Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İsrail Sahabe Mezarlığını Yıkıyor  (Okunma Sayısı 152 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 637
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 19 Haziran 2010, 11:55:01 »

İsrail, Müslümanların mezarlarını yıkarak adliye binası için girişimlerde bulunuyor.

İsrail, içinde sahabelerin ve Selahaddin Eyyubi'nin ordusunda bulunan ve şehit düşen askerlerin bulunduğu yaklaşık 1500 kişinin bulunduğu mezarlığı yıkarak yerine adalet binası yapacak.

İsrail Yüksek Mahkemesi Başkanı Dorit Beinisch, geçen yıl adalet binasının planlaması için yer noktasında itiraz etmiş, Belediye Başkanlığı'ndan bir yetkili yaptıkları kazıda hiçbir naaşın bulunmadığını iddia ederek adalet sarayı için en uygun yerin sahabe mezarlığı olduğunu ileri sürdü.

Kudüs'te bulunan mezarlık için İsrail'in yıkım girişimine Müslümanlar sert tepki gösterdi. Müslüman yetkililer 2007 yılında bazı girişimcilerin de hoşgörü müzesi yapmak gibi niyetlerinin olduğunu ama çok sayıda naaşın çıkması sonucu bu girişimden vazgeçildiğini söyleyerek İsrailli yetkililerin yalan söylediğini vurguladılar.

Müslümanlar İslam dünyasını bu olayın gerçekleşmemesi için desteğe çağırırken aksi takdirde sahabe ve Selahaddin Eyyubi'nin şehit askerlerinin mezarlarının bir daha gün yüzüne çıkamayacağı ve ortak İslam mirasından önemli bir parçanın yok olacağını kaydettiler

dünyabülteni
Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 339
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA

« Yanıtla #1 : 19 Haziran 2010, 12:30:53 »

şu filistinliler de acayip insanlar canım.ne kızıyorlar ve müslümanları yardıma çağırıyorlar,yepyeni bir adliye binaları olacak işte daha ne istiyorlar,daha güzel odalarda işkenceye uğrayacaklar, hoş manzaralı klimalı odalarda.ne yapacaklar ortak tarihi,geçmişi,ortak islami mirası v.s amma saygısız insanlar canım bunlar hem israil yönetiminden izin almışlarmı bakalım  müslümanları vahdete davet ederken.

''bir su istiyorum filistine birde ateş istiyorum israile'' çıldırmış   kızgın

Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 637
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 19 Haziran 2010, 12:37:49 »

Haykır! Kime, lâkin? Hani sâhipleri yurdun?
Ellerdi yatanlar, sağa baktım, sola baktım;
Feryâdımı artık boğarak, na'şını, tuttum,
Bin parça edip şi'rime gömdüm de bıraktım.

M.A.E

sinirlerine yazik bacim eskiler ne demis gavurun ekmegini yiyen gavurun kilicini kusanir
Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 339
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA

« Yanıtla #3 : 19 Haziran 2010, 12:44:59 »

ey koca şair bu günü gördünmü de yazdın  ağlak içine mi doğdu ümmetin suskunluğu  ağla mazlumun ezilişi mezarlarda  bile zulme uğrayan müslüman naaşını da dizdin bu dizeleri.yerin cennet makamın firdevs olsun koca şair  ağla
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: