Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Vay ülkem vay!  (Okunma Sayısı 178 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 639
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 30 Ocak 2011, 20:25:15 »

İstanbul, Edirne ve Ankara'da gece alkol protestosu vardı. Ellerinde içki şişeleri ile sokağa çıkan şahısların derdi, alkol satışına yaş sınırlaması getirilmesiydi. Aralarındaki çocuklara aldırmadan, hem de sokakta içtiler. Alkole özgürlük diye slogan attılar.

Eylemin ilk adresi Edirne'ydi. Bir avuç şahıs şehrin en işlek yaya caddesinde yaptı eylemi. Şişeler yetmedi damacanayla içki dağıtıldı. Protestoda hedef hükümetti ama alkol aldıkça, gençler içki içmeyi" vatan millet meselesi zannetmeye başladı.

Amerika'da bile yaş sınırı 21 diyorlardı, ancak İstanbul'daki eylemcilerin arasında çocuk denecek yaşta olanlar vardı. Daha 18 yaşını bile doldurmayanların eline içki verip alkol düzenlemesine karşı olduklarını söylediler. Onlar da alkolü pes dedirten gerekçelerle savundu.

Biraz sonra alkol etkisini gösterdi eylemciler de sağa sola sataşmaya başladı. Tramvayı yumrukladılar. Yolcular neye uğradığını şaşırdı.
Ankara'daki eylemciler de alkolü memleket meselesi görüyordu.
Ancak onların başka sloganları da vardı. Alkollü şahısların Atatürk'ü de eyleme alet etmesi pes dedirtti.

Güler misin ağlar mısın dedirten görüntülerin yaşandığı eylemlerden geriye sokak ortasına bırakılan içki şişeleri kaldı

haber vaktim
Amâk-ı Hayal
Laİlaheİllallah

DUÂ: 255
Çevrimdışı Çevrimdışı

Geç kalmış adalet...Adaletsizliktir...

« Yanıtla #1 : 30 Ocak 2011, 21:51:39 »

Bir idolojinin tarihini bilirsen şimdiki tavırları hiç yabancı gelmez kardeşim kâbeyi tavla zarına benzeten mekke sizin olsun çankaya bize yeter diyen önce imam yetiştimeyi durdurduran sonra cami de cemaat yok deyip camileri at it ahırı yapan yapmadığinı yahudilere üçkuruşa satan zihniyet.. Allah cc bizi bu zihniyetin şerrinden korusun ve ülkemizi  bunların eline birdaha vermesin bir kaç yıl öncesi izmitin sahilleri aynı vaziyetteydi

HAK-PERESTİM, ARZ-I İHLAS ETTİĞİM DERGAH BİR. BİR  NEFES AYRILMADIM  TEVHİDDEN ALLAH BİR...
BEN BENİ BİLMEM HAKİKATTE, SEN BİLİRSİN BENİ, BENİM BİLDİĞİM BİR TEK, ALLAH VE RASULÜDÜR...
halname22
Bismillah
*

DUÂ: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

HEWAR MARI

« Yanıtla #2 : 31 Ocak 2011, 00:22:37 »

bir masrlarin da ne diyordu;''on yilda on bes milyon genc yarattik her yastan''

dusuncelerinin disi yansimadir.

selam ve duaile

Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür… Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür… Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür… Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür… Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür… Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür… Karakterinize dikkat edin; kaderinize dönüşür…
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: