Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hüzün ve sevinç bir arada!  (Okunma Sayısı 324 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aksi seda
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 214
Çevrimdışı Çevrimdışı

Hz. Fatıma gibi olmadan Hz.Ali gibisini bulamazsın

« : 26 Temmuz 2010, 18:13:30 »

Haberin linki: http://www.haberkultur.net/haberoku-2059-Huzun_ve_sevinc_bir_arada.html

Atasoy Müftüoğlu üstadımızın yeni kitabı  Yeni Bir Zamanı Başlatmak nihayet kitap raflarındaki yerini aldı. Hece Yayınları bir klasik eserin altına daha imzasını koymuş oldu böylece.

Fakat bu harika haber, Müftüoğlu hayranlarını sevindirmek için yeterli olmadı. Çünkü Üstad bir süredir rahatsız. Haziran ayında geçirdiği ameliyattan sonra Ramazan öncesi ikinci bir ameliyata daha gireceğini söylüyor yakınları. 

O, bizim en ıssız en kimsesiz zamanlarımızın sessiz duacısıydı. Gençleri hiçbir zaman duasız ve rehbersiz bırakmadı. Şimdi yolumuzu aydınlatan bu öncü ruha dua etme sırası bizde. Bu mübarek günlerde gönül dolusu dualarımızı ve şifa niyazlarımızı gönderiyoruz Sahibine. 

En taze kitabını öne almak üzere bütün kitaplarını yeniden kucağımıza alıp gereğini yerine getirmeyi de bir nevi fi’lî dua kabul ediyoruz. 

Rabbim yâr ve yardımcısı olsun.

Fatih Pala
HaberKültür.Net

birgün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabb,ine dönüp,"benim büyük bir derdim var"!deme,derdine dönüp"benim büyük bir Rabbim var!"de 
muhammedi sevda
AllahuEkber

DUÂ: 43
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : 26 Temmuz 2010, 19:56:15 »

Rabbim acil sifalar versin onun yardimcini olsun ins onu ve onun gibi sifa bekleyenlere Rabbim Safi ismiyle sifa versin ins Rahman sifatiyla rahmet eylesin ins

selam ve dua ile...

Biz Kur'ân'dan, iman edenler için bir şifa ve rahmet kaynağı olan âyetler indiriyoruz. Zalimlerin de ancak zararını artırır.
aksi seda
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 214
Çevrimdışı Çevrimdışı

Hz. Fatıma gibi olmadan Hz.Ali gibisini bulamazsın

« Yanıtla #2 : 26 Temmuz 2010, 20:06:07 »

Rabbim acil sifalar versin onun yardimcini olsun ins onu ve onun gibi sifa bekleyenlere Rabbim Safi ismiyle sifa versin ins Rahman sifatiyla rahmet eylesin ins

selam ve dua ile...
Amin inşALLAH  Rabbim yar ve yardımcısı olsun hocamızın...
Zeynepder4
"NasıLsın ? Diye sorma //FiListin// gibiyim ışte.. Bir yanim işgaL ediLdi bir yanim Direnişte!
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
*

DUÂ: 249
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÖZLEMEKTEN yorulmuşum kapında durdur beni...

« Yanıtla #3 : 27 Temmuz 2010, 08:14:57 »

değerli yazarımıza ALLAH'tan şifa diliyorum. RABBİM en kısa zamanda sağlığına kavuşmayı nasip eylesin.
yeni kitabının hayrlara vesile olmasını dilerim.
ALLAH'a emanet olun hocam

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: