Kiyamunnisa
Elhamdülillah

DUÂ: 58
Zamanin fitnesinden arinmanin yolu: TESETTÜR
|
 |
« : 03 Temmuz 2010, 23:11:17 » |
|
Genç ve hür iken, düşlerim sonsuzken, dünyayı değiştirmek isterdim. Yaşlanıp akıllanınca, dünyanın değişmeyeceğini anladım. Ben de düşlerimi biraz kısıtlayarak sadece memleketimi değiştirmeye karar verdim. Ama o da değişeceğe benzemiyordu. İyice yaşlandığımda, artık son bir gayretle, sadece ailemi, kendime en yakın olanları değiştirmeyi denedim. Ama malesef bunu kabul ettiremedim. Ye şimdi ölüm döşeğinde yatarken birden farkettim ki, önce yalnız kendimi değiştirseydim, onlara örnek olarak ailemi de değiştirebilirdim. Onlardan alacağım cesaret ve ilhamla, memleketimi daha ileri götürebilirdim. Kim bilir, belki dünyayı bile deği§tirebilirdim."
|
|
|
|
|
|
Gâyemiz Allah’tır, önderimiz Rasûlullah’tır. Anayasamız Kur’an, yolumuz cihaddır. En yüce temennîmiz Allah yolunda şehîd olmaktır.” 
|
|
|
Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 340
ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA
|
 |
« Yanıtla #1 : 03 Temmuz 2010, 23:49:42 » |
|
rahman razı olsun ne gerçekçi bir paylaşım.yapmamız gereken şey tamda bu.hatırlattığınız için çok teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AMENNA!!
Laİlaheİllallah

DUÂ: 55
İşittik, İtaat Ettik !
|
 |
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2010, 00:54:36 » |
|
Allah razı olsun kardeşim bana bu sözü hatırlattı:
Herkes dünyayı değiştirmek ister; ama kimse kendini değiştirmeyi düşünmez!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiyamunnisa
Elhamdülillah

|
 |
« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2010, 14:30:13 » |
|
evt genellikle öyle oluyor kimse kendi hatalarini görmüyor ama baskalarinki göze batiyor rica ederim  Allah cümlemizden razi olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiyamunnisa
Elhamdülillah

|
 |
« Yanıtla #5 : 04 Temmuz 2010, 21:05:10 » |
|
evt cok dogru bir örnek verdiniz Allah razi olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AMENNA!!
Laİlaheİllallah

DUÂ: 55
İşittik, İtaat Ettik !
|
 |
« Yanıtla #6 : 11 Temmuz 2010, 12:58:13 » |
|
Konfüçyüs'ten
Eskiler erdemin ışığıyla ortalığın aydınlanması için önce devlet işlerini yoluna koyarlardı Devlet işlerini yoluna koyabilmek için önce ev işlerini yoluna koyarlardı Ev işlerini yoluna koyabilmek için önce kendi kendilerine çeki düzen verirlerdi Kendi kendilerine çeki düzen verebilmek için önce kendi içlerindeki düzeni yoluna koyarlardı Kendi içlerindeki düzeni yoluna koyabilmek için önce düşüncelerini yoluna koyarlardı Düşüncelerini yoluna koyabilmek için ise önce bilgi eksikliklerini giderirlerdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiyamunnisa
Elhamdülillah

|
 |
« Yanıtla #7 : 11 Temmuz 2010, 14:15:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiyamunnisa
Elhamdülillah

|
 |
« Yanıtla #9 : 11 Temmuz 2010, 21:30:20 » |
|
evt cok dogru ne aci o insanlara ki kendi yaptigi hatalari görmezden gelirler
amin Allah sizdende razi olsun insaALLAH
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aksi seda
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 214
Hz. Fatıma gibi olmadan Hz.Ali gibisini bulamazsın
|
 |
« Yanıtla #10 : 11 Temmuz 2010, 22:17:53 » |
|
cümlemizden inşALLAH
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

DUÂ: 90
GELECEĞE UMUTLA
|
 |
« Yanıtla #11 : 12 Temmuz 2010, 08:29:07 » |
|
(Böyle biri sanıyor mu ki) kendisini önünden ve ardından izleyen (ve) onu Allah her ne ki takdir etmişse ona karşı koruyup gözeten refakatçileri vardır. Gerçek şu ki, insanlar kendi iç dünyalarını değiştirmeden Allah onların durumunu değiştirmez; ve Allah insanlara (kendi kötülüklerinin bir sonucu olarak) bir felaket tattıracağı zaman hiçbir şey bunun önünde duramaz: çünkü onların, kendilerini O'na karşı koruyabilecek kimseleri yoktur.13 / RA'D - 11
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardelen_ce
Bismillah
DUÂ: 3
|
 |
« Yanıtla #12 : 20 Ocak 2012, 15:34:06 » |
|
Allah razı olsun...Ali şeriatinin,İnsanın dört zindanı adlı kitabını hatırlattı.sanırım tam yerinde. İnsan; tarih,doğa,toplum ve kendi zindanından çıkmayı başardığında özgür ruh olabilecek ve işte o zaman cihana bile hükmedecek duruma gelir,imanıyla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|