Bütün beşeri sistemlere ,Allah’ın indirdikleriyle hükmetmeyen tüm tağutlara ve yerli yabancı tüm şer güçlere savaş açmakla emrolunan muslümanın oy vermemesi imani bir sorumluluktur.Allah korusun oy veren her insan bu sistemin bir parçası olmaktan kendini kurtaramaz.Türkiye’de yaşanan bütün gayri İslami icraatlara katılmış ve bu zulümlere ortak olmuş olur.
O zaman bu devran böyle dönecek mi??? Allahın hükümlerini yerine getirmek için devletin bize yardım etmesi lazım yasakları kaldırması lazım peki onu nasıl yapacağız??? Siyasette bir müslüman birinin olması ve bu yasakları kaldırması gerekir öyle değil mi?

28 şubat diyiyoruz evet görünüş olarak müslüman bir adam geldi(kişiden kişiye samimiyeti değişir ondan öyle dedim ) yapmaya çalıştı yeterli güçü olmadığı için yapamadı ve bazı kesimler bunu tehlike gördüğü için engellemek istediler ve olduda fadime şahin müslüm gündüz yok imam hatipler arka bahçemiz gibi hayali oyun olan şeyleri çıkardılar ben savunmak istemiyorum karşısındada bulunmak istemiyorum ama sanırım öyle olduu...
neyse söz sahibi olabilmek için Salihlik tabiki tek başına olmuyo marifette lazım
bakın yabancılara salihlik yok ama marifet var salih=marifet bunun eşit olmadığı bilmek lazım
çürçü lisan ettiğsem af ola dua ile...
Siyasette yapmak istemiyorum ama oturup beklemekte birşeyler yapmadan oturmakta bize yakışmıyor sessiz kalmak yakışmıyor müslümanlığa mücadele etmek onlara bağlı olmadan yaşamak istiyor onun içinde siyaset onlara olmadan güzel bir ortam için bu gerekli ALLAH(cc)um BİZE YARDIM ET (amin)