Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hiristiyanlara Haksızlık Olmasın Diye Mescidi Kapatmış  (Okunma Sayısı 302 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 639
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 15 Şubat 2011, 21:04:03 »

Ataşehir terminalindeki mescitin kaldıran Kamil Koç'a tepkiler büyürken firmadan gelen açıklama çok düşündürücüydü.
--------------------------------------------------------------------------------

Türkiye'de yıllardır şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan Kamil Koç'un Ataşehir terminalindeki mescidin kaldırılmasıyla ilgili ilginç gerekçesini konuşuyor.

Her şey söz konusu terminaldeki namaz ve ibadet ihtiyacını gidermek için tahsis edilen mescidin kaldırılmasına tepki gösteren bir vatandaşın şikayetim var isimli sitede düşüncelerini bildirmesinden sonra başladı.

CÜZDANIMI KAMİL KOÇ FİRMASINA KAPATIYORUM

Şikayetçi vatandaş, Kamil Koç firmasının mescidi daha kullanışlı hale getirmek yerine kaldırmasından sonra ´'Bu hareketle firma Namaz kılan yolcu istemiyoruz' demeye getirilmiş. Benden para kazanmak istiyorsanız önce bana, inancıma saygı göstermek zorundasınız. Bende artık firmanıza cüzdanımı kapatıyorum.´ diyerek protesto etmişti.

KAMİL KOÇ HRİSTİYANLARA ÇİFTE STAANDART OLMAMASI İÇİN MESCİDİ KALDIRMIŞ

Bu protesto karşısında tepkisiz kalamayan firma yetkililerinin verdiği cevap ilginç olduğu kadarda gülünçtü.

Geçen yerel seçimde Bursa belediye başkalığına adaylığını koyan CHP Genel Başkan Yardımcısı Sena Kaleli´nin sahibi olduğu firma Ataşehir terminalindeki mescidi Hristiyanlara çifte standart olmasın diye kaldırdığını belirterek şu açıklamayı yaptı:

"Yönetim Kurulu karar alarak mescidi kaldırdı. Kimi vatandaşlar söz konusu mescidin depo ihtiyacından dolayı kapatılarak depo haline getirildiğini belirtiyor. Bu ifadeler yanlıştır. Çünkü, mescit depo ihtiyacı olduğu için kapatılmadı. Çok farklı ibadethaneler var. Hıristiyan yolcuya ibadetini yapsın diye kilise açılmadığı için çifte standart olmasın diye mescit de kapatıldı. Din ve mezhepler arasında ayrıcalık olmasın istenildi."

kaynak: Sicakgundem.com
Amâk-ı Hayal
Laİlaheİllallah

DUÂ: 255
Çevrimdışı Çevrimdışı

Geç kalmış adalet...Adaletsizliktir...

« Yanıtla #1 : 15 Şubat 2011, 21:40:49 »

bunlar açık açık biz müslümanları sevmiyor değer vermiyoruz demiyorlarda her şeye bir kılıf uyduruyorlar nasıl yahudilerin hava alanında ibadetetini hoş haberler yapıp bizim çocukların cuma namazına gitmesi onları ayağa kaldırıyor münafıklar  ? bir gazeteci haberinde şöyle yazıyordu Türkiye mısırla iş anlaşmalarını hep müslümanlarla yapıyor  bir kıptı ile anlaşma yaptıklarını ğörmedim adam sevineceği yerde üzülüyor. ülkemizde belli gruplar nasara ve musevi uşağı olmuş
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2011, 21:49:49 Gönderen: Amâk-ı Hayal » Kayıtlı

HAK-PERESTİM, ARZ-I İHLAS ETTİĞİM DERGAH BİR. BİR  NEFES AYRILMADIM  TEVHİDDEN ALLAH BİR...
BEN BENİ BİLMEM HAKİKATTE, SEN BİLİRSİN BENİ, BENİM BİLDİĞİM BİR TEK, ALLAH VE RASULÜDÜR...
muhammedi sevda
AllahuEkber

DUÂ: 43
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : 16 Şubat 2011, 18:07:25 »

Acaba türkiye gittikce hristiyanlasiyormu? Bana öyle geliyor siz ne dersiniz?

Biz Kur'ân'dan, iman edenler için bir şifa ve rahmet kaynağı olan âyetler indiriyoruz. Zalimlerin de ancak zararını artırır.
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 16 Şubat 2011, 19:58:41 »

Acaba türkiye gittikce hristiyanlasiyormu? Bana öyle geliyor siz ne dersiniz?
bu çok büyük bir iddia olur sadece gayri muslimlere taninan tolerans muslumanlara taninmiyor diyebiliriz
MuSALLi
Süper Moderatör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 259
Çevrimdışı Çevrimdışı

*Zervêşayê Pexmêr*

« Yanıtla #4 : 16 Şubat 2011, 22:03:51 »

Çok düşünceli !! KAMİLKOÇ firmasını Boykot listemize ekliyoruz inşALLAH

muhammedi sevda
AllahuEkber

DUÂ: 43
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #5 : 18 Şubat 2011, 19:46:27 »

Utngc dogru biraz öyle hakkinizi helal edin, söyle desem olurmu? Daha cok batilasmaya calisiyor, müslümandan cok gayri müslimlere daha cok firsat veriyorlar  çıldırmış
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 18 Şubat 2011, 21:25:35 »

Utngc dogru biraz öyle hakkinizi helal edin, söyle desem olurmu? Daha cok batilasmaya calisiyor, müslümandan cok gayri müslimlere daha cok firsat veriyorlar  çıldırmış
aynen öyle  7125
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: