Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Suçsuzum Bannerleri  (Okunma Sayısı 250 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 639
Çevrimiçi Çevrimiçi

« : 25 Haziran 2010, 12:06:35 »

sitenize bannerlerden eklemek için tiklayin

http://banner.ihh.org.tr/sucsuzum/
AMENNA!!
Laİlaheİllallah

DUÂ: 55
Çevrimdışı Çevrimdışı

İşittik, İtaat Ettik !

« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2010, 19:47:26 »

"Gazze`ye yıllardır ölümcül ambargo uyguluyorum. Uluslar arası sularda insani yardım malzemeleri taşıyan sivil gemilere savaş gemileriyle saldırdım. Bu saldırıda masum 9 sivil insanı öldürdüm, 50`den fazla masum sivil insanı yaraladım. Gemilere el koyup, kendi limanıma çektirdim. Yardım malzemelerini ve yolcuların özel eşyalarını gasp ettim. Yaralıları bile kelepçeleyerek, tüm yardım gönüllülerini hapse attım. Yardım gönüllüsü sivillere insanlık dışı muamele ve işkence yaptım. Suçsuzum."

Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 340
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA

« Yanıtla #2 : 25 Haziran 2010, 20:06:39 »

bu bannerler çok güzel hazırlayanların ve bize ulaştıranların ellerine sağlık. Allah Razı Olsun

Teymiyye
Elhamdülillah
**

DUÂ: 16
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 25 Haziran 2010, 23:14:19 »

bu bannerler çok güzel hazırlayanların ve bize ulaştıranların ellerine sağlık. Allah Razı Olsun

eyvallah 7125

-" Biz bir vadiden ALLAH diye haykırırız; Bu ses diğer vadiden HÜRRİYET diye yankılanır" : (İmam Samil)

“Şahadete talibim. Şehitliği rütbe ve şeref kabul ediyorum. Kanımın son damlasına kadar ülkemin bağımsızlığı ve milletimin hürriyeti için savaşmaya hazırım.”
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: