Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Türkiye İsrail'i Böyle Vuracak!  (Okunma Sayısı 151 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aksi seda
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 214
Çevrimdışı Çevrimdışı

Hz. Fatıma gibi olmadan Hz.Ali gibisini bulamazsın

« : 09 Haziran 2010, 17:46:33 »

Türkiye İsrail'i Böyle Vuracak!
Sunday Times gazetesi, şok bir iddia ortaya attı. Habere göre Ankara, İsrail'in can damarını kesmek üzere..
08 Haziran 2010 / 22:57

İsrail, yardım gemisine düzenlenen saldırının İsrail-Türkiye arasındaki istihbarat paylaşımına darbe vurmasından tedirgin.

Sunday Times gazetesine göre, Türkiye İsrail'in İran'ı izlediği istihbarat istasyonunu kapatabilir.

İngiliz Sunday Times gazetesi, Türkiye topraklarında İran sınırına yakın bir noktada konumlanan istihbarat istasyonunun kapatılabileceğini yazdı.

Gazeteye göre operasyonun ardından İsrail Savunma Bakanlığı için hazırlanan raporda, "Türkiye istasyonu kapatabilir" uyarısı yer aldı.

Bir İsrail kaynağı, "Eğer böyle bir şey olursa İsrail İran'ı izleyen ve koklayan kulaklarını ve burnunu kapatmış olur" yorumunu yaptı.

Gazeteye göre istihbarat istasyonunun kapanması halinde, İsrail tarafından Gazze'ye uygulanan abluka, ülkenin "İran'ın nükleer tehdidi" karşısında savunmasını zayıflatacak.

birgün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabb,ine dönüp,"benim büyük bir derdim var"!deme,derdine dönüp"benim büyük bir Rabbim var!"de 
azade aksa
Elhamdülillah
**

DUÂ: 11
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 09 Haziran 2010, 20:39:06 »

keşke turkiye böyle birşey yapsa şımarık israile bir ders olurdu

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: