Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: israil askerleri bunuda yaptı!!  (Okunma Sayısı 230 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 339
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA

« : 18 Haziran 2010, 12:12:44 »

18 Haziran 2010 09:34
Tarsuslu Hakan Köse, Gazze'ye yardım götüren 'Defne Y' isimli gemide elektrik teknisyeni olarak görev yapıyordu.
Saldırı sırasında gözaltına alınıp eşyalarına İsrail askerleri tarafından el konuldu. Köse, İstanbul'a döndüğünde el konulan kredi kartını iptal etmek için bankaya başvurdu. Ancak bankadan hiç beklemediği bir cevap aldı.
2 Haziran'da Türkiye'ye dönen Köse'nin kredi kartıyla 3 Haziran'da Kudüs'ten 62 dolarlık alışveriş yapıldığı belirlendi. "İsrail ordusunun yaptığı davranış hırsızlıktır" diyen Hakan Köse, İsrail hükümeti hakkında tazminat davası açacağını söyledi.

haber 10.com

(can,namus,toprak hırsızlarından başka ne beklenir  kızgın  çıldırmış )

Teymiyye
Elhamdülillah
**

DUÂ: 16
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 18 Haziran 2010, 12:23:47 »

ne beklenirdiki

-" Biz bir vadiden ALLAH diye haykırırız; Bu ses diğer vadiden HÜRRİYET diye yankılanır" : (İmam Samil)

“Şahadete talibim. Şehitliği rütbe ve şeref kabul ediyorum. Kanımın son damlasına kadar ülkemin bağımsızlığı ve milletimin hürriyeti için savaşmaya hazırım.”
vuslatzehra
AllahuEkber

DUÂ: 76
Çevrimdışı Çevrimdışı

KUDÜS EMANETTİR ÜMMETE...

« Yanıtla #2 : 18 Haziran 2010, 18:20:36 »

o kadar pislikler ki bu yaptıkları onların çirkeflığını yeterınce resmetmıyor bıle......
aksi seda
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 213
Çevrimdışı Çevrimdışı

Hz. Fatıma gibi olmadan Hz.Ali gibisini bulamazsın

« Yanıtla #3 : 18 Haziran 2010, 21:21:11 »

zaten belliydi igrec oldukları en başından belliydi buda delili oldu kızgın

birgün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabb,ine dönüp,"benim büyük bir derdim var"!deme,derdine dönüp"benim büyük bir Rabbim var!"de 
vuslatzehra
AllahuEkber

DUÂ: 76
Çevrimdışı Çevrimdışı

KUDÜS EMANETTİR ÜMMETE...

« Yanıtla #4 : 20 Haziran 2010, 12:48:04 »

haberlerde de verdiler,daha bir çok kişinin kartları özellikl int uzerınden kullanılıyormuş....İsrail in pisiliğini böyle kendinin ilan etmesi ne  kadar farklı değilmi...Gülden sönmez hanımdan dinledik,küçük çocuklarına bile gemidekiler esir alınınca yanlarında yürüterek askerlık talimi yaptırıyorlarmış..neden her yetişenın onlr gıbı oldugu bellı..muslumanlarda boyle yapsalar....
AMENNA!!
Laİlaheİllallah

DUÂ: 55
Çevrimdışı Çevrimdışı

İşittik, İtaat Ettik !

« Yanıtla #5 : 20 Haziran 2010, 13:27:49 »

küçük çocuklarına bile gemidekiler esir alınınca yanlarında yürüterek askerlık talimi yaptırıyorlarmış..neden her yetişenın onlr gıbı oldugu bellı..muslumanlarda boyle yapsalar....

onlar yapınca özgüven sahibi sosyal çocuk yetiştirmek oluyor,  biz yapınca çocukları kullanmak, istismar etmek oluyor
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 637
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 20 Haziran 2010, 14:03:56 »

Furkan'in sehadeti haberinden sonra, kendini bilmezler okuluna intihar komandosu yetistiriyorlar dediler...
oysa bilen her ana baba bir Furkan yetistirip kanli gömlegine sarilma arzusunu duydu...
çocuklarimiza cihadi anlatiyoruz diye radikal oluyoruz,israilin ölen çocuklari için göz yasi dökenler var masum kani aktigini düsünüyorlar oysa onlar çocuklarini birer terorist olarak yetistiriyor
olsun onlar istemede inananlarin kanlari,direnisi ile vaad edilen nusrete erecegiz...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: