Selamunaleykum öncelikle bu konuda sonuna kadar destekçiyim
Ama benim anlamadığım ben paylaşınca konuyu eleştirme gereği duydunuz İSLAMİ forum sitesinde bunun kaldırılması gerektiğini düşündünüz FİKRİNİZİ değiştiren ne?
Yinede konunun vehametini anlamızına sevindim
Azize kardeşim Rabbim size merhamet nazarıyla baksın ve islami edebinizi herdaim muhafaza eylesin. Farkındaysanız film ismi zikretmemeye gayret ettik. Genel ve özel filim içerikleri anlatmaya çalıştık. Dün birine dedikki böyle bir film var sakın izletmeyin ve izlemeyin.Bana verdiği cevap ''merak ettim nasıl bir diziki milletin bu kadar tepkisini çekmiş.Bende bir izleyim öyle not vereyim.''Şimdi biz bir hayır yaparken diğer taraftan farkında olmadan ilgisiz insanlarında ilgisini bu filme yönelttik.Bıçak misalini onun için vermiştim.
Akşam Kardeşlik Platformu sekreteri kardeşimle konuştuk. Şayet filmde kötü sahneler devam ederse yada film sürerse inşALLAH tüm platforumları harekete geçireceğiz O TV.KANAL(İZASYONUN) önünde protesto mitingi düzenliyeceğiz.
Hatırlarsanız daha önce bir yarışma programı vardı. Adam alevilerin mum söndü muhabbetiyle alay edince aleviler kanalın önünde protesto eylemi gerçekleştirmiş yayın hemen kesilmişti.
Biz bu kadarda mı? DUYARSIZ VE korkağız.Bir sivil insiyatifte mi ? ortaya koyamıyoruz? İnşALLAH bu konunun peşini bırakmıyacağız.Fakat bu filmden bir türlü haberdar olmalıyız bizler..