Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Siz Anne Olarak Ne yapardınız?  (Okunma Sayısı 246 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mukarrebun
fani dünya
AllahuEkber

DUÂ: 46
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : 04 Eylül 2010, 12:52:15 »

Ümmetin Tüm Anneleri Böyle Mi  

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

وَلَن يَتَمَنَّوْهُ أَبَدًا بِمَا قَدَّمَتْ أَيْدِيهِمْ وَاللّهُ عَلِيمٌ بِالظَّالِمينَ

"Fakat kendi elleriyle önceden yaptıkları işler yüzünden ölümü hiçbir zaman temenni edemezler. ALLAH, o zalimleri hakkıyla bilendir." Bakara/95
İşgalçi Siyonist güçlerine bilgi sızdırmaktan suçlanan Filistinli gencin infazından sonra annesi onu ayakları ile ezerken...

muhammedi sevda
AllahuEkber

DUÂ: 43
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : 04 Eylül 2010, 15:37:04 »

iste Allah icin kendi canindan olana kiymak, gercek Allah aski olunca iste kendi canindan olanada kiyilir

Allah Razı Olsun

Biz Kur'ân'dan, iman edenler için bir şifa ve rahmet kaynağı olan âyetler indiriyoruz. Zalimlerin de ancak zararını artırır.
Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 340
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA

« Yanıtla #2 : 04 Eylül 2010, 17:01:59 »

şaşkın  nutkum tutuldu.kendimi bir an o annenin yerine koydum.bende aynı erdemi gösterebilirmiyim diye.emin olun buna verecek cevabım yok.tek kelime etmekten korktum,çünki ALLAH ağzımızdan çıkanlarla bizi imtihan eder.rabbim hiç bir anneye böylesi bir dehşeti yaşatmasın.diyecek başka bir şey bulamıyorum.

Amâk-ı Hayal
Laİlaheİllallah

DUÂ: 255
Çevrimdışı Çevrimdışı

Geç kalmış adalet...Adaletsizliktir...

« Yanıtla #3 : 04 Eylül 2010, 22:40:00 »

Şu an annenin yüz ifadesi görülmüyor eminimki bir yandan ağlayıp bir yandan tekmeliyor evladını , Rabbim bu duruma hiç bir Anneyi düşürmesin. bunu yaparken öfkesinin yanında yüreğinin de yandığı  her iki duygunun olması muhtemeldir

HAK-PERESTİM, ARZ-I İHLAS ETTİĞİM DERGAH BİR. BİR  NEFES AYRILMADIM  TEVHİDDEN ALLAH BİR...
BEN BENİ BİLMEM HAKİKATTE, SEN BİLİRSİN BENİ, BENİM BİLDİĞİM BİR TEK, ALLAH VE RASULÜDÜR...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: