Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: AHLAKSIZ TV VE GAZETELERE BOYKOT ÇAĞRISI..  (Okunma Sayısı 348 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mukarrebun
fani dünya
AllahuEkber

DUÂ: 46
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : 30 Eylül 2010, 10:21:03 »

Diyanet-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Ömer Evsen, bir televizyon kanalında reyting uğruna gösterilen tecavüz ve benzeri sahnelere tepki göstererek, bu tür programları yapan televizyon ve bu tür haber yapan gazeteleri boykot etme çağrısı yaptı.
    Diyanet-Sen Diyarbakır Şube Başkanı ve Düşünce ve İnşa Hareketi Sözcüsü Ömer Evsen, bir televizyon kanalında gösterilen tecavüz ve benzeri sahnelere tepki gösterdi. Evsen, “Sorumluk hepimize aittir, hiç birimiz sorumluluğu kabul etmeyip toplumsal yozlaşmaya izin veremeyiz” dedi.

Evsen sözlerini şöyle sürdürdü: “Haberler, Magazin Programları ve gazete sayfaları kadın erkek ilişkilerinde aldatmayı, tecavüzleri, eşcinsel ilişkileri, cinayetleri o kadar sıradanlaştırıcı bir tavır ve şekille sunarken, bu programlar adeta izlenme rekorları kırmış, cezalandırılmaları gereken bu tür programlar ne yazık ki teşvik edilme havasına sokulmuşlardır. Hal bu iken toplum sanki bu yoz ilişkileri çok sıradanmış gibi hiç tepki vermez bir hale getirilmiştir. Kimse bu tür programlara önlem almadan toplumun neden bozulduğu sorusunu sorma ve ya bu tür olayların faillerine karşı çok sert tedbirler alma tavsiyesi verme hakkına sahip olamaz.”

Evsen, bu tür programları yapan televizyon ve bu tür haber yapan gazeteleri boykot etmeye çağırdı.

İLKHA
mukarrebun
fani dünya
AllahuEkber

Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : 30 Eylül 2010, 12:51:34 »

www.rtuk.org.tr sitesini girerek tepkinizi dile getirebileceğiniz gibi 444 1 178 no’lu telefon numarasına şikayetlerinizi iletebilirsiniz.

KARDEŞLER TEPKİLERİ DİLLENDİRELİM..BU HEPİMİZİN MESELESİ....ATEŞ SADECE DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKMIYOR.

ARAYAN KARDEŞLER TEPKİLERİNİ BİZİMLE PAYLAŞIRSA MEMNUN KALIRIZ.İLK TEPKİYİ BİZ İNAŞLLAH ARAYARAK BAŞLATIYORUZ.
mukarrebun
fani dünya
AllahuEkber

Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : 30 Eylül 2010, 13:00:17 »

Kardeşler ilk aramayı yaptık. Tepkimizi dillendirdik.Açık kimliğimizi gerekirse vermekten çekinmeyiniz kardeşlerim.

Özellikle bu filmin yanından kaldırılmasını, toplumun aile yapısına ciddi tahirabat yaparak kişilik ve kimliksiz bir topluma doğru halkımızın itildiğine dair konuşmamızı yaptık.Gerekirse çevre stk'larla bu konuyu paylaşacağımızı ve duyarlı insanları bu konuya teşvik edeceğimizi dillendirdik.
Operatör hanımefendide gereken bilgileri iletileceğini söyledi..
MuSALLi
Süper Moderatör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 259
Çevrimdışı Çevrimdışı

*Zervêşayê Pexmêr*

« Yanıtla #3 : 30 Eylül 2010, 19:40:43 »

Selamunaleykum öncelikle bu konuda sonuna kadar destekçiyim
Ama benim anlamadığım ben paylaşınca konuyu eleştirme gereği duydunuz İSLAMİ forum sitesinde bunun kaldırılması gerektiğini düşündünüz FİKRİNİZİ değiştiren ne?
Yinede konunun vehametini anlamızına sevindim

mukarrebun
fani dünya
AllahuEkber

Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #4 : 01 Ekim 2010, 06:49:34 »

Selamunaleykum öncelikle bu konuda sonuna kadar destekçiyim
Ama benim anlamadığım ben paylaşınca konuyu eleştirme gereği duydunuz İSLAMİ forum sitesinde bunun kaldırılması gerektiğini düşündünüz FİKRİNİZİ değiştiren ne?
Yinede konunun vehametini anlamızına sevindim

Azize kardeşim Rabbim size merhamet nazarıyla baksın ve  islami edebinizi herdaim muhafaza eylesin. Farkındaysanız film ismi zikretmemeye gayret ettik. Genel ve özel filim içerikleri anlatmaya çalıştık. Dün birine dedikki böyle bir film var sakın izletmeyin ve izlemeyin.Bana verdiği cevap ''merak ettim nasıl bir diziki milletin bu kadar tepkisini çekmiş.Bende bir izleyim öyle not vereyim.''Şimdi biz bir hayır yaparken diğer taraftan farkında olmadan ilgisiz insanlarında ilgisini bu filme yönelttik.Bıçak misalini onun için vermiştim.

Akşam Kardeşlik Platformu sekreteri kardeşimle konuştuk. Şayet filmde kötü sahneler devam ederse yada film sürerse inşALLAH  tüm platforumları harekete geçireceğiz O TV.KANAL(İZASYONUN) önünde protesto mitingi düzenliyeceğiz.

Hatırlarsanız daha önce bir yarışma programı vardı. Adam alevilerin mum söndü muhabbetiyle alay edince aleviler kanalın önünde protesto eylemi gerçekleştirmiş yayın hemen kesilmişti.

Biz bu kadarda mı? DUYARSIZ VE korkağız.Bir sivil insiyatifte mi ? ortaya koyamıyoruz? İnşALLAH  bu konunun peşini bırakmıyacağız.Fakat bu filmden bir türlü haberdar olmalıyız bizler..
Sevda-i Kudüs
Bismillah
*

DUÂ: 3
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 01 Ekim 2010, 22:47:25 »

Bu gibi meselelerde isim belirtmenin bir sakıncası yok islama göre.Eğer ortada bir ahlaksızlık varsa ve buda alenen yapılıyorsa yapılan kurumun yada kişi yada kişilerin isimlerini belirtmekte bir sakınca yok.Aksi takdirde isim belirtmeden tepki gösterilecekse o halde yayınlanan tüm bu fortmattaki dizileri şikayet etmek gerekir ki buna ayakta uyutulan müslümanların gücünün yeteceğini sanmıyorum.

Film de kötü sahnelerin devam etmesi önemli değil bence verilen mesaj,sürdürülen propagandanın devam etmesi önemli ve daha da önemlisi ne biliyormusunuz bu dizilerin hiç sansürlenmeden aynen diğer islami ülkelerde de yayınlanması ve büyük taleb görmesi.

Hak ile mücadeleyi bırakınca batılın istilasına maruz kaldık. Ümmet olarak yitiğiz yani...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: