Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Zeynepder Kültür Birimi Başkanlığına  (Okunma Sayısı 547 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

DUÂ: 90
Çevrimdışı Çevrimdışı

GELECEĞE UMUTLA

« : 03 Şubat 2011, 13:05:23 »

Zeynepder Kültür Birimi Başkanlığına

18 Ekim 2010 Tarihinde size ulaştırmış olduğumuz  röportaj sorularımızın cevaplarının akibetini merakla beklemekteyiz.Bu konu hakkındaki son gelişmeleri kamuoyuna ile paylaşmanızı saygılarımla talep ederim. Smiley
                                                                                                                                Fikir-Der Gençlik Birimi
                                                                                                                                      MüslümanGenç
Zeynepder4
"NasıLsın ? Diye sorma //FiListin// gibiyim ışte.. Bir yanim işgaL ediLdi bir yanim Direnişte!
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
*

DUÂ: 249
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÖZLEMEKTEN yorulmuşum kapında durdur beni...

« Yanıtla #1 : 03 Şubat 2011, 13:08:18 »

forumda mı müslümangenç abi. sorular nerde? ne ile ilgili gözden mi kaçtı acaba?ya da ulaşmadımı?

MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

Çevrimdışı Çevrimdışı

GELECEĞE UMUTLA

« Yanıtla #2 : 03 Şubat 2011, 13:09:45 »

http://www.fikirder.org/forum/index.php?topic=10126.15
Sabiha Ateş Alpat
Yönetici
Laİlaheİllallah

DUÂ: 420
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #3 : 03 Şubat 2011, 13:11:28 »

Kültür Birim başkanı Kardeşimizin Gözünden Kaçtı Demekki . Şahsen bu kadar ay geçmiş olması  beni bir hayli üzdü....
Fikirder den ve Sizden şahsım ve derneğimiz adına özür diliyorum..İnşaAllah konunun ne olduğuna yönelik bilgim yok  en kısa  zamanda Öğrenip sizleride bir an önce bilgilendiririz...

Selam ve dua ile..
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

Çevrimdışı Çevrimdışı

GELECEĞE UMUTLA

« Yanıtla #4 : 03 Şubat 2011, 13:16:13 »

Estağfurullah, ortada özür dilenecek bir durum yok, ablamız ile söyleşi yapmak üzere kendisine sorular ulaştırılmıştı, kendisi mazeretlerini bildirip sonradan cevapları ulaştıracaklarını beyan ettiler.Ancak kendisine buradan özel mesaj ile ulaşamadığım için anlayış göstereceği ümit ederek buradan dile getirdim.
Sabiha Ateş Alpat
Yönetici
Laİlaheİllallah

DUÂ: 420
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #5 : 03 Şubat 2011, 13:20:36 »

Bizde sizinle birlikte açıklama bekleyeceğiz Umarız geçerli bir nedeni vardır kardeşimizin...

Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 639
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 03 Şubat 2011, 18:00:22 »

burda dernek adina özür dilenecek bir durum yok çunkü dernekle alakali bir durum degil
Fikirderin  site icerisinde uyeleriyle yapmis oldugu bir röportaj degil midir söz konusu olan.

Fikirder yöneticileri mail adresindende üyelerine ulasabilirlerdi vel hasili kelam dernek olarak özür dilememizi gerektirecek bir durum yoktur ...
Zeynepder Basın Birimi
Zeynepder Basın Sorumlusu
Laİlaheİllallah

DUÂ: 178
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 03 Şubat 2011, 18:12:38 »

Sayın MüslümanGenç Kardeşim!
Öncelikle Kardeş Derneğimiz olan Fikirder Ailesinden şahsım nur_u bükra olarak özür diliyorum.
En son isteyeceğim şey sizleri zora sokmaktır.Yöneticisi olduğunuz siteden röportaj teklifi geldiğinde şahsımın röportaj yapılacak bir vasfının olmadığını iletmiştim.Ancak  ısrarlar üzerine kabul etmişdim. Hatta hazırlamış olduğum cevapları bir kaç kez göndermek istememe rağmen bazı teknik aksaklıklar yaşadım ve gönderemedim.Bunun açıklamasını da moderatörünüz Muhabbete iletmiştim.
Benim yapmış olduğum bu büyük hatadan dolayı ne derneğim ZEYNEPDER ne de burada ki yöneticiler asla sorumlu değildir.Bir özür dilenmesi gerekiyorsa bunu ben dilemeliyim, benim hocam değil.
Çünkü ben sitenize Zeynepder'in Kültür Birim Sorumlusu olarak değil şahsım adına üye olmuştum.
Bu konuyu Zeynepder Forumda hemde Kültür Birimi Başkanlığına gibi bir başlıkla eklemenize bir anlam veremedim.
Özelden yazışamadığınız için genelde paylaşmak istemeniz oldukça manidar.
Bana ulaşmak istediğinizde pekala sizde biliyorsunuz ki  mail adresimden de ulaşabilirsiniz.
Sanırım sizin gibi tecrübeli bir yöneticinin gözündan kaçtı.
Kendimi hiçbir şekilde layık görmediğim röportajı bu akşam yeniden düzenleyip göndereceğim.
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

Çevrimdışı Çevrimdışı

GELECEĞE UMUTLA

« Yanıtla #8 : 03 Şubat 2011, 20:14:04 »

Bir önceki yazımda da belirttiğim gibi ortada özür dilemeyi gerektirecek bir durum görünmüyor, sadece röportajı bekleyen kardeşler adına hatırlatma yapma gereği duydum.Ayrıca hatırlatmamı yaparkende mizahi bir dil kullandığımı farketmeniz için yazının sonuna Smiley işaretinide eklemiştim. Hata etmiş isek küçükleri affetmek büyüklüktür.
Mail ile ulaşma meselesine gelince genelde forumlara üye olurken kullanuılan mailler kullanılmayan maillerdir diye bu güne kadar hiç bir üyemize mail ile ulaşmadık.Eğer yanlış anlaşılan bir durum var ise yazıyı kaldırabilirsiniz.Hocamızın tavrını ise takdir ile karşıladığımı belirtmek isterim.Zeynepder ve şahsi ile alakalı olmayan bir konuda  dahi özür dileme gibi bir ameli gerçekleştirmesi kendisinin büyüklüğündendir.Saygımız ve kardeşliğimiz daimidir.
AMENNA!!
Laİlaheİllallah

DUÂ: 55
Çevrimdışı Çevrimdışı

İşittik, İtaat Ettik !

« Yanıtla #9 : 12 Şubat 2011, 20:14:32 »

pes yani MÜslümanGenç ne yapmış yapmış röportajı yaptırmışsın eyvallah

Zeynepder Kültür birimi sorumlusu kardeşimizden de sorulara verdiği samimi cevaplardan dolayı Allah razı olsun
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: