|
Ebu Yusuf
|
 |
« : 25 Temmuz 2010, 18:46:26 » |
|
selamunaleykum kardeşlerim.
Sitemizin güzide ve halisane kardeşlerinden Ensarullah Kaya kardeşimiz çatışmaların ana merkezi olan Hakkari'de askerlik yapmaktadır. Kardeşimiz şimdi beni aradı ve bolca sitedeki kardeşelrden dua istedi. Dün taciz ateşi yapılmış ve kardeşimiz hamd olsun yara almadan kurtulmuş. Özellikle dualarınızı burda belirtirseniz kardeşimiz için memnun oluruz. Rabbim hepinizden razı kalsın kardeşlerim. selam ve dua ile.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 639
|
 |
« Yanıtla #1 : 25 Temmuz 2010, 18:51:07 » |
|
Aleykumselam Rabbim kardesimin yardimcisi olsun sag salim esareti bitirip dönmesini nasip etsin insALLAH ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiyamunnisa
Elhamdülillah

DUÂ: 58
Zamanin fitnesinden arinmanin yolu: TESETTÜR
|
 |
« Yanıtla #3 : 25 Temmuz 2010, 22:49:31 » |
|
Aleykum selam. Allah-u Teala kardesimizin yar ve yardimcisi olsun O'na güc versin ki ordan sag salim cika bilsin ins.
|
|
|
|
|
|
Gâyemiz Allah’tır, önderimiz Rasûlullah’tır. Anayasamız Kur’an, yolumuz cihaddır. En yüce temennîmiz Allah yolunda şehîd olmaktır.” 
|
|
|
|
muhammedi sevda
|
 |
« Yanıtla #4 : 25 Temmuz 2010, 23:50:27 » |
|
Aleykum selam Rabbim yar ve yardimcisi olsun. Onun gibi askerde olan ve darda olan müslüman kardeslerimize yardim etsin ins ordakilerin ayagini sabit kilsin ins...
|
|
|
|
|
|
Biz Kur'ân'dan, iman edenler için bir şifa ve rahmet kaynağı olan âyetler indiriyoruz. Zalimlerin de ancak zararını artırır.
|
|
|
Zeynepder4
"NasıLsın ? Diye sorma //FiListin// gibiyim ışte.. Bir yanim işgaL ediLdi bir yanim Direnişte!
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
DUÂ: 249
ÖZLEMEKTEN yorulmuşum kapında durdur beni...
|
 |
« Yanıtla #5 : 26 Temmuz 2010, 10:55:51 » |
|
aleykum selam RABBİM Senin yolunda şehit olabilmesi için mühlet ver. yardım eyle askerliği süresince. Sen herşeyi bilensin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALİ
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 193
İyyâke na’büdü ve iyyâke neste’în.
|
 |
« Yanıtla #6 : 26 Temmuz 2010, 17:14:49 » |
|
Aleykumselam!..Askerliğini henüz yapmışlardan biri olarak RAHMAN abimizin yardimcisi olsun sag salim esareti bitirip dönmesini nasip etsin insALLAH ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

DUÂ: 90
GELECEĞE UMUTLA
|
 |
« Yanıtla #7 : 26 Temmuz 2010, 17:59:30 » |
|
aleyküm selam Zor bir imtihan, Allah cc kardeşimizin bulunduğu ortamı kolaylaştırsın, iman eri olarak hayata dönmesini nasip etsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder Basın Birimi
Zeynepder Basın Sorumlusu
Laİlaheİllallah

DUÂ: 178
|
 |
« Yanıtla #8 : 26 Temmuz 2010, 22:24:30 » |
|
Rabbim esaretini tez zamanda bitirip, sağ salim ve imanını kuvvetlendirmiş olarak dönmesini nasip etsin!! Tüm esaret altında ki kardeşlerimizi de unutmayalım onlar içinde aynı şeyleri rabbimizden niyaz edelim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #10 : 07 Ağustos 2010, 23:33:21 » |
|
we aleykumselam Rabbim kardesimin yardimcisi olsun,sag salim aramiza dönmesini nasip etsin Kardesimiz sitemizin emektarlarindandir,onun emegi çoktur bu siteye sadece bu site araciligi ile degil izy74 ile telefonlada gorusuyorlardi
kendisine ulasabilecegimiz bir numarayi bize iletirseniz çok seviniriz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grafiker.
Elhamdülillah

DUÂ: 94
|
 |
« Yanıtla #11 : 07 Ağustos 2010, 23:37:33 » |
|
Aleyna aleykumselam rabbım acil sifalar versin gerçekten zor bir durum kardeşimize Allahdan sabır ve sebat diliyoruz rabbim ayaklarımızı kaydırmasın ,inşALLAH
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder Basın Birimi
Zeynepder Basın Sorumlusu
Laİlaheİllallah

DUÂ: 178
|
 |
« Yanıtla #12 : 08 Ağustos 2010, 08:08:21 » |
|
Tek dayanağımız ve tek sığınağımız olan yüce Rabbimiz Kardeşimizi her türlü tehlikeden ve kötülüklerden koruyup muhafaza etsin. Böyle zulum ve esaret altında ölmeği değil, Allahın yolunda dininin hakim olması için ölmeği nasip etsin!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiyamunnisa
Elhamdülillah

DUÂ: 58
Zamanin fitnesinden arinmanin yolu: TESETTÜR
|
 |
« Yanıtla #13 : 08 Ağustos 2010, 20:38:00 » |
|
Tek dayanağımız ve tek sığınağımız olan yüce Rabbimiz Kardeşimizi her türlü tehlikeden ve kötülüklerden koruyup muhafaza etsin. Böyle zulum ve esaret altında ölmeği değil, Allahın yolunda dininin hakim olması için ölmeği nasip etsin!!!
amiiin ins. dualarimizi eksik etmiyecegiz. Allah Teala yar ve yardimcisi olsun ins.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder4
"NasıLsın ? Diye sorma //FiListin// gibiyim ışte.. Bir yanim işgaL ediLdi bir yanim Direnişte!
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
|
 |
« Yanıtla #14 : 09 Ağustos 2010, 07:44:17 » |
|
elhamdülillah,şimdi iyi olmalarına sevindim. RABBİM ensarullah kardeşimize ve zorda olan tüm kadeşlerimize yardım eylesin. hayrlısı ile evinize dönersiniz inşALLAH. RABBİM yüreğinize inşirah versin. hayrla kalın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UnreaL
Yönetici
Elhamdülillah

DUÂ: 26
|
 |
« Yanıtla #15 : 13 Ağustos 2010, 13:19:04 » |
|
Allah acil şifalar versin kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALİ
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 193
İyyâke na’büdü ve iyyâke neste’în.
|
 |
« Yanıtla #16 : 13 Ağustos 2010, 22:18:56 » |
|
RAHMAN yar ve yardımcısı olsun inşALLAH kardeşimizin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beyaz Lale
medineye özlem
Laİlaheİllallah

DUÂ: 86
mazluma sürgünevi,zalime cihan düştü..
|
 |
« Yanıtla #17 : 14 Ağustos 2010, 18:33:00 » |
|
Rabbim yar ve yardımcısı olsun kardeşimizn ve onun durumunda olan bütün kardeşlerimize rabbim sabır versin....
|
|
|
|
|
|
Eyyubun sabrıyla yangın yerine döndü yüreğim..dua ile aşk ile sabır ile…bir bilsen nerden nereye……
|
|
|
Zeynepder4
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
|
 |
« Yanıtla #18 : 31 Ağustos 2010, 08:13:51 » |
|
HOŞGELDİNİZ ENSARULLAH KAYA İNŞAALLAH İYİSİNİZDİR.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ensarullah Kaya
Eylülistan Kentinden
Grafiker
AllahuEkber
DUÂ: 126
Tek sevda var içimde:Kavgamız ve saflarmızda sen..
|
 |
« Yanıtla #19 : 31 Ağustos 2010, 08:27:22 » |
|
Esselamun Aleykum kerim kardeşim/kardeşlerim. Allah'a hamdolsun iyiyim. Bu süreçte dualarında beni yalnız bırakmayan kardeşlerimden Rabbim razı olsun. Bir imtihan daha geldi ,geçiyor.Allah'a şükür atlattım yaralarım iyileşti. Rabbim ancak onun yolunda izzetini koruyan ve ona adanmış bir ruhla teslim olanlardan kılsın.
Dönüş ancak sanadır ey Rahman..
|
|
|
|
|
|
Asla unutmayacağız!
Sizleri; şeytanın havarilerini…
Şimdi tüm güzelliğimizle bekliyoruz;
“Tüm güzelliğimizle ve öfkemizle!”
|
|
|
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #20 : 31 Ağustos 2010, 11:33:08 » |
|
ve aleykumselam kardesim... Bizleri haberdar ettigin için Allah razi olsun ,sifa versin tez vakitte aramizda dönmeni bekliyoruz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İsLaM
Bismillah
DUÂ: 24
|
 |
« Yanıtla #21 : 31 Ağustos 2010, 16:26:32 » |
|
Rabbim yar ve yardımcısı olsun kardeşimizn ve onun durumunda olan bütün kardeşlerimize rabbim sabır versin....
|
|
|
|
|
|
1-Asra andolsun ki. 2- İnsan mutlak hüsrandadır. 3- Ancak iman edenler, iyi işler yapanlar, birbirlerine hakkı ve sabrı öğütleyenler bunun dışındadır.
|
|
|
|
muhammedi sevda
|
 |
« Yanıtla #22 : 04 Eylül 2010, 14:24:36 » |
|
ve aleykumselam kardesim... Bizleri haberdar ettigin için Allah razi olsun ,sifa versin tez vakitte aramizda dönmeni bekliyoruz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ebu Yusuf
|
 |
« Yanıtla #23 : 04 Eylül 2010, 17:46:44 » |
|
ensarullah kardeşimizle şimdi telden görüştük kardeşler.Durumu iyiymiş.karakoldaymış çok dualara ihtiyacım var abi diyor.şafak 47 inşALLAH .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amâk-ı Hayal
Laİlaheİllallah

DUÂ: 255
Geç kalmış adalet...Adaletsizliktir...
|
 |
« Yanıtla #24 : 04 Eylül 2010, 22:58:21 » |
|
Eyyyyyyyyyy cemati müslimin kardeşime dua ederken benim oğlumuda unutmayın hem o çok küçük daha 20 yaşı yeni doldu ve diğer askerimiz serkanı da unutmayın oda vanda sınırda görev yapıyor biz onları en emin olana emanet ediyoruz inşALLAH Rabbim tüm kardeşlerimizi korusun kardeşimizede çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin dualarımız onlarla
|
|
|
|
|
|
HAK-PERESTİM, ARZ-I İHLAS ETTİĞİM DERGAH BİR. BİR NEFES AYRILMADIM TEVHİDDEN ALLAH BİR... BEN BENİ BİLMEM HAKİKATTE, SEN BİLİRSİN BENİ, BENİM BİLDİĞİM BİR TEK, ALLAH VE RASULÜDÜR...
|
|
|
Grafiker.
Elhamdülillah

DUÂ: 94
|
 |
« Yanıtla #25 : 05 Eylül 2010, 01:42:58 » |
|
aleyna aleykum selam rabbim kolaylıklar versin inşALLAH
|