Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 639
|
 |
« : 07 Haziran 2010, 13:02:50 » |
|
Degerli Zeynepder Forum Katilimcilari; "Hayirda yarismak"adina düzenledigimiz AYIN Üyesi anketimizi oylariniza sunuyoruz... Yönetimimizce en aktif olduklarini gözlemledigimiz isimlerden olusan anketimizde,oy kullanirken ,en aktif,en paylasimci,yorumlariyla katkida bulunan,degisik konu basliklarinda konu açan vs. vs kriterleri göz önünde bulundurmanizi ve ankete katiliminizi bekliyoruz.. Belirledigimiz listede isminin olmasini istediginiz kisileri ayrica bize bildirebilirsiniz.. Ankette yer almayan kardeslerimizin sitemizde daha aktif olarak önümüzde ki aylarda anketimizde yer almalarini temenni ediyoruz..
Her üyenin (yöneticilerde dahil) 3 oy hakki vardir.. Anketimiz alfabetik siraya göre hazirlanmistir..
Haydi Hayirda yarismak için klavyeler hizlansin...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2011, 03:22:14 Gönderen: MuSALLi »
|
|
|
|
|
Zeynepder4
"NasıLsın ? Diye sorma //FiListin// gibiyim ışte.. Bir yanim işgaL ediLdi bir yanim Direnişte!
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
DUÂ: 249
ÖZLEMEKTEN yorulmuşum kapında durdur beni...
|
 |
« Yanıtla #1 : 07 Haziran 2010, 14:38:16 » |
|
hadi bakalım haziran ayının incisi kim olacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #2 : 08 Haziran 2010, 11:46:40 » |
|
Güncelliyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 340
ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA
|
 |
« Yanıtla #3 : 08 Haziran 2010, 12:55:57 » |
|
Rabbim hayırda yarışmayı nasip etsin cümlemize,ve hayırlara vesile kılsın inşALLAH ,hadi kıymetli üyelerimiz pamuk eller klavyeye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teymiyye
Elhamdülillah

DUÂ: 16
|
 |
« Yanıtla #4 : 08 Haziran 2010, 18:04:00 » |
|
aaa bende varım ismimi daha yeni gördüm.... 
|
|
|
|
|
|
-" Biz bir vadiden ALLAH diye haykırırız; Bu ses diğer vadiden HÜRRİYET diye yankılanır" : (İmam Samil)
“Şahadete talibim. Şehitliği rütbe ve şeref kabul ediyorum. Kanımın son damlasına kadar ülkemin bağımsızlığı ve milletimin hürriyeti için savaşmaya hazırım.”
|
|
|
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

DUÂ: 90
GELECEĞE UMUTLA
|
 |
« Yanıtla #5 : 08 Haziran 2010, 18:17:24 » |
|
Yine bir yarışma yine ben, arkadaşlar diğer forumlardada arkadşlara söylemiştim, artık bu birinci seçilme anketlerinden dolayı eşim bana kızıyor, sen ne zaman bıkacaksın bu yarışmaları,bırakda artık diğer GENÇLER de kazansınlar demeye başladı, bencede haklı, ben yeteri kadar İncİ seçildim, bu ay başka arkadaşlar seçilsinler, Gençlerin Önünü açmak lazım, ben ankette olduğum sürece onların pek şansı olamaz Veya bu ayda yarışmada kalayım diğerine katılmayayım : )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aksi seda
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 214
Hz. Fatıma gibi olmadan Hz.Ali gibisini bulamazsın
|
 |
« Yanıtla #6 : 08 Haziran 2010, 18:33:43 » |
|
Yine bir yarışma yine ben, arkadaşlar diğer forumlardada arkadşlara söylemiştim, artık bu birinci seçilme anketlerinden dolayı eşim bana kızıyor, sen ne zaman bıkacaksın bu yarışmaları,bırakda artık diğer GENÇLER de kazansınlar demeye başladı, bencede haklı, ben yeteri kadar İncİ seçildim, bu ay başka arkadaşlar seçilsinler, Gençlerin Önünü açmak lazım, ben ankette olduğum sürece onların pek şansı olamaz Veya bu ayda yarışmada kalayım diğerine katılmayayım : ) teşekkür ederiz abi haklısın sen varken birinci olmamız mümkün değil aktif üyelerden birisin birinci olmayıda hak ediyorsun 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2010, 23:55:50 Gönderen: Zeynepder. »
|
|
birgün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabb,ine dönüp,"benim büyük bir derdim var"!deme,derdine dönüp"benim büyük bir Rabbim var!"de
|
|
|
ALİ
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 193
İyyâke na’büdü ve iyyâke neste’în.
|
 |
« Yanıtla #7 : 08 Haziran 2010, 21:28:04 » |
|
hayırda yarışımız hayırlı olsun...hayırla yoğrulmak dileğiyle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #8 : 09 Haziran 2010, 13:20:34 » |
|
Yine çekismeli gececek bir hayir yarisi olacaga benziyor ,haydi hayirlisi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şamil
Bismillah
DUÂ: 7
“El-Cihadu hatta’l mevt” (ölene kadar cihad)
|
 |
« Yanıtla #9 : 09 Haziran 2010, 13:37:05 » |
|
Yine bir yarışma yine ben, arkadaşlar diğer forumlardada arkadşlara söylemiştim, artık bu birinci seçilme anketlerinden dolayı eşim bana kızıyor, sen ne zaman bıkacaksın bu yarışmaları,bırakda artık diğer GENÇLER de kazansınlar demeye başladı, bencede haklı, ben yeteri kadar İncİ seçildim, bu ay başka arkadaşlar seçilsinler, Gençlerin Önünü açmak lazım, ben ankette olduğum sürece onların pek şansı olamaz Veya bu ayda yarışmada kalayım diğerine katılmayayım : ) :D hadi hayırlısı
|
|
|
|
|
|
Ölüm Ne Yandan Gelsin
Şimdi Neylesin Ölüm
Şehadet İkliminde
Çaresiz Kaldı Ölüm...
|
|
|
|
|
|
bilginur
|
 |
« Yanıtla #11 : 09 Haziran 2010, 17:35:11 » |
|
: )))
|
|
|
|
|
|
Ey RABBim Kur'anı yüreğimin baharı kıl...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #15 : 09 Haziran 2010, 19:43:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder.
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #16 : 09 Haziran 2010, 19:48:00 » |
|
bu arada inciliğinizi şimdiden kutlayayım müslümangenç kardeşim.site arkadaşlarımız kafaya koymuşlar bu kez kesin birinici yapacaklar sizi(hak ettiğinizi de düşünmekteyim)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

GELECEĞE UMUTLA
|
 |
« Yanıtla #17 : 09 Haziran 2010, 19:53:03 » |
|
Efendim tatbak en ucuza en kaliteli pastanın alınabildiği bir pastahaneler zinciridir, o kadar kişiye pasta ısmarlama meselesine gelince efendim biz kurumlara ısmarlıyoruz, o gün kuruma kim denk gelirse o nasiplenir, bu kural sitelerde uzun süredir uygulanır, en son olarak mayaıs ayının üyesi kardeşimizde kaldık, oda nasipse gönderir tatlımızı veya pastamızı.
Aslında bu ay boş yere vaadde bulunduğumu tahmn ediyorum, çünkü arkamda çok kuvvetli bir rüzgarın olduğunu hissediyorum, bu rüzgar beni nereye savurur bilemem.
Ben oylarımı başka kardeşlerden yana kullanacağım, çünkü bana rakip lzım,her ay tek başıma yarışmak sıkıcı oluyor. : ) Bu kadar açıklama yaptıktan sonra konunun başlığını değiştirebilirmiyiz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güleda
Bismillah
DUÂ: 14
Bu dünyada garip bir yolcu gibi ol..(H.Ş)
|
 |
« Yanıtla #19 : 10 Haziran 2010, 10:52:40 » |
|
oyum başarıyla gönderilmiştir... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teymiyye
Elhamdülillah

DUÂ: 16
|
 |
« Yanıtla #20 : 10 Haziran 2010, 17:44:37 » |
|
müslüman genç kardeşim başı çekiyo hadi hayırlısı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GençDavetçi
Bismillah
DUÂ: 10
|
 |
« Yanıtla #21 : 11 Haziran 2010, 15:01:23 » |
|
hayırlısı olsun Allah hep birlikte islam yolunda koşmayı bizlere nasip etsin.
|
|
|
|
|
|
Silahların yıktıgı binalar inşa edilir fakat;''kavramların'' yıktıgı insanlığın inşası çok zordur!
|
|
|
aksi seda
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 214
Hz. Fatıma gibi olmadan Hz.Ali gibisini bulamazsın
|
 |
« Yanıtla #22 : 11 Haziran 2010, 15:28:50 » |
|
müslüman genç kardeşim başı çekiyo hadi hayırlısı...
amin inşALLAH zaten belli müslüman genc kesin bu ayın birincisi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #23 : 11 Haziran 2010, 15:44:06 » |
|
sonucu kabullenmek için henuz çok erken oylamanin bitmesine daha çok var ve cekisme devam ediyor..(yoksa sizleri mucadeleden vazgeciren pasta midir?)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
azade aksa
Elhamdülillah

DUÂ: 11
|
 |
« Yanıtla #25 : 12 Haziran 2010, 21:34:50 » |
|
pastanın en alasını sizlere ikram ederim hemde dondurmalı kadayıf yaterki oyunuzu bana verin şimdiden 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

GELECEĞE UMUTLA
|
 |
« Yanıtla #26 : 12 Haziran 2010, 21:43:47 » |
|
Birincilik Amennanın hakkı, bir oıyumu kendisine verdim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AMENNA!!
Laİlaheİllallah

DUÂ: 55
İşittik, İtaat Ettik !
|
 |
« Yanıtla #27 : 13 Haziran 2010, 22:39:06 » |
|
Birincilik Amennanın hakkı, bir oıyumu kendisine verdim
yok yok senin hakkın ben de oyumu sana verdim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

GELECEĞE UMUTLA
|
 |
« Yanıtla #28 : 14 Haziran 2010, 09:25:55 » |
|
Forumlarda bu türdeki yarışmaları görünce bir anda aklıma batılı düşünce adamlarının kitapları aklıma geliyor. Mesela Anthony Robbins içindeki devi uyandır kitabı. Kitap tamda bu türdeki konular için yazılmış gibi ve bende içimdeki devi uyandırmak için güzel bir fırsat yakaladığımı düşünüyorum. Sonra aklıma doğulu yazarlarıızın kitapları geliyor mesela;Bülent Akyürek içinizdeki Öküze Oha deyin kitabı. Düşünüyorum, birinci olsan ne olmasan ne sen kendini, Rabbini bilmedikten sonra diyorum.
Bir tarafdan hırs insanı kamçılar, sürekli ilerlemesini sağlar insanı motive eder diyorum bir tarafdan Harislik (Hırs sahibi olmak) şeytandandır, otur oturduğun yerde diyorum.
Bir tarafdan yükselmek için diğerlerinin üzerlerinden geçmen gerekir diyorum, diğer tarafdan kendin için istediğini kardeşin içinde istemezsen imanın tehlikede diyorum...
İşte İstanbulda yaşamak bu nedenle zor, doğu ile batı arasında bir köprü oluyorsunuz, bazen kafanız karışıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|