Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: selamun aleykum  (Okunma Sayısı 563 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ümmü Seleme
Bismillah
*

DUÂ: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 08 Şubat 2011, 12:45:14 »

sitenizi uzun zamandır takip ediyordum fakat aktif olarak katılamıyordum ben geldim inşeAllah ..herkese hayırlı günler ...
Zeynepder4
"NasıLsın ? Diye sorma //FiListin// gibiyim ışte.. Bir yanim işgaL ediLdi bir yanim Direnişte!
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
*

DUÂ: 249
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÖZLEMEKTEN yorulmuşum kapında durdur beni...

« Yanıtla #1 : 08 Şubat 2011, 13:38:55 »

ve aleykum selam .
hoşgeldiniz ......
hoşbulmanızı dilerim.

Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 340
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA

« Yanıtla #2 : 08 Şubat 2011, 13:44:09 »

ve aleyküm selam ve rahmetullah.hoş geldiniz sefa getirdiniz.doğru karar vermişsiniz.öyle dışarıdan bakmakla olmaz.girip bi kolaçan etmek lazım demi ama  glsm gelişiniz hayırlara vesile olur inşALLAH.aktif bir üyelik bekliyoruz sizden.  eyvallah

Zeynepder Basın Birimi
Zeynepder Basın Sorumlusu
Laİlaheİllallah

DUÂ: 178
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 08 Şubat 2011, 20:24:51 »

ve aleyküm selam ve rahmetullah.hoş geldiniz sefa getirdiniz.doğru karar vermişsiniz.öyle dışarıdan bakmakla olmaz.girip bi kolaçan etmek lazım demi ama  glsm gelişiniz hayırlara vesile olur inşALLAH.aktif bir üyelik bekliyoruz sizden.  eyvallah
Ebu Yusuf
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 237
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 08 Şubat 2011, 21:34:01 »

aleykumselam kardeşim.Hoş geldınız hayırlar getırdınız.Herdaim sitemize bekleriz inşALLAH .
ALİ
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 193
Çevrimdışı Çevrimdışı

İyyâke na’büdü ve iyyâke neste’în.

« Yanıtla #5 : 08 Şubat 2011, 23:38:07 »

ve aleykumselam RABBİM hayırlı eylesin inşALLAH  evi birde içerisinden görmek gerek..ve bu eve giren bu evin bir  ferdi olur onuda bilesiniz...ümmü seleme validemizin adını seçmişsiniz kendinize...inşALLAH  onun gibi RASULUN VE ALEMLERİN RABBİNİN sevdiği kişilerden olursunuz...annemizin hayatıyla ilgili  paylamşımlarınızı bekliyoruz...selam ve dua ile...

MuSALLi
Süper Moderatör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 259
Çevrimdışı Çevrimdışı

*Zervêşayê Pexmêr*

« Yanıtla #6 : 09 Şubat 2011, 00:15:16 »

ve aleykumselam RABBİM hayırlı eylesin inşALLAH  evi birde içerisinden görmek gerek..ve bu eve giren bu evin bir  ferdi olur onuda bilesiniz...ümmü seleme validemizin adını seçmişsiniz kendinize...inşALLAH  onun gibi RASULUN VE ALEMLERİN RABBİNİN sevdiği kişilerden olursunuz...annemizin hayatıyla ilgili  paylamşımlarınızı bekliyoruz...selam ve dua ile...

Ümmü Seleme
Bismillah
*

DUÂ: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 14 Şubat 2011, 14:56:44 »

hoşluklar buldum Elhamdulillah ..ilginiz için teşekkürler evet inşeAllah ilerleyen zamnalarda hayırlı paylaşımlarım olacak  herkese hayırlı günler ...evet evinizin içine girdim ve memnun kaldım elhamdulillah ..çünkü hayırlı paylaşımlar var ..elimen geldiğince bene aranızda olucam ..selametle ...
k.karınca
Elhamdülillah
**

DUÂ: 9
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 14 Şubat 2011, 17:13:43 »

ve aleykum selam .
hoşgeldiniz ......
hoşbulmanızı dilerim.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: