Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İt Girebilir Ama İsrailliler Asla  (Okunma Sayısı 215 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aksi seda
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 214
Çevrimdışı Çevrimdışı

Hz. Fatıma gibi olmadan Hz.Ali gibisini bulamazsın

« : 09 Temmuz 2010, 17:05:51 »

Dünyanın sessiz kalmadığı gibi Şanlıurfada İsraile Sessiz Kalmadı br />

Duyarlı vatandaşlar, İsraili protesto etmeye devam ediyor. Şanlıurfada esnaf olan bir vatandaş, dükkanına çeşitli pankartlar asarak, israil ürünlerini boykot ediyor. Peygamberler diyarı olan Şanlıurfa halkının Müslüman kardeşlerini unutmadığını, en hassas bir şekilde Yahudi malını boykot ettiklerinin delillerinden birini daha gösterdi.
Dükkânına astığı anbsp; İT GİREBİLİR AMA İSRAİLİLER ASLA gibi pankartlarla işyerini süsleyen vatandaş ile konuştuğumuzda şunları söyledi ;
Ben küçük bir esnafım elimden gelen ancak Yahudi mallarını boykot etmektir. Şehrimizin turistik bakımından da yoğun olduğunu düşünerek, Yahudilerin�e buraya gelebileceklerini düşünerek, Onlara karşı olan kinimizi anlamaları için böyle bir girişimde bulundum. Eğer bütün esnaflar benim gibi tepkilerini dile getirirlerse, Yahudiler şehrimizi ziyarete gelmezler ve Malları en güzel şekilde boykot edilebilir. Son olarak buradan tüm esnaf ve halkımıza seslenerek Yahudi malı almayın, onlardan aldığını her bir ürün Müslüman kardeşlerimizin canlarının yanmasına neden oluyor. Bu konuda hassas olmaları gerekiyor. Burada bizler ibadetlerimizi rahatlıkla yapabilirken, içtiğimiz bir ürün onların camide namaz kıldıkları esna da üzerlerine atılan bir füzeye ortak olmamız demek olur. Onun için bütün halk ve esnaflardan duyarlı olup mallarını boykot etmelerini istiyorum br />

birgün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabb,ine dönüp,"benim büyük bir derdim var"!deme,derdine dönüp"benim büyük bir Rabbim var!"de 
Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 340
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA

« Yanıtla #1 : 10 Temmuz 2010, 00:00:02 »

bu esnafı alnından öpmek gerekir.Rahman razı olsun ve böyle esnafları çoğaltsın inşALLAH .çok güzel bir yöntem uyguluyor. maaşALLAH

Kiyamunnisa
Elhamdülillah
**

DUÂ: 58
Çevrimdışı Çevrimdışı

Zamanin fitnesinden arinmanin yolu: TESETTÜR

« Yanıtla #2 : 10 Temmuz 2010, 13:42:14 »

bu esnafı alnından öpmek gerekir.Rahman razı olsun ve böyle esnafları çoğaltsın inşALLAH .çok güzel bir yöntem uyguluyor. maaşALLAH

evt masaALLAH

Gâyemiz Allah’tır, önderimiz Rasûlullah’tır. Anayasamız Kur’an, yolumuz cihaddır. En yüce temennîmiz Allah yolunda şehîd olmaktır.”
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: