Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Canlı yayında şok eden sözler!  (Okunma Sayısı 278 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 639
Çevrimiçi Çevrimiçi

« : 05 Aralık 2010, 19:32:50 »

CNN Türk'te yayınlanan 'Ne Oluyor' programında skandal sözler duyuldu. Cumhuriyet gazetesi yazarı Işıl Özgentürk, Kutlu Doğum Haftası kutlamalarını Cadılar Bayramı'na benzettti.

İslami kesimin yaşayışındaki farklılıkların konuşulduğu programda konuşan Özgentürk, Kutlu Doğum Haftası'ndan bahsedilince, "Ben Kutlu Doğum'u Cadılar Bayramı'na benzetiyorum. Bir tevazu içinde bunu yaparsın. Biz Noel kutlamıyoruz. Bir sadelikle kutlarsın. İslam Sadelik, bana böyle öğretildi. Bir gösteri, bir şey. Cadılar bayramı gibi ortalıkta kutlanıyor."

Din algısının ve olgusunun da tartışıldığı programda Işıl Özgentürk, "Cinsellik ve ölüm korkusu ile baş edemedikleri için tek tanrılı dinler ve öbür dünyalar ortaya çıkmıştır. Ama ben artık dinin ahlaki sorunları çözebileceğini düşünmüyorum. Vatikan için de geçerli İslam için de geçerli."

Haydarpaşa İslamlaşma yüzünden yanmış
Hızını alamayan Özgentürk, Haydarpaşa'daki gar binasının da İslamlaşma sonucu yandığını savundu. İslamlaşmanın getirdiği cehalet ile Haydarpaşa'nın yandığını savunan Özgentürk, toplumun giderek İslamlaştırıldığını iddia etti.

HABER5
muhammedi sevda
AllahuEkber

DUÂ: 43
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : 05 Aralık 2010, 21:52:41 »

Allah belasini versin derlerya bazilari sinirlenince....
Bence bu sözü demeye gerek kalmiyor, cünkü zaten verilmis ki, baksaniza kadin demek dinsiz ki böyle diyor. Akilli bir insan olsaydi, basta kendini düzeltir ve 'cadilar bayrami' diye vurguladigi kutlu dogum etkinligine oda katilirdi....

paylasim icin Allah razi olsun

selam ve dua ile..

Biz Kur'ân'dan, iman edenler için bir şifa ve rahmet kaynağı olan âyetler indiriyoruz. Zalimlerin de ancak zararını artırır.
Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 340
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA

« Yanıtla #2 : 06 Aralık 2010, 03:57:37 »

bu kafirler için ebedi çığlığımızı yineliyoruz

ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEMMMMMMMMMMM

Şamil
Bismillah
*

DUÂ: 7
Çevrimdışı Çevrimdışı

“El-Cihadu hatta’l mevt” (ölene kadar cihad)

« Yanıtla #3 : 09 Aralık 2010, 08:31:40 »

Allah Razı Olsun

Ölüm Ne Yandan Gelsin

Şimdi Neylesin Ölüm

Şehadet İkliminde

Çaresiz Kaldı Ölüm...
Amâk-ı Hayal
Laİlaheİllallah

DUÂ: 255
Çevrimdışı Çevrimdışı

Geç kalmış adalet...Adaletsizliktir...

« Yanıtla #4 : 10 Aralık 2010, 15:52:19 »

Bu bir kıskançlık patlaması bazı kıskanma modelidir ya insanı suçlarlar ya beğenmezler demekki bu tür panellerden rahatsız olanlar var ...biz onların o kadar cadı bayramları varki bizim hiçte ilgimizi çekmiyor .
 Bizim kutlamalarımızı kendi bayramlarıyla karıştırıyor Böyle yazarlar önce kalemleriyle helâlleşmeli

ن وَالْقَلَمِ وَمَا يَسْطُرُونَ: Nun. Kaleme ve onunla yazılanlara andolsun ki;  68 / KALEM - 1

HAK-PERESTİM, ARZ-I İHLAS ETTİĞİM DERGAH BİR. BİR  NEFES AYRILMADIM  TEVHİDDEN ALLAH BİR...
BEN BENİ BİLMEM HAKİKATTE, SEN BİLİRSİN BENİ, BENİM BİLDİĞİM BİR TEK, ALLAH VE RASULÜDÜR...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: