MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

DUÂ: 90
GELECEĞE UMUTLA
|
 |
« Yanıtla #90 : 28 Haziran 2010, 09:34:52 » |
|
Ben oylarımı başka kardeşlerden yana kullanacağım, çünkü bana rakip lzım,her ay tek başıma yarışmak sıkıcı oluyor. : ) Bu kadar açıklama yaptıktan sonra konunun başlığını değiştirebilirmiyiz?
Taa ilk gün demiştimki; konunun başlığını değiştirirmisiniz? Konu başlığı: HAziran ayının İkincisi kim olsun? şeklinde olmalıydı, Birinci zaten o günden belliydi : )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 639
|
 |
« Yanıtla #91 : 28 Haziran 2010, 20:43:46 » |
|
Az kaldi kardesim iki gün sonra konu basligi Haziran Ayi üyesi Müslüman Genç olacak... tabi bir supriz olmazsa....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder4
"NasıLsın ? Diye sorma //FiListin// gibiyim ışte.. Bir yanim işgaL ediLdi bir yanim Direnişte!
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
DUÂ: 249
ÖZLEMEKTEN yorulmuşum kapında durdur beni...
|
 |
« Yanıtla #92 : 29 Haziran 2010, 10:05:55 » |
|
temmuz ayında müslümangenç abiyi katmayalım editörüm . olmaz ki böylee birinciliği daha ilk günden belli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AMENNA!!
Laİlaheİllallah

DUÂ: 55
İşittik, İtaat Ettik !
|
 |
« Yanıtla #93 : 29 Haziran 2010, 13:42:48 » |
|
çıkmadık candan ümüt kesilmez daha 2 gün var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Abdullah Azzam
Bismillah
DUÂ: 3
|
 |
« Yanıtla #94 : 29 Haziran 2010, 18:27:18 » |
|
müslüman genç kardeşimin birinciliğini kutlasamda belirtmeliyim ki ben oyumu amenna amcamızdan yana kullandım eee yaşlılara öncelik vermek gerek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

GELECEĞE UMUTLA
|
 |
« Yanıtla #96 : 29 Haziran 2010, 22:30:35 » |
|
Bundan sonra sadece avatarımı yarışmalara göndereceğim, bana gerek yok, amenna amca, senin birinci olmanı çok istememe rağmen yine halkın teveccühü benden yana oldu, kısmet belki bir dahaki seneye Bir İnCi olursun (yarışmada ben olmaz isem  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #97 : 29 Haziran 2010, 22:55:53 » |
|
temmuz ayında müslümangenç abiyi katmayalım editörüm . olmaz ki böylee birinciliği daha ilk günden belli
iyi diyorsun dogru diyorsun da bacim dedigin gibi yaparsak bu kadar renkli,eglenceli,atismali gecer mi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder Basın Birimi
Zeynepder Basın Sorumlusu
Laİlaheİllallah

DUÂ: 178
|
 |
« Yanıtla #98 : 29 Haziran 2010, 22:57:51 » |
|
Bu ne tevazu!! Acep yanlışmı oy kullandım diye düşünmeye başlayacağım nerdeyse... Ama olsun işin ucunda PASTA olunca kendi kendime, doğru(!) yaptığımı telkin ediyorum!!!! Malum derneğimizde ki tadilat bitmek üzere ya !! Bu yorgunluğun üzerine çayın yanında güzel gider....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

GELECEĞE UMUTLA
|
 |
« Yanıtla #99 : 30 Haziran 2010, 08:44:01 » |
|
Bu ne tevazu!! Acep yanlışmı oy kullandım diye düşünmeye başlayacağım nerdeyse... Ama olsun işin ucunda PASTA olunca kendi kendime, doğru(!) yaptığımı telkin ediyorum!!!! Malum derneğimizde ki tadilat bitmek üzere ya !! Bu yorgunluğun üzerine çayın yanında güzel gider....
Asıl sorunda PASTADAN kaynaklanıyor, bu pastayı amennaya ısmarlatmanın bir yolunu bulmam gerekiyor : ) Benim ne işiim olur birİNCilikle, ev birincilik kupalarından geçilmiyor. Ayrıca geçen ay dereceye girenler bu ay ankete dahil edilmeyecekti, o nedenle benim Birinciiğimin geçersiz sayılması gerekiyor, Amenna amcamın hakkı geçmesin bana.Kurallara uymak gerekiyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder Basın Birimi
Laİlaheİllallah

|
 |
« Yanıtla #100 : 30 Haziran 2010, 08:50:13 » |
|
İlginç bir yaklaşım!!!! Ancak ben biliyorum ki; bir mü'minin ağzından çıkan söz ve vaadler senet gibidir. Asla sekteye uğratılmaz. Yanlış mı biliyorum acep kardeşler!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #101 : 30 Haziran 2010, 08:52:52 » |
|
Ayrıca geçen ay dereceye girenler bu ay ankete dahil edilmeyecekti, o nedenle benim Birinciiğimin geçersiz sayılması gerekiyor, Amenna amcamın hakkı geçmesin bana.Kurallara uymak gerekiyor.
o sorun degil bizim anket kurallarimiz her an degisebilir 
yöneticilerimizde ankette oldugu için dusunmustuk o kurali artik yönetimdekileri ankete dahil etmiyoruz...
ama isterseniz bir ay sizsiz anket deneyelim bakalim ne olacak
İlginç bir yaklaşım!!!! Ancak ben biliyorum ki; bir mü'minin ağzından çıkan söz ve vaadler senet gibidir. Asla sekteye uğratılmaz. Yanlış mı biliyorum acep kardeşler!
Kardesimiz pasta gönderecegim dedi mi ki?yoksa kardesimizin disinda herkes ille Müslüman genc birinci olsun isin ucunda pasta var mi dedi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder Basın Birimi
Laİlaheİllallah

|
 |
« Yanıtla #102 : 30 Haziran 2010, 09:03:31 » |
|
MüslümanGenç şu an itibari ile 1İNCİ sin hadi hayırlısı bu sefer tatlıyı yiyeceğiz inş. 
geçen ay Zeynepder. kardeşimiz sanaldan resmini koydu ismarlamadı tatlıyı bence Zeynepder kardeş resimden ziyade gerçeğini göndermeli idi, ben bir İNCİ olsam fikirdere ve zeynepdere tatbakdan bir yaş pasta ısmarlarımBir an şüpheye kapıldım bacım ben mi yanlış okudum diye, buyurun kardeşin kendi yazısından alıntı ve delili
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

GELECEĞE UMUTLA
|
 |
« Yanıtla #104 : 30 Haziran 2010, 09:17:50 » |
|
"Pastadan korksak yarışmaya girmezdik" türk atasözü İnşALLAH yarışma berabere biter. Amenna amcamı ilk tebrik eden ben olayım.  .gif&name=3%20Boyutlu&tur=Smiley) .gif&name=3%20Boyutlu&tur=Smiley) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder Basın Birimi
Laİlaheİllallah

|
 |
« Yanıtla #105 : 30 Haziran 2010, 09:20:51 » |
|
Ben şimdiden müslümanGenç kardeşin bir İNCİliğini kutluyor ve her daim başarılarının (vaadlerinin) devamını diliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #106 : 30 Haziran 2010, 09:22:27 » |
|
Oylamamiz Büyük çekismeden sonra kapandi...Bu ay 2 birincimiz var Birincilerimiz Amenna ve Müslüman Genç
Kardeslerimizi tebrik ediyoruz...
Beraberlik oldugu için iki kardesimizi de temmuz ayi anketinden cikartmamiz hos olmayacaktir
sizler ne diyorsunuz bir istisare yapalim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder Basın Birimi
Laİlaheİllallah

|
 |
« Yanıtla #107 : 30 Haziran 2010, 09:22:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tabiin
AllahuEkber

DUÂ: 49
Sen artık gitmelisin vakit çok geç olmadan...
|
 |
« Yanıtla #108 : 30 Haziran 2010, 09:30:14 » |
|
tebrik ediyorum iki kardeşimizi de . evet ikisini çıkarmak olmaz. önümüzdeki ayda bulunsunlar bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder Basın Birimi
Laİlaheİllallah

|
 |
« Yanıtla #110 : 30 Haziran 2010, 09:33:23 » |
|
İki bir İNCİ'inin olması iki PASTA mı anlamına geliyor açıklama bekliyorum İNCİ'lerimizden.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AMENNA!!
Laİlaheİllallah

DUÂ: 55
İşittik, İtaat Ettik !
|
 |
« Yanıtla #113 : 30 Haziran 2010, 10:12:02 » |
|
dostlarım kardeşlerim gönüldaşlarım gösterdiginiz teveccühten dolayı şükranlarımı sunarım.
Her kez bir gün AMENNA! diyecek
Sizler geç olmadan AMENNA! dediniz sagolun var olun dostlar Amenna! dediniz saadete erdiniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder Basın Birimi
Laİlaheİllallah

|
 |
« Yanıtla #114 : 30 Haziran 2010, 10:20:06 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tabiin
AllahuEkber

DUÂ: 49
Sen artık gitmelisin vakit çok geç olmadan...
|
 |
« Yanıtla #115 : 30 Haziran 2010, 10:29:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

GELECEĞE UMUTLA
|
 |
« Yanıtla #116 : 30 Haziran 2010, 13:02:59 » |
|
Oylamamiz Büyük çekismeden sonra kapandi...Bu ay 2 birincimiz var Birincilerimiz Amenna ve Müslüman Genç
Kardeslerimizi tebrik ediyoruz...
Beraberlik oldugu için iki kardesimizi de temmuz ayi anketinden cikartmamiz hos olmayacaktir
sizler ne diyorsunuz bir istisare yapalim... Teşekkür ederiz, pek çekişmeli olmasa da öyle diyelim. Temmuz ayında ben gönüllü olarak katılmayabilirim, kardeşlerin önünü kapatmış olmayayım. temmuz ayında müslümangenç abiyi katmayalım editörüm . olmaz ki böylee birinciliği daha ilk günden belli
Bu fikre Bende katılıyorum müslüman genç kardeşimin birinciliğini kutlasamda belirtmeliyim ki ben oyumu amenna amcamızdan yana kullandım eee yaşlılara öncelik vermek gerek Herkes hata yapabilir kardeşim, en azından niyetiniz samimi İki bir İNCİ'inin olması iki PASTA mı anlamına geliyor açıklama bekliyorum İNCİ'lerimizden.
Amenna amcam Zeynpdere ben ise fikirdere pasta ısmarlayacağım, ama Amenna amca cömertlik yaparda ben iki derneğe de ısmarlarım derse tabiki kabul ederiz. ben hak ediyorum ama beraberlik bozulmasın  Yeterki beraberlik olmsın.
Sizin duanız kabul oldu kusura bakmazsanız birşey sorucam amenna abimiz gercekten okadar yaşlımı  Yaşlılığın o kadarı nasıl oluyor ki? Amenna amca Bildiğiniz yaşlı bir fani (inatçıdır kabul etmez) birde dipnot düselim mi? her birinci olan tatli göndermek zorunda degil gönderebilen var gönderemeyen var bu durum listedeki kardeslerimizi birincilik yarisindan alikoymasin....
Çok yerinde bir uygulama, destekliyorum Aslında bizim önceki uygulamarımızda forum, Birinci olan kardeşe hediye kitap alıyordu, birinci olan kardeş de kendisine verilen desteğe teşekkür mahiyetinde hediye gönderiyordu. Tatlı gönderme mecburiyeti takibi olmamalı, bakarsınız birinci felan seçiliriz, sonra kendi kazdığımız kuyuya düşmeyelim.  Yine ileri görüşlü olduğum ortaya çıktı, mümkünse Sabiha hocamızın kitaplarından bir set olursa birkaç gençde istifade eder.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #117 : 30 Haziran 2010, 13:06:20 » |
|
Yine ileri görüşlü olduğum ortaya çıktı, mümkünse Sabiha hocamızın kitaplarından bir set olursa birkaç gençde istifade eder.
Gerekli yere hemen iletelim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|