Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İşte ne dediğini bilmemenin canlı resmi  (Okunma Sayısı 219 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 639
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 28 Ekim 2010, 10:16:05 »

Türkiye'nin sıcak gündemi Başörtüsü ile ilgili Ülke TV'de yayınlanan sokak röportajlarında kendisine mikrofon uzatılan kız izleyenleri çileden çıkardı. Marmara Üniversitesi'nde Müzik Öğretmenliği bölümünde okuyan peracingli kız öğrenci, başörtüsü hakkında çok şey bildiğini anlatmaya çalışırken konu ile ilgili toplumda bazı kesimlerde küçümsenmeyecek cahilliği gözler önüne serdi.

Kız öğrencinin kurduğu cümlelerden bazıları şöyle oldu:

"Kapanmaya karşı değilim"

"Başını kapatanlar bu ülkede barınamaz"

"Ben de türbanlıyım"

"Kapanmanın 75 milyon çeşidi var"

"Türban askeri üniformadır"

Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 340
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA

« Yanıtla #1 : 28 Ekim 2010, 16:51:19 »

saçmalıklarının arasında,bir sözüne hak verdim''örtü,askeri üniformadır''deyişine.evet hizbullah(Allah'ın askeri) olmanın üniformasıdır örtü.buradan da görüleceği üzere Allah kafirin diliyle de hakkı ikame eder dilerse.

AMENNA!!
Laİlaheİllallah

DUÂ: 55
Çevrimdışı Çevrimdışı

İşittik, İtaat Ettik !

« Yanıtla #2 : 28 Ekim 2010, 18:39:54 »

kızın konuşmasında tezatlıklar olabilir ama bana kalırsa bu kız ne değini, neye hizmet ettiğini çok ama çok iyi biliyor
Amâk-ı Hayal
Laİlaheİllallah

DUÂ: 255
Çevrimdışı Çevrimdışı

Geç kalmış adalet...Adaletsizliktir...

« Yanıtla #3 : 28 Ekim 2010, 22:50:47 »

Biz bize benzeyeni severiz benzemeyeni de benzetiriz abi bu hesap bunların hepsi faşist düşünceli şapka kanunlarını kendileri çıkardı şimdi de şapkalarınızı başınızdan çıkarın diyorlar.Peki biz şapka giymeyiz diye asılan onca insanın suçu neydi? Erzurumda rizede maraşda yüz yüzelli kişi asıldı.ELbette ki başörtüsü bir üniformadır.Bir insanın hangi dine mensup olduğu elbetteki kıyafetinden de belli olacaktır.yoksa kimin yahudi kimin hristiyan olduğunu nerden anlayacağız.insanın kılık kıyfetinden de inançının nişanesini tasımsı lazım bir müslüman başka bir dine ait simgeyle dolaşsa nasıl bir ikilem çıkar ortaya hem gelşmişlik üryan olmaksa biz almıyalım size kalsın...
« Son Düzenleme: 29 Ekim 2010, 14:20:39 Gönderen: Amâk-ı Hayal » Kayıtlı

HAK-PERESTİM, ARZ-I İHLAS ETTİĞİM DERGAH BİR. BİR  NEFES AYRILMADIM  TEVHİDDEN ALLAH BİR...
BEN BENİ BİLMEM HAKİKATTE, SEN BİLİRSİN BENİ, BENİM BİLDİĞİM BİR TEK, ALLAH VE RASULÜDÜR...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: