Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İsrail ile İlgili Türkiye'den ABD'ye Heyet Gidecek  (Okunma Sayısı 155 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aksi seda
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 214
Çevrimdışı Çevrimdışı

Hz. Fatıma gibi olmadan Hz.Ali gibisini bulamazsın

« : 11 Haziran 2010, 02:06:10 »

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik başkanlığındaki bir heyetin, İsrail'le yaşanan gemi kriziyle ilgili olarak ABD'ye gönderileceği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'le yaşanan gemi krizine ilişkin, Ömer Çelik başkanlığındaki bir heyeti önümüzdeki hafta ABD'ye gönderecek.

birgün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabb,ine dönüp,"benim büyük bir derdim var"!deme,derdine dönüp"benim büyük bir Rabbim var!"de 
Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 340
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA

« Yanıtla #1 : 11 Haziran 2010, 03:17:35 »

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik başkanlığındaki bir heyetin, İsrail'le yaşanan gemi kriziyle ilgili olarak ABD'ye gönderileceği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'le yaşanan gemi krizine ilişkin, Ömer Çelik başkanlığındaki bir heyeti önümüzdeki hafta ABD'ye gönderecek.

gönderince ne olacak.sanki israile ve yandaşlarına kafa tutacak  kızgın sanki var olan anlaşmaları iptal edecek,sanki israil üzerine asker gönderip onlara haddini bildirecek.bunlar pansuman çözüm bile olamaz.  çıldırmış

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: