nesai muslim
Bismillah
DUÂ: 0
|
 |
« Yanıtla #14 : 20 Mart 2012, 11:56:33 » |
|
OY KULLANMANIN HÜKMÜ
Müslumanım diyen bir kimse araştırmalıdır kıyaslamalıdır hangi alim hangi toplum veya kimin doğru söylediğini bulmak için terazisi ölçüsü ayet(tefsir) ve hadisler(hadis ilmini az da olsa bilmelidir) olmalıdır. Çünkü CAHİLLİK(bilmiyordum! Görmedim! Duymadım! V.s.) yarın Allahu tealanın karşısına cıktığımızda bizi ebedi cehennemden kurtarmayacaktır…
DOĞRU YOLU BULMAK İSTEYENE ALLAH YARDIM EDER!!! SİZLER ÇABALAYINIZ!!!
1-CUMHURİYET VE DEMOKRASİ
Cumhuriyet çoğunluk iktidarının rejimidir.Liyakate bakılmaksızın her bireye eşit seçme hakkı verir.İslam bunu reddeder.49 aslanı 51 koyuna boğdurur. Bu mümkün değildir.İslam i rejimde ise liyakatli yani alim kişilerin şeçtiği bir halife devlet başkanı olur. Yine bu alimler şurası tarafından denetlenir.Alınan kararların İslam a uygunluğu saptanır.Hayatını ilme vermiş bir Allah (cc) dostu ile ,yine hayatını rezillik ve günah içinde geçirmiş kişiye cumhuriyet deki gibi eşit hak vermez.Kuran da, çoğunluğun hak olduğunu iddia edenlere cevap verilir.
‘Onların çoğu Allah(cc) e ancak ortak koşarak inanırlar.’ Yusuf:106 ‘....İnsanların çoğu şükretmezler’ Bakara:243 ‘...İnsanların çoğu fıska sapmışlardır’ Al-i imran:110 ‘...İnsanların çoğu İman etmezler’ Hud:17
DEMOKRASİ
Kimin elinde olursa onu aydınlatan,insanların ölçüleri ortaya koymasını engelleyen bu yüzden de kaosa sebep olan şeytani bir rejimdir.Kişi özgürlüğünden dem vurur.Üst ve alt sınırı yoktur.Yüzlerce yıldır,kafirlerin İslam ümmetine saldırı sebebi sayılmıştır. İslam ise insanın imtihan amaçlı bu dünya da bulunduğunu emreder.Tüm yaşamını sınırlar. Sınırlarken de bu kişinin hem dünya ,hem Ahiret saadetini sağlar. İşte demokrasi, tanımını herkesin kendi çıkarına göre kendinden olmayanı ezmek için kullandığı afaki tanımlı bir sapkın ideolojidir.
İSLAM SADECE BUNLARI DEĞİL, TÜM BEŞERİ İDEOLOJİLERİ REDDEDER.LAİKLİK, KEMALİZM,KOMİNİZM,LİBERALİZM VE DİĞERLERİ TEVHİDİN İLK AŞAMASI BUNLARI REDDETMEKTİR. ALLAH(cc) E İMANDAN ÖNCE GELİR. BUNLARI REDDETMEDİĞİ HALDE TEVHİDİ SÖYLEYENLER SADECE İMAN ETTİKLERİNİ ZAN EDERLER.İMANLARI ZAN DAN İBARETTİR. VE HİÇ BİR DEĞERİ YOKTUR.
2- MECLİS DE EDİLEN YEMİN CAİZ DEĞİLDİR. Bugün meclise giren milletvekilleri kemalist küfür düzenini koruyacaklarına,laikliğe bağlı kalacaklarına ve bunlara hizmet edeceklerine yemin etmektedirler.
Allah(cc) in hükümlerinden başka bir hükmü,başka bir kul yapısı sistemi kalben kabul edenler kafirdirler.Çünkü LA İLAHE İLLALLAH derken (LA) yani hayır, reddediyorum demek zorunda oldukları şey işte bunlardır.Kişi bunları reddetmeden sabahlara kadar LA İLAHE İLLALLAH dese hiçbir önemi yoktur. Bu sistem ve ideolojileri kalben değil sadece dille kabul ettiğini söylemenin İmam- ı azam a göre 3 şartı vardır.
a-Kişi devlet görevlileri tarafından yakalanacak.Ölümle tehdit edilecek. b-Aza ve organlarından birinin kesilmesi ile tehdit edilecek. c-Yakınlarından birinin öldürülmesi veya azalarının kesilmesi ile tehdit edilecek. İmam-ı azam şunu ekler.Bu o an için geçerlidir. Tehlike geçince hemen o tehlikenin olduğu ortam terk edilmelidir.Tevbe edilmelidir.(El ihtiyar)
İmam şafi ye göre İmam-ı Azam doğru söylemiştir.Yalnız ölümü getirebilecek hapis de bu şartlara eklenir.Yine yalnız İmam-ı şafiye göre sadece tehdit yeterli değildir.Biraz da eziyet edilmiş olunmalıdır. Çünkü Ammar(ra) a eziyet edilmişti.Kaburgaları kırılmış ve kuyuya atılmıştı.Bundan sonra ona bu ruhsat verildi.(Risaleler)Diğer büyük Alimlerinde görüşleri bunlara yakındır.
Fetavay-ı hindiye ve diğer tüm Ehl-i sünnet eserlerine göre bu ikrah ,yani zorlama şartları olmadan dille de kabul ettiğini söylemek kişiyi küfre sokar.Bu nahl 16. ayet de belirtilir.
ŞİMDİ BU MİLLETVEKİLLERİ İÇİN BU ŞARTLAR OLUŞMUŞMUDUR? HAYIR .BİLAKİS MİLLETVEKİLİ OLMAK İÇİN PARTİLERİNE KENDİLERİ GİDİP, MİLYARLARCA LİRA PARALAR ÖDEMEKTEDİRLER.
3- SEÇİLEN YÖNETİCİLER ALLAH(cc) İN HÜKÜMLERİ DIŞINDA Kİ SAPKIN HÜKÜMLERLE İNSANLARI YÖNETMEKTEDİRLER.
Maide suresi 44. Ayet-i Kerime de: ‘Allah(cc) in hükümleri ile hüküm vermeyenler kafirlerin ta kendileridir.’ Keyf suresi 16. Ayet-i Kerime de ‘Allah(cc), hüküm koymada kimseyi ortak koşmaz.’ Buyuruluyor.
Yaklaşık 60 yıllık çok partili sistem de bakın bakalım Kendini sağcı,İslamcı,muhafazakar diyen partilerin icraatlarına.AKP nin yaptıklarının sadece bir kısmı ekte verilmiştir. Diğerlerinin de bir farkları olmamıştır.Zaten de mümkün değildir. Parti olmak zaten ‘Ben sizin çizdiğiniz bu sapkın yolu kabul ettim ‘demektir.Bu yola girmek o an İslam dairesinden çıkmaktır. Bakın,Maide 44. Ayet-i kerime nin iniş sebebi ,bir yahudi kabilesinin zina suçunun cezası recm iken bu cezayı değiştirip yüzü karaya boyama ve değnekle vurma şekline çevirmeleri idi.Allah(cc) onlara bu yüzden kafirler dedi.AKP 2005 de zina yı suç olmaktan çıkardı. AB uyum yasaları çerçevesinde.Yahudiler zinayı suç olmaktan çıkarmadı.Cezasını değiştirdi.Allah(cc) onlara kafirlerdir dedi.. Bunlar suç olmaktan çıkardı.Varın siz düşünün ne olduklarını. Hüküm sadece ve sadece BANA aittir derken Allah(cc) , bu müşrikler hakimiyet yani hüküm koyma ve yönetme millete aittir denilen ve buna göre kanunlar çıkarıp insanları yöneten o puthanelerde ,o Allah(cc) e ortak koşulan yerlerde şirk bataklığının ortasında yüzmektedirler.
4-MÜŞRİK MECLİSLERİNDE ONLARLA OTURANLAR DA MÜŞRİKLERDİR.
Allah(cc) Tevbe suresi 65-66 da:
‘Size kitap da şu hüküm indirildi:Allah(cc) in ayetlerinin alay konusu edildiği veya inkar edildiği meclislerde onlarla birlikte oturmayın.Onlar bu sözlerinden vaçgeçmedik çe eğer onlarla birlikte oturursanız onlar gibi olursunuz.
Seçmenin oyu ile vekalet vererek yönetime gönderdiği,vekillerin bulunduğu millet meclisinde Allah’ın ayetlerini ve dini küçümseme ve inkar bir marifettir.Aynı şekilde yönetimin kontrolünde olan televizyon ve radyolarda dinle alay ve din unsurlarını küçümsemeye yönelik film,dizi,programlar ekranların vazgeçilmezidir.Mecliste yürürlükte tutulan kanunlar,ve her geçen gün yenisin eklendiği yasaların tümü Allah’ın kanunlarını inkar içeriklidir.
İşte seçmen oyu ile bu küfrün işlenmesine vekalet verdiğinden dolayı, bu suça müşterektir. (2008 de tunceli milletvekili Kamer genç meclisde aynen şunları söylüyor: ‘Başörtüsü sorunu şu şekilde çözülür: Tüm akp liler ve cumhurbaşkanı hanımları toplanacak.Canlı yayında tv de hepsi başlarını açacak ve İslam da başörtüsü farz değildir diyecek. İşte sorun bu şekilde çözülür.’ Akp liler de başbakan dahil kahkahalar atıyorlar.(Sadece bir örnek.)
5- OY KULLANANLARDA MÜŞRİKLİK TE O YÖNETİCİLERE ORTAKTIRLAR.
Oy kullananlar kendilerini Allah(cc) in hükümleri ile yönetmeyecek olan müşriklere ‘Gel beni yönet’ diye vekalet vermektedirler.Bu Allah(cc) i hüküm verici olarak kabul etmemektir.Onlara yönetici durumunu verenler oy kullananlardır.O müşrikler aldıkları oy oranı nispetinde kendilerini güçlü sanmaktadırlar.O kadar cüretkar hale gelmektedirler.İnsanlar hiçbir partiye oy vermeseler veyahut oy kullanma oranı % de 10 lara düşse bu şirk düzeninin mevcudiyeti otomatikman tehlikeye düşecektir.Çünkü müşrikler bu kadar az oy verme oranı ile birbirlerine düşeceklerdir.Yani müşriklere yaşama alanı verenler oy kullananlardır.Bu yüzden oy kullananlar da onlardandır. Yani müşriktirler. Sadece yüzlerce şirk amelinden bir tanesini söyleyelim.AKP 8 YILDIR İKTİDAR DA. 80 bin kadın halen devletin verdiği vesika ile yani çalışma izni ile her gece onlarca pis erkeğin altına yatmaktadır.Bu genelevlerin ruhsatlarını belediyeler vermektedir. Bu zavallı kadınlara vesika vermek, genelevlere ruhsat vermek ne demektir ?İzin vermek, göz yummaktır. Kendini akıllı sanan demokratik müşrikler erdoğanlar,erbakanlar, baykallar, bahçeliler ; kendi kızları ve hanımları için bu izni verebilirler mi?Bu kadınların ızdırabı kimlerden sorulacak.? Türk topraklarını ABD ordusuna açtıklarını kendileri dahi inkar etmeyen bunlar Iraklı bir çocuğun tırnağının hakkını nasıl verecek? Ama insanları tezkerenin geçmemesi ile nasılsa kandıracaklar.Tebliğnameleri,genelgeleri takip edecek feraset ne yazık ki şu an kihalk da yoktur.
DÜŞÜNÜN. Resulüllah(sav) mekke yi fethetmiş.Hatta 8 yıl geçmiş.Ama HAŞA ,hala cahiliyeden kalma genelevler çalışıyor. Ashap buralara gidiyor(HAŞA).Menat, Uzza, Hubel putları hala yok edilmemiş. Hatta Resulüllah(sav) bu putların Mekke ye getirilişlerinin her yıl dönümünde ashapla bu putların önüne gidiyor ve tanzim de bulunuyor. Biz hala sizin yolunuzdayız diyor(haşa) Ama insanlara namazı, orucu, adem(as) ın boyunu,mehdiyi ve daha yüzlerce konuyu anlatıyor.Medine deki müslümanları vursun diye Mekke nin incirlik bölgesinde ve iskenderun limanında roma devleti ordusuna lojistik imkaan sağlıyor.
BUNLAR MÜMKÜN MÜ? KENDİNİZİ KANDIRIN DURUN.
6-OY KULLANMAK ALLAH(CC) E AİT OLAN BİR VASFI BAŞKASINA VERMEKTİR.
Yusuf suresi 40. Ayet-i kerime de : ‘Hüküm sadece ve sadece Allah(cc) e aittir’ buyuruluyor.
Bugün hüküm koymayı Allah a değil de millete verdiğini duvarlarında ilan eden müşrik parlamentolarında binlerce yasa kanunlaştırılmaktadır.Bunların tamamı Allah(cc) in kanunlarının aleyhinde yapılan kanunlardır.Ceza kanunlarından,anayasa hükümlerine,medeni kanundan,hukuk kanunlarına hepsi insanların nefsi egolarından ortaya koyup kanunlaştırdıkları yasalardır.Halbuki Kuran açıkça insanlara hüküm koymanın yalnız Allah(cc) ait olduğunu belirtmiştir. Yani ALLAH(CC) AİT BİR VASFI BAŞKASINA VERMİŞTİR. İŞTE BU ŞİRKTİR. YAPAN İNSANLARDA MÜŞRİKLERDİR. Nasıl ki, biri dese ki’Ben bütün gaybı bilirim,ya da tüm canlıları görürüm,Her şeyi duyarım, insanların kalbinden geçenleri bilirim’ dese biz o kişiye ‘Sen kendini Allah(cc) e ortak koşuyorsun.Şirke giriyorsun’ deriz .O halde aynı şekilde hüküm koymak da yalnızca Allah(cc) e ait olan bir vasıftır.Oy kullanmak bu yetkiyi Allah(cc) den başkasına vermektir.Bu da aynı şekilde şirk tir.
6- OY KULLANANLAR ALLAH(CC) DEN BAŞKA RAB LER EDİNMİŞLERDİR.
Tevbe suresi 31. Ayet de: ‘Onlar, Allah'ı bırakıp hahamlarını ve rahiplerini, bir de Meryem oğlu Mesih'i rabler edindiler. Oysa ki, hepsi ancak bir ilaha ibadet etmekle emir olunmuşlardı ki, O'ndan başka hiçbir ilah yoktur; O, onların ortak koştukları her şeyden münezzehtir.’ Resulüllah(sav) bu ayet-i okurken, o zaman hıristiyan olan Adiy bin hatim bunu duyunca: ‘Ya Muhammed ! Bizler haham ve papazlarımızı nasıl Rab ler edindik’ diye sorunca Resulüllah(sav) şöyle buyurdu:
‘ Onlar helali haram, haramı da helal yaptılar. Sizler de onlara uydunuz.’ Tirmizi Camiu-l usul 2.bölüm sayfa:161 Ceza kanunlarında ki, Allah(cc) in Kuran da verilmesi istediği cezalardan başka haram olduğu halde cezaları kanunlaştıranlar,zina haram iken onu suç olmaktan çıkaranlar,Kuran öğrenimine 12 yaş sınırı getirenler,İslami hükümle akıl çeliştiğinde aklı esas almak gerek diyen,AKP li diyanet den sorumlu bakanlar,Eğitim mi başörtüsü mü bence eğitim deyip tesettür emri yerine haram olan baş açmayı helal gören fethullah gülenler,geçmişte haramı helal helali de haram yapanların bu şirk kurallarını devam ettirenler ve itaat edenler.
İŞTE BUNLAR KENDİLERİNİ RAB İLAN ETMİŞLER,BUNLARIN PEŞİNDEN GİDENLER DE ONLARI RAB EDİNMİŞLERDİR.
7-OY KULLANANLAR SÖYLEDİKLERİ LA İLAHE İLLALLAH TEVHİD CÜMLESİNİ İPTAL ETMİŞLERDİR.
Müslüman La ialahe illALLAH dediğinde Allah(cc) iman dan önce la demesi ,yani reddetmesi gereken bir sistemler bütünü vardır. O da tagut tur. Allah(cc) Bakara suresi 257. Ayet de tagut u şu şekilde tarif eder. ‘ .......Tagut ise insanları İslam ın aydınlığından, küfrün karanlığına çıkarır.’
Bu tanımlamaya göre Bu şirk düzeninin devamını sağlayan siyasal partiler,Allah(cc) in tanımlamasına göre taguttur.Bu bazen eş, para,makam, çocuk dahi olabilir.Örneğin kişiyi cihad farzından alıkoyan eş ve ya çocuklar, rızık endişesi o kişinin tagutu olmuştur bir anda. Çünkü kişiyi İslam ın emri ve aydınlığından, Küfrün ve fısk ın karanlığına çağırır.İşte la ilahe illALLAH derken reddetmemiz gereken de bu dur.Oy kullanan kişi sabahlara kadar elinde tesbih La ilahe illALLAH dese tagutu reddetmeden kendisine bir yarar sağlamayacaktır. Çünkü tevhidi iptal etmiştir.Tevhid le kendinden isteneni gerçekleştirmemiştir.
7-CHP Mİ GELSİN İKTİDARA SAVUNMASI.
Ebu cehil ve avanesi Resulüllah(sav) e geliyorlar ve diyorlar: ‘Ya Muhammed! Gel bizim başımıza geç,Sana mekkenin tüm hazinelerini açalım.Mekke nin en güzel kadınlarını verelim.Hasta isen hekimler getirelim .Yalnız bizim putlarınıza hakaret etme.Onları yok sayma. Resulüllah(sav) içinden şöyle diyebilir di? (Haşa) ‘ Ben menata, hubele ve diğer putlara bir şey demem. Dille onlara sövmem.Kalben Allah ı tesbih ederim, dil ile onları ve beşeri sapkın sistemlerini överim.Başları ,liderleri olurum.Namazı anlatır.Orucu anlatır.Yavaş yavaş onları tevhide çekerim’EBU CEHİL BAŞLARINDA OLACAĞINA BEN OLURUM.(bu gün chp olucağına diyenler gibi) diyebilirdi.
BÖYLE Mİ DEDİ RSEULÜLLAH(sav) HAYIR! ‘Bir elime ayı, diğerine güneşi verseniz ben bu yoldan dönmem.Sizlerin bir olan Allah(cc) e tapmasını istiyorum.’ Diyerek zor, meşakkatli fakat doğru olanı seçti.
Tabi ki bu müşrikler, erdoğan ve erbakan gibi kızlarının düğününü dolmabahçe sarayında, balaylarını 7 yıldızlı dubaide ki otellerde yapınca bu hayatı ,Resulüllah(sav) in tercih ettiği meşakkate,zorluğa tercih etmezler.Ama imanlarından olduklarını ne zaman anlayacaklar.?
SİZE DE ,ALLAH(cc) İN DIŞINDA İBADET ETTİKLERİNİZE DE YAZIKLAR OLSUN. HALA AKIL ETMEZMİSİNİZ? Enbiya suresi 67. ayet.
|