|
|
Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 340
ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA
|
 |
« Yanıtla #91 : 12 Temmuz 2010, 22:28:33 » |
|
biliyormusunuz bu sitede en cok hosuma giden nedir, herkesin böyle birbirine olan su güzel saygisi Rabbim daim etsin ins. Bazi sitelerde gördüm ki, orda herkes kendini övmek icin baskasi onu övmek icin can atiyor ama burda hic kimse kendini baskasindan üstün degilde digerlerini kendinden üstün görüyor ve hic bir zaman kendini kendinden büyük olanlari alcak görmüyor...
Gercekten bütün sitedeki üyeleri tebrik ediyorum
Allah hepinizden razi olsun
selam ve dua ile....
efendim zeynepder bir okuldur.bu okulda kul olmayı,azmetmeyi,sevmeyi,haksızlığa baş kaldırıyı öğrenirsiniz.ilmen büyüyen insan nefsen küçülür bizim sitede. sevgi iliklerimize kadar işler.bu demek değildir kafire aynı duyguyu taşırız.onlara kesin bir nefret çizgisi barındırırız.ama bu nefretimiz kişiliğe değil,inancınadır.dedik ya en başta zeynepder bir okuldur.hata yapmıyor da değiliz,kuluz,fark etmeden de yapıyoruz hatayı.ama fark ettiğimiz anda geri dönüyoruz hatamızdan.özür dilemeyi erdem olarak görüyoruz.Rahman hak yol ermeyi,hak yol üzre sabit kalmayı cümlemize nasip etsin inşALLAH.Rahman sizden de razı olsun aziz kardeşimiz. selam ve dua ile
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muhammedi sevda
|
 |
« Yanıtla #92 : 13 Temmuz 2010, 17:57:16 » |
|
cümelizden Ins bu okul hepimize en güzel sekilde fayda verir  size kücük bir gül de hediye edeyim 
|
|
|
|
|
|
Biz Kur'ân'dan, iman edenler için bir şifa ve rahmet kaynağı olan âyetler indiriyoruz. Zalimlerin de ancak zararını artırır.
|
|
|
Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #93 : 14 Temmuz 2010, 00:08:05 » |
|
cümelizden Ins bu okul hepimize en güzel sekilde fayda verir  size kücük bir gül de hediye edeyim  duanıza candan amin.gül içinde teşekkür ederim kıymetli kardeşimiz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AMENNA!!
Laİlaheİllallah

DUÂ: 55
İşittik, İtaat Ettik !
|
 |
« Yanıtla #95 : 14 Temmuz 2010, 00:24:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

DUÂ: 90
GELECEĞE UMUTLA
|
 |
« Yanıtla #98 : 14 Temmuz 2010, 08:56:06 » |
|
o zaatı muhterem bu saatten sonra hiç bir şey yapamaz  aksi seda kardeşim bu ay 1İNCİ liği alacak gibi  01:24:27 bu saatte ne işim olur, yarışma ile anket ile tam 2 aydır beni ankete koymayın, genç kardeşlerimin önü açılsın diyorum her seferinde siz onların önünde set olarak duruyorsunuz.İnsanlar sizin yaşınıza hürmet etmek için ses çıkarmıyor, lütfen amca kendine gel, etrafına bak senin yaşında olupda bu yarışmalara katılan varmı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AMENNA!!
Laİlaheİllallah

DUÂ: 55
İşittik, İtaat Ettik !
|
 |
« Yanıtla #99 : 14 Temmuz 2010, 11:14:18 » |
|
ne varmış benim yaşımda senden sadece 2500 gün büyüğüm yanyana gelsek hangimizin büyük gösterdiğini sorsak bayağı moral bulurum kanısındayım. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

GELECEĞE UMUTLA
|
 |
« Yanıtla #100 : 14 Temmuz 2010, 12:19:16 » |
|
ne varmış benim yaşımda senden sadece 2500 gün büyüğüm yanyana gelsek hangimizin büyük gösterdiğini sorsak bayağı moral bulurum kanısındayım.  cevap vermek dahi gereksiz, çünkü yazınızın içi tamamen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anadoluvarisi
Elhamdülillah

DUÂ: 85
LailaheillALLAH
|
 |
« Yanıtla #101 : 16 Temmuz 2010, 22:52:00 » |
|
oy kullanan kardeşler benide unutmayın arasıra bende geliyorum 
|
|
|
|
|
|
"Hakikaten biz insanı güçlüklere katlanacak şekilde yarattık." (Beled 4)
|
|
|
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

GELECEĞE UMUTLA
|
 |
« Yanıtla #102 : 27 Temmuz 2010, 13:11:08 » |
|
Amenna dede bu ay ümidini iyice yitirdi anlaşılan, bu bölüme uğramaz oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder.
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #103 : 27 Temmuz 2010, 14:22:21 » |
|
Amenna dede bu ay ümidini iyice yitirdi anlaşılan, bu bölüme uğramaz oldu
aynı şey sizin içinde geçerli sanırım sizde pek uğramıyorsunuz müslümangenç kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

GELECEĞE UMUTLA
|
 |
« Yanıtla #104 : 27 Temmuz 2010, 15:36:16 » |
|
aynı şey sizin içinde geçerli sanırım sizde pek uğramıyorsunuz müslümangenç kardeşim Diğer sitelerdeki yarışmalar biraz meşgul ediyor, o nedenle bu ay bu ankete yoğunluk veremedim  1. olan MüslümanGenç kardeşimizi,
2. olan Daru'l-İslam kardeşimizi ve
3.olan Necva kardeşimizi tebrik ediyoruz ve katılımlarının devamını bekliyoruz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 639
|
 |
« Yanıtla #106 : 31 Temmuz 2010, 21:40:18 » |
|
Oylamamiz Sona ermistir,kardeslerimizi tebrik ediyoruz Aksiseda 11 Amenna 9 Kiyamunnisa 9 Müslüman Genç 9
Forum Yönetimi karari ile Ayin üyesi seçimlerimize bir süre ara veriyoruz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muhammedi sevda
|
 |
« Yanıtla #107 : 31 Temmuz 2010, 23:11:13 » |
|
hayirli ugurlu olsun ama sirf ara verilmis diye güzel paylasimlara devam edin bekliyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anadoluvarisi
Elhamdülillah

DUÂ: 85
LailaheillALLAH
|
 |
« Yanıtla #108 : 01 Ağustos 2010, 19:59:06 » |
|
Başarılı olan kardeşlerimizi tebrik ediyorum. faydalı konularının devamını bekliyoruz.
bu bir ay bir çok konu eklendi hepsini okuma imkanı olmadı. Umarım bu arada onları okuma imkanı olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

GELECEĞE UMUTLA
|
 |
« Yanıtla #109 : 01 Ağustos 2010, 20:21:16 » |
|
Yine bir gelenek bozulmadı,  oy veren kardeşlere teşekkür ederim.Birinci olan kardeşi tebrik ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder4
"NasıLsın ? Diye sorma //FiListin// gibiyim ışte.. Bir yanim işgaL ediLdi bir yanim Direnişte!
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
DUÂ: 249
ÖZLEMEKTEN yorulmuşum kapında durdur beni...
|
 |
« Yanıtla #111 : 02 Ağustos 2010, 08:20:35 » |
|
aksi seda kardeşimizi tebrik ediyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aksi seda
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 214
Hz. Fatıma gibi olmadan Hz.Ali gibisini bulamazsın
|
 |
« Yanıtla #112 : 02 Ağustos 2010, 15:53:01 » |
|
Rahman razı olsun inşALLAH teşekkür ederim.ayrıca bende amenna abi kiyamunnisa ablamla müslümangenc abimi tebrik ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|