|
|
|
|
|
Sabiha Ateş Alpat
|
 |
« Yanıtla #2 : 27 Temmuz 2010, 22:17:37 » |
|
Derneğimiz "AKÇA CAMİ CAD: KARABAŞ MAH:NO:92.KAT:3."de Faaliyetlerine devam etmekte...Telefon numaramız (0262)3231551... Derneğimiz Düzenlenmesinde emeği geçen herkese Hassseten: Fikirder caimasından Öncelikle katkılarından dolayı Ebu ömer kardeşime ve yolladığı kartonpiyer ve boya ustası kardeşlerime
Özkan kardeşime ve Yollamış olduğu Boyacı kardeşlerime
Değerli,vefakar,cefakar ve fadkar eşim Halil beye
Halil amcasını yalnız bırakmayan Mustafa Özel kardeşime ve Enes Durmuş kardeşimize
İnşaat malzemeleriyle bizi destekleyen Yavuz Ticaretin sahibi Yavuz Yayla abimize,
Zeynepder'in emaktar üyelerine ve hasseten yardım grubuna Şahsım ve Zeynepder adına teşekkür ediyor Allah'tan, yaptıkları katkıları katında en güzeliyle karşılamasını diliyorum...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2010, 05:22:58 Gönderen: ZEYNEPDER1 »
|
|
|
|
|
Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 339
ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA
|
 |
« Yanıtla #3 : 28 Temmuz 2010, 00:03:30 » |
|
gerçekten çok güzel olmuş.Rabbim hayırlı işlerinizi artırıp,daimen kendiyle olmanızı nasip etsin.emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.ellerinize,yüreğinize sağlık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiyamunnisa
Elhamdülillah

DUÂ: 58
Zamanin fitnesinden arinmanin yolu: TESETTÜR
|
 |
« Yanıtla #4 : 28 Temmuz 2010, 01:23:04 » |
|
masaALLAH Allah basarilarinizi daim etsin ins.
|
|
|
|
|
|
Gâyemiz Allah’tır, önderimiz Rasûlullah’tır. Anayasamız Kur’an, yolumuz cihaddır. En yüce temennîmiz Allah yolunda şehîd olmaktır.” 
|
|
|
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

DUÂ: 90
GELECEĞE UMUTLA
|
 |
« Yanıtla #5 : 28 Temmuz 2010, 09:44:34 » |
|
Allah cc yeni yerinizi hayırlara vesile eylesi, hayırlı işlere imza atmayı nasip etsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder Basın Birimi
Zeynepder Basın Sorumlusu
Laİlaheİllallah

DUÂ: 178
|
 |
« Yanıtla #6 : 28 Temmuz 2010, 10:09:37 » |
|
Güzel dilekleriniz için herkese teşekkür ediyorum. Bende derneğimizin bir hizmetcisi olarak başta değerli hocama daha sonra çoook kahrımızı çeken ve halende çekmekte olan değerli eşi Halil Abimize ve bizi bu zor anlarımızda yalnız bırakmayan değerli fikirderli kardeşlerimize ve tüm yardımı dokunan kardeşlerimize teşekkür ediyor ve rabbimden onlar için şehadet istiyorum. Tümünüzden rabbim razı ve hoşnut olsun!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ebu Yusuf
|
 |
« Yanıtla #7 : 28 Temmuz 2010, 10:50:02 » |
|
Bismihi teala. Onur ve iffetin ayaklar altına alındığı, ar damarlarının çatladığı bir dönemde bir nebzede olsa durun ey insanlık! Durun ey köhnemiş zihniyet! Fe eyne tezhebun( nereye bu gidiş nereye kadar)!
Bir avuş paraya ruhlarını ve bedenlerini satanlara karşı hey hatı münezzileh feryadıyla ayaklanan bir avuç muvahhide bacılara selam olsun!
selam olsun çağları deviren, cennetin güzideleri Asiye, meryem, hatice ve fatma'nın ruhlarına... ve selam olsun meryeme hizmet eden zekeriyya'lara...
Çoraklaşmış topraklara, hasatsız kurumuş bahçelere bir kadın eli değerek insanlığın ana çekirdeğini oluşturan annelere selam olsun! Sizlerle yeşerecek bu topraklar. Sizlerle hayat bulacak coğrafyamın beldeleri. Beşik sallayan o kutlu ellerinizle sallayacaksınız dünyamızı.
O sıcacık derneğinizle ısıtacaksınız kalpleri üşüyen insanlığı. Rabbim bu kutlu yolda herdaim sizinle olsun ablam ve bacılarım. Sizleri zamanın zeynebleri eylesin. Kusura bakmayın ihtiyarladık herhalde duygularımız boğazımıza düğümlendi.kelimeler yutkundu.
Ablam! Allah seni ve abimi kanlarla bezesin ve şehadet şerbeti lutfetsin.Kıymetini kendimden bildiğim ablam o mubarek beldeye ayak bastığında bana verdiğin sözü ne olur unutma emi! Rabbim unutturmasın inşALLAH .. Yoksa yazık olacak bu kardeşine.
Derneğiniz/derneğimiz çok güzel olmuş. Herbir karesi maşALLAH emekle dolu. mekanınızın güzelliği gibi güzel insanlarla yürümek nasip olsun sizlere inşALLAH .Bir kardeşiniz olarak elimden dilimden ve tüm azalarımdan gelen takatimin son anına kadar ne varsa eşim ve şahsım sizlerle olacağız inşALLAH .
Yük şimdi daha ağırlaştı ablam. Çevredeki insanlara vereceğiniz himet dahada önem arz etti. İnanıyorum sizler bu bilince haiz insanlarsınız. Yoksa ümmetin vebali biz çalışanların üzerindedir.Rabbimize vereceğimiz hesap çok. Yevmel kıyame(hesab günü) onun huzuruna çıktığımızda ellerimiz yed'i beyza gibi parlayan eller mi? yoksa hizmet imkanı olduğu halde gevşek davranarak kararan eller mi? olduğu ortaya çıkacak. Sakın,sakın ha ablam ve kardeşlerim bir adım dahi olsa sakın ola arkanızı dönmeyin ve gevşemeyin. Çünkü bu yol yürüyenlerin , çünkü bu yol sadıkların, çünkü bu yol yorulduğunda dursada tefekkürane şekilde yol alanlarındır.
Yol adamını bulur elbet ama önemli olan o adamın bizler olmasıdır.
Adam gibi adam. Er gibi er olanlarındır bu yol....
Ne mutlu o kullara ki! bu yolda koşar adımlarla yürüdüklerinde, heryeri yara bere içinde kalsa bile bir kere dahi olsa ahu figan etmeyenlerdir.
İnşALLAH cennette buluşmak ümidiyle selam ve dua ile aziz yolcular..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muhammedi sevda
AllahuEkber

DUÂ: 43
|
 |
« Yanıtla #8 : 28 Temmuz 2010, 17:58:15 » |
|
Allah cc yeni yerinizi hayırlara vesile eylesi, hayırlı işlere imza atmayı nasip etsin.
|
|
|
|
|
|
Biz Kur'ân'dan, iman edenler için bir şifa ve rahmet kaynağı olan âyetler indiriyoruz. Zalimlerin de ancak zararını artırır.
|
|
|
Zeynepder4
"NasıLsın ? Diye sorma //FiListin// gibiyim ışte.. Bir yanim işgaL ediLdi bir yanim Direnişte!
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
DUÂ: 249
ÖZLEMEKTEN yorulmuşum kapında durdur beni...
|
 |
« Yanıtla #9 : 29 Temmuz 2010, 07:21:15 » |
|
zamanlarını zeynepleştirme derdi ile başlayıp ALLAH'ın yardımı ile bugünlere gelen
derneğinizin/derneğimizin yeni yeri hayrlara vesile olur inşALLAH.
başkanımıza, canı gönülden yardıma hazır, bulundukları her ortamı yardım için kullanacağını ifade eden
yardım birimine , kültür birimindeki birbirinden değerli kardeşlerimize ve derneğe katkıda bulunan herkese
teşekkürler.herbirinden ALLAH razı olsun.
RABBİM herdaim yar ve yardımcınız olsun
ebu yusuf abimizin dedikleri gibi cennette buluşmak duasıyla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AMENNA!!
Laİlaheİllallah

DUÂ: 55
İşittik, İtaat Ettik !
|
 |
« Yanıtla #10 : 30 Temmuz 2010, 00:05:15 » |
|
Rabbim çalışmalarınızı ve emeklerinizi zayi eylemesin.
İçinden Rabbimizin 'zikr'i eksik olmasın inşALLAH ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MuSALLi
Süper Moderatör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 259
*Zervêşayê Pexmêr*
|
 |
« Yanıtla #11 : 30 Temmuz 2010, 20:51:31 » |
|
Hayırlı olsun yeni yeriniz çok güzel olmuş eskisindende büyük Ellerinize,emeğinize sağlık Zeynepderli bacılarım Rabbim ecrinizi fazlasıyla versin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AhVa
Elhamdülillah

DUÂ: 13
|
 |
« Yanıtla #12 : 01 Ağustos 2010, 00:43:30 » |
|
imreniyorum,özeniyorum,özlüyorum,orda olmak istiyorum. bunun mümkün olamayacağınıda biliyorum,bu sebeble "yarabbi aynısından,evet aynısından,sabiha hocamdan başlayarak onunla omuz omuza mücadele eden kardeşlerime,hizmetten tut mekana kadar herşeyi ile aynısından buralarada nasip et" diye dua ediyorum.
rabbim yeni mekanınızda yeni hizmetlerinizi vesile kılarak cenneti nasip etsin size..hayırlı olsun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beyaz Lale
medineye özlem
Laİlaheİllallah

DUÂ: 86
mazluma sürgünevi,zalime cihan düştü..
|
 |
« Yanıtla #13 : 05 Ağustos 2010, 15:48:48 » |
|
bende canlı canlı gördüm derneğimizin yeni yerini...rabbim bu çatı altında toplanan kardeşlerimizi muvaffak eylesin..gerçekten çok hoş olmuş....
|
|
|
|
|
|
Eyyubun sabrıyla yangın yerine döndü yüreğim..dua ile aşk ile sabır ile…bir bilsen nerden nereye……
|
|
|
Tabiin
AllahuEkber

DUÂ: 49
Sen artık gitmelisin vakit çok geç olmadan...
|
 |
« Yanıtla #14 : 06 Ağustos 2010, 14:42:12 » |
|
Rabbim çalışmalarınızı ve emeklerinizi zayi eylemesin.
İçinden Rabbimizin 'zikr'i eksik olmasın inşALLAH ...
amin inşALLAH
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veranur
|
 |
« Yanıtla #15 : 06 Ağustos 2010, 17:53:55 » |
|
Hayırlı olsun çok güzel görünüyor Rabbim emeği geçen herkesden razı olsun rabbim yeni mekanınızda yeni hizmetlerinizi vesile kılarak cenneti nasip etsin size..hayırlı olsun..
amin
|
|
|
|
|
|
тüм zαliм νє zulüм düzєηlєяiηє " ﻻ " diуoяuz
|
|
|
|