Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: grupGENÇ yeni album tanımı için zeynepder deyiz.  (Okunma Sayısı 481 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
feCre
Bismillah
*

DUÂ: 3
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 28 Ocak 2011, 20:43:36 »

selamunaleykum

zeynepder forum yöneticileri size ancak burdan cevap yazabiliyorum  özel den yazamadım.

inşALLAH yarın ahmet kalkan hocamızın konferans ına gelerek  proğram sonrası grup GENÇ yeni albüm tanıtımı ve satış için stand kuracagız ilgi göstermenızi temennı ederim inşALLAH YARIN AKŞAM ORDAYIZ selam ve dua ile

zeynepder forum yöneticileri size ancak burdan cevap yazabiliyorum  özel den yazamadım.
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 639
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 28 Ocak 2011, 21:37:45 »

Aleykumselam kardesim

konferansa katilan kardesler ilgi göstereceklerdir insaALLAH ...

fitneye sebebiyet vermemek için sitemizde özel mesaj özelligi kaldirilmistir kardesim,bizlere dernek mailinden veya yaptiginiz gibi site geneline yazarak ulasabilirsiniz...
feCre
Bismillah
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 28 Ocak 2011, 21:55:07 »

Ben istanbuldan gelecem inşALLAH direk kocaeline geliyorum ordan nasıl sizi bulacam.
adresiniz i ve kısa bir tarif edersenız memnun olurum .
Zeynepder Basın Birimi
Zeynepder Basın Sorumlusu
Laİlaheİllallah

DUÂ: 178
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 28 Ocak 2011, 22:12:40 »

Fecre kardeşim sizleri  misafir etmekten kıvanç duyarız.  Size gereken ne ise o ortam sağlanacaktır, bundan endişeniz olmasın.
Derneğimizin adresi ;Karabaş mh. Akça cami cd. İkizli sk no.92 kat/3 Daire 3
Tel:323 15 51
Dernek telefonunu ararsanız bizler orada olacağız  inşALLAH ,adresle bulamazsanız  sizi karşılar aldırırız.
feCre
Bismillah
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 28 Ocak 2011, 22:29:49 »

Fecre kardeşim sizleri  misafir etmekten kıvanç duyarız.  Size gereken ne ise o ortam sağlanacaktır, bundan endişeniz olmasın.
Derneğimizin adresi ;Karabaş mh. Akça cami cd. İkizli sk no.92 kat/3 Daire 3
Tel:323 15 51
Dernek telefonunu ararsanız bizler orada olacağız  inşALLAH ,adresle bulamazsanız  sizi karşılar aldırırız.

size zahmet vermek istemem ben adresle geleyım inş siz benım otobüsten nerde ineceğimi yazarsanız iyi olacaktır ilği alakanız i,çin şimdiden teşekkurler.
Zeynepder Basın Birimi
Laİlaheİllallah

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 28 Ocak 2011, 23:07:44 »

Kardeşim, Halkevi durağında inmeniz gerekiyor. Ordan Endüstri Meslek Lisesini sorun. End. meslek Lisesi civarına geldiğinizde adresi tekrar sorarsanız, derneğimizi kolayca bulacağınızı düşünüyorum. Allah'a emanet olun.
feCre
Bismillah
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 30 Ocak 2011, 12:18:59 »

sevgili zeynepder yöneticileri hanım kardeşlerim şüphesiz sizler
örnek bir derneksiniz işlerinizin yoğunluğunda zeynepderi kurup bu tür çalışmalara
zemın hazırlayıp insanların saadeti için
ALLAH ve RESUL  yolu olan tevhidi çalışmaları insanların gönullerine işliyorsunuz
ALLAH sizin gibi hanım kardeşlerimizin sayısını çoğaltsın yolunuz açık olsun.

Bana gösterdiğiniz misafirperlık için de ayrıca teşekkur ederim ben proğrama gelerek
gerğince istafade ettim
grup genç albumlerı satışı için sıkıntı oldum sa hakkınızı helal ediniz selam ve dua ile.
Zeynepder Basın Birimi
Laİlaheİllallah

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 30 Ocak 2011, 14:46:15 »

Sizi tanımak ve ağırlamaktan bizler mutlu olduk.
Bizler açısından asla bir sıkıntı olmadı.Umarız sizin açınızdan da sıkıntı yoktur.
Rabbim tüm katılan veya katılamayan kardeşlerimizin istifade edip ,hayatlarına yasımasını nasip etsin!!
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: