Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gazze Gazisi'nin Başından 4 Şarapnel Parçası Çıktı  (Okunma Sayısı 227 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 639
Çevrimiçi Çevrimiçi

« : 16 Temmuz 2010, 14:03:49 »

Filistin’e insani yardım malzemesi götürürken Siyonist İsrail’in saldırısı sonucu  Mavi Marmara gemisinde 3 kurşun yarasıyla ağır yaralanan gazi Ahmet Aydan Bekar’ın başından 6 hafta sonra 4 adet şarapnel parçası çıkarıldı

Saldırıda yaralanan Bekar’a Mavi Marmara gemisinde ilk müdahale israilli doktorlar tarafından yapılmış karnından bir mermi çıkarılmıştı. Ameliyat için yaklaşık 30 cm uzunluğunda karnı yarılan Bekar, israil’den döndükten sonra Ankara Numune Hastanesinde tedavi edilerek tam teşekküllü muayenesi yapıldı.

Sağlık durumu iyi olan Bekar, bir hafta önce başında hafif bir ağrı olması sebebiyle hastaneye gitti ve başında bir şarapnel parçası olduğu anlaşıldı. Küçük bir operasyonla Bekar’ın başındaki demir parçası çıkarıldı. Fakat Bekar’ın başağrısı geçmeyince tekrar hastaneye gitti. Yapılan ikinci incelemenin ardından Bekar’ın başından 3 şarapnel parçası daha çıkarıldı. Çıkan parçaların mermi ve mermi kovanı parçaları olduğunu belirten Bekar, yaralandıktan sonra yere düştüğünü ve israil askerlerinin rasgele ateş açması sonucu çevreden seken parçaların başına isabet etmiş olabileceğini belirtti. Ankara Numune hastanesinde yapılan tetkiklerde gözden kaçmış olabileceğini ifade eden Bekar, şu anki durumunun ise iyi olduğunu söyledi.

İLKHA
Teymiyye
Elhamdülillah
**

DUÂ: 16
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 16 Temmuz 2010, 17:31:22 »

subhanALLAH

-" Biz bir vadiden ALLAH diye haykırırız; Bu ses diğer vadiden HÜRRİYET diye yankılanır" : (İmam Samil)

“Şahadete talibim. Şehitliği rütbe ve şeref kabul ediyorum. Kanımın son damlasına kadar ülkemin bağımsızlığı ve milletimin hürriyeti için savaşmaya hazırım.”
azade aksa
Elhamdülillah
**

DUÂ: 11
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 16 Temmuz 2010, 22:00:23 »

gazan mubarek olsun Allah Razı Olsun

Zeynepder4
"NasıLsın ? Diye sorma //FiListin// gibiyim ışte.. Bir yanim işgaL ediLdi bir yanim Direnişte!
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
*

DUÂ: 249
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÖZLEMEKTEN yorulmuşum kapında durdur beni...

« Yanıtla #3 : 17 Temmuz 2010, 07:48:00 »

selam olsun direnişi omuzlayan tüm erlere.

Sağlık durumunun iyi olması sevindiri bir durum.

süleyman uğur abimizin durumu hakkında hiçbir habere rastlamadım.

bilgisi olan var mı acaba?

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: