİLDİĞİM BİR TEK, ALLAH VE RASULÜDÜR...
Zeynepder.
Editör
La Hukme iLLaLLaH

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : 21 Şubat 2011, 22:55:09 »

hanımlar ben bu yürüyüşün neresinde kaldım bilmyorum. Galiba ben yolda kaldım ağlak

yok efendim  glsm biz neredeysek siz de oradasınız inşALLAH.  eyvallah
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 639
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : 21 Şubat 2011, 23:23:10 »

Abla hayat engebeli bir yol Zeynepder'de durmadan yürümeye kararli aramizda yorulan olunca digerleri ona omuz vermeli ,yolda birakmayiz insaALLAH  ee sende bizi birakma olur mu?
Sabiha Ateş Alpat
Yönetici
Laİlaheİllallah

DUÂ: 420
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #15 : 22 Şubat 2011, 07:42:02 »

Abla hayat engebeli bir yol Zeynepder'de durmadan yürümeye kararli aramizda yorulan olunca digerleri ona omuz vermeli ,yolda birakmayiz insaALLAH  ee sende bizi birakma olur mu?

Edtiörümüzün yorumuna duygulandım. İnşaAllah bu anlayış olduktan sonra yolcu yorulsada yürüyüş devam edecek!.
Bu arada kardeşim amaki hayal  soluklanmanı bekliyoruz yerin her zaman  boş haberin olsun..
Amâk-ı Hayal
Laİlaheİllallah

DUÂ: 255
Çevrimdışı Çevrimdışı

Geç kalmış adalet...Adaletsizliktir...

« Yanıtla #16 : 22 Şubat 2011, 21:58:10 »

Bak şimdi duygulandım sulu gözlüyüm zaten ağlarım şimdi  ağlak Hocam Sağol kardeşlerim  Allah Razı Olsun biliyorum hepinizin yüreği çok güzel birbirimizden uzak olsakta hepiniz yürektesiniz bu manevi güç bana bir yıl yeter bildiğiniz gibi kuşlar yalnız uçamaz çabuk yorulur. bügün merkeze gelmiştim bazı işlemleri yaptırıyordum tevafuk oldu Sayın kültürtür bakanımı ve iki kardeşimle karşılaştım derneğe uğrayacaktım geç kaldım inşALLAH  cumartesi akşamı görüşürüz...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: