Zeynepder4
"NasıLsın ? Diye sorma //FiListin// gibiyim ışte.. Bir yanim işgaL ediLdi bir yanim Direnişte!
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
DUÂ: 249
ÖZLEMEKTEN yorulmuşum kapında durdur beni...
|
 |
« : 04 Haziran 2010, 12:49:04 » |
|
İHH ve Free Gaza öncülüğünde gerçekleştirilen “Rotamız Filistin, Yükümüz Özgürlük” kampanyasının 31 Mayıs günü İsrail'in terör saldırısına maruz kalması sonrasında tepkisi en çok merak edilen Fethullah Gülen, ABD'nin The Wall Street Journal” gazetesine konuştu. The Wall Street Journal'de Joe Lauria imzasıyla yayınlanan haberde Fethullah Gülen'in, Özgürlük Filosuna ilişkin değerlendirmelerine yer verildi.
''İSRAİL'E KARŞI GELMEK FAYDA DOĞURMADI''
Evinde gerçekleştirilen görüşmede, ''Gördüğüm şeyler güzel şeyler değildi, çirkindi'' diye konuşan Gülen, ''İsrail otoristesine karşı gelmek faydalı sonuçlar doğurmamıştır'' dedi.
''İSRAİL'İN MUVAFAKATİ OLMALI''
Kendi hareketinden bir derneğin Gazze'ye yardım götürme konusunda kendisine fikir sorduğunu belirten Gülen, ''Onlara bu konuda İsrail'in muvafakatinin bulunması gerektiğini söylediğini'' ifade etti.
''İHH'YI YENİ DUYDUM''
Filonun öncü kuruluşlarından İHH İnsani Yardım Vakfı'nı ''yeni duyduğunu'' kaydeden Gülen, ''Vakfın politik bir amaç güdüp gütmediğini kestirmek henüz güç'' şeklinde konuştu.
Gülen ayrıca ''Suçluyu bulma işini Birleşmiş Milletlere bırakmak gerekli'' dedi.
TAZİYE YAYINLAMIŞTI
Öte yandan, Pazartesi yaşanan kanlı İsrail baskınından sonra Fethullah Gülen bugün bir taziye mesajı yayınladı.
Gülen, Zaman Gazetesi'nde yayınlanan mesajında şunları ifade etti:
''Gazze'de yaşanan insanlık dramına son verebilmek beklentisiyle yola çıkan, uğradıkları müessif saldırıda hayatlarını kaybederek şehit olan insanlarımıza Allah'tan rahmet diler, başta aileleri olmak üzere; milletimize ve insanlığa taziyelerimi bildiririm.''
HaBertaraf
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 639
|
 |
« Yanıtla #1 : 04 Haziran 2010, 12:53:37 » |
|
Hocaefendi ihh vakfini yeni duymus belki paylasacagimiz bilgilere ihtiyaci vardir safisini iyi belirlemesi için...
İHH İnsani Yardım Vakfı nerede olursa olsun sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, savaş, tabi afet vb. sebeplerle mağdur olmuş, yaralanmış, sakat kalmış, aç ya da açıkta kalmış, zulme uğramış tüm insanlara gerekli insani yardımı ulaştırmak ve bu insanların temel hak ve hürriyetlerinin ihlal edilmemesi için gerekli tüm girişimleri yapmak üzere kurulmuştur. 1992’de gönüllülerin faaliyetleri ile başlayan Vakıf çalışmaları 1995 yılında kurumsallaşmıştır.
İHH İnsani Yardım Vakfı, çalışmalarını yürütürken ülkemizde ve çalışma yaptığı bölgelerde yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik duygusunun gelişmesini önemsemekte ve buna yönelik birçok sosyal, kültürel faaliyetlerde bulunmaktadır.
İHH İnsani Yardım Vakfı misyonunu gerçekleştirirken tüm dünyada öncelik sırasına göre
(1) Savaş ve savaşın etkisinin sürdüğü bölgelerde,
(2) Afet bölgelerinde,
(3) Yoksulluk olan tüm ülke ve bölgelerde.
faaliyetler yürütür.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #2 : 04 Haziran 2010, 12:55:12 » |
|
Misyonu
•Yeryüzünde adaletin hâkim olması, iyiliğin her yere yayılması ve kötülüğün önlenmesi içinkardeşlik bilinciyle nerede olursa olsun muhtaç ve mazlum tüm insanlara ihtiyaç duydukları insani yardımı ulaştırarak onurlu bir yaşam sunmak. •İnsanı yardıma muhtaç hâle getiren ve mazlum eden her türlü politika ve faaliyetleri önlemek üzere tüm insanların temel hak ve hürriyetlerinin ihlal edilmemesi için gerekli çalışmaları yapmak. •Değişen dünyada değişmeyen değerlerin yaşatılmasını sağlamak. •İyiliği her zaman her yerde yaşatmak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder4
"NasıLsın ? Diye sorma //FiListin// gibiyim ışte.. Bir yanim işgaL ediLdi bir yanim Direnişte!
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
|
 |
« Yanıtla #3 : 04 Haziran 2010, 12:58:43 » |
|
editörüm ıhh gecen sene karayoluyla insani yardım malzemeleri götürdü ki o zamanda biliyoruz ki yollarda kaldılar. ben ıhh nın ve gönüllülerin samimiyetine yürekten bu işe gönül verdiklerine eminim. ıhh nın ne oldugu belli de sanırım bizim ne oldugumuz belli değil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder4
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
|
 |
« Yanıtla #5 : 04 Haziran 2010, 13:08:38 » |
|
amin cümlemizden kardeşim. kimsenin kişilere karşı tavrı yok olmamalı da bizler ancak yapılana söylenene karşı dururuz.çünkü tekrar tekrar o insanlara gitmek zorundayız . güzellikle ayrılmak gerektiğini bizlere öğretiyor RABBİMİZ. nasıl ki günah içinde olandan değil günahtan beri durmamız gerekiyorsa bu da aynı şeydir. insanlar hata yapabilirler bunu kabullenelim. ALLAH resulleri hata yaptıklarında anında uyarılıyordu. birtek resullerdir hatasız olanlar. Onların haricindeki herkesin hatası kusuru mutlaka vardır.
duam şu ki hepimizin tevhid bayrağı altında toplanabildiğmizi görebilmemizdir.
selam ve dua ile
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #6 : 04 Haziran 2010, 14:58:42 » |
|
Fethullah Gülen'in ABD’nin önde gelen gazetelerinden Wall Street Journal’a verdiği söyleşide, İHH'nin önderlik ettiği bir filonun İsrail’in izni olmadan Gazze’ye yardım götürmesini eleştirmesi gündeme bomba gibi düştü.
Gemi baskınında yaşamını yitiren İHKK İnternet Sayfası sorumlusu gazeteci Cevdet Kılıçlar'ın cenaze törenine katılan İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, cami çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlarken şunları söyledi: "Fethullah Gülen büyük iyilikleri dtokunmuş, değerli bir Hoca Efendi. Erzurumlu olduğum için kendisini oradan da tanırım. Keşke bu açıklamayı yapmadan önce bizimle görüşseydi. Bu konuyu kendisi ile görüşeceğim. Hemen değil belki ileride. Belki de yüzyüze görüşürüm. Ama üzüldüm. Keşke açıklama yapmadan önce bizimle de konuşsaydı..." Milliyet
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AhVa
Elhamdülillah

DUÂ: 13
|
 |
« Yanıtla #7 : 04 Haziran 2010, 18:56:03 » |
|
İsrail'in, Gezze Filosuna saldırısı ve Pkk'nın İskenderun'daki Deniz İkmal Komutanlığı'na saldırısı biliyorsunuz nerdeyse eş zamanlıydı! Fethullah Gülen İskenderun'daki saldırı için taziyelerini hemen sundu,ondan önce Baykalın kaset skandalında aynı gün içinde aramıştı, fakat İsrail'in saldırısı karşısında susmayı tercih etti, 5 günlük bir sessizlikten sonra bu konuşması insanlara "hocam yürekli insanların kanı Baykalın vukuatı kadar değerli değilmi?" sorusunu sorduruyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AMENNA!!
Laİlaheİllallah

DUÂ: 55
İşittik, İtaat Ettik !
|
 |
« Yanıtla #8 : 04 Haziran 2010, 21:45:20 » |
|
"SEN TÜRKÇE OLİMPİYATLARI'NI ERGENEKON'A YA DA KEMALİST ORDUYA SORDUN DA MI YAPTIN Kİ GAZZE'YE GEMİYLE YARDIMI İSRAİL'E SORDURUYORSUN! HAYIR! AMA SEN ŞİMDİ ÖYLE BİR SAÇMALADIN Kİ RESMEN VE FİKREN MÜSLÜMANLARI BİRBİRİNE VURDURUYORSUN!"
Allah affetsin!...
Allah özür, tevbe ve tashih nasib etsin!..
Fatih Tezcan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anadoluvarisi
Elhamdülillah

DUÂ: 85
LailaheillALLAH
|
 |
« Yanıtla #9 : 04 Haziran 2010, 21:51:30 » |
|
"SEN TÜRKÇE OLİMPİYATLARI'NI ERGENEKON'A YA DA KEMALİST ORDUYA SORDUN DA MI YAPTIN Kİ GAZZE'YE GEMİYLE YARDIMI İSRAİL'E SORDURUYORSUN! HAYIR! AMA SEN ŞİMDİ ÖYLE BİR SAÇMALADIN Kİ RESMEN VE FİKREN MÜSLÜMANLARI BİRBİRİNE VURDURUYORSUN!"
Allah affetsin!...
Allah özür, tevbe ve tashih nasib etsin!..
Fatih Tezcan
Belki izin almıştır. ve eğer o başlatmış ise o oluşumu.
|
|
|
|
|
|
"Hakikaten biz insanı güçlüklere katlanacak şekilde yarattık." (Beled 4)
|
|
|
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

DUÂ: 90
GELECEĞE UMUTLA
|
 |
« Yanıtla #10 : 04 Haziran 2010, 21:53:29 » |
|
kardeşler habere konu olan metni kaynağından okumanızı tavsiye ederim, yine yorumlarınız haklı olabilir ancak kaynağınızında sağlam olması gerekiyor.Kaynağından okuduğunuzda olayın çok çarpıtıldığını hatta çarpıtılmak için malum medya tarafından uğraşıldığını göreceksiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

DUÂ: 90
GELECEĞE UMUTLA
|
 |
« Yanıtla #12 : 04 Haziran 2010, 22:08:03 » |
|
Gülen'den şehitlere taziye, yönteme eleştiri! Bugün Wall Street Journal gazetesinde, Fethullah Gülen'le yapılmış bir röportaj yer aldı. Röportajda Gülen, Türk kamuoyunda Gazze olayıyla ilgili görüşlerden farklı bir bakış açısı ortaya koyuyor.
Başka konuların da ele alındığı röportajın Gazze'yle ilgili kısmını ve Gülen'in bu mevzuya yaklaşımını 3 noktada değerlendirebiliriz: Bir, yardım gönüllülerinin bulunduğu gemiye yapılan o korkunç müdahale öncesi izlenen yöntem ki Gülen bu noktada diplomatik yolların sonuna kadar zorlanmasında ısrar ediyor. İki, İsrail askerlerinin müdahale biçimi ki onu 'çirkin bir manzara' diyerek eleştiriyor. Üç, şehit olan vatandaşlarımız ki, bunun için Gülen taziye yayınlayarak üzüntülerini ifade ediyor.
1,5 milyon Filistinli'nin yaşadığı açık hapishane Gazze'ye 4 yıldır uygulanan ambargoyu delmek için yola çıkan insani yardım gemilerine İsrail'in yaptığı kanlı müdahale millet olarak hepimizi öfkelendirdi. Hadisenin duyulduğu andan itibaren boşalmayan meydanlar ve dün Fatih Camii avlusunda kılınan cenaze namazında ortaya çıkan tablo, milletimizin duyduğu tepkinin göstergesiydi.
Aslında 9 insanımızın şehit olmasıyla sonuçlanan bu vahşi saldırıya duyulan tepki Türkiye ile de sınırlı kalmadı. New York'ta Türk bayraklarıyla İsrail'in bu hareketini telin eden Yahudilerden BM Güvenlik Konseyi'ne, Batı medyasından İsrail medyasına, Arap Birliği'nden NATO'ya bütün dünya İsrail'i kınama noktasında bir araya geldi. Konu, El Cezire, BBC, CNN gibi uluslar arası kanallarda birinci haber olma özelliğini koruyor.
İsrail'in vahşi saldırısıyla hayatını kaybedenlerin acısını paylaşanların arasında Fethullah Gülen Hocaefendi de vardı. Gazetemizde yayınlanan taziyesinde Gazze'de bir insanlık dramı yaşandığına dikkat çeken Hocaefendi şöyle diyordu: "Filistin'de yaşanan bu drama son verebilmek beklentisiyle yola çıkan, uğradıkları müessif saldırıda hayatlarını kaybederek şehit olan insanlarımıza Allah'tan rahmet diler, başta aileleri olmak üzere, milletimize ve bütün insanlığa taziyelerimi bildiririm."
Belki birçoğumuzun gündemine İsrail'in kanlı müdahalesinden sonra giren bu hadise, böyle bir eylemin yapılacağının duyulduğu ilk günden itibaren Hocaefendi'nin gündemindeydi. İyi niyetle atılan bu adımın, olumsuz bir şekilde sonuçlanacağı endişesi içindeydi. Çünkü İsrail'in benzer durumlardaki tepkilerine bakıldığında, endişe etmekte de haksız sayılmazdı. Nitekim yakınındaki insanlara, daha gemiler daha harekete geçmeden, İsrail'in nasıl tepki vereceğini tahmin etmenin güç olduğunu, bir sorun çıkmaması için diplomatik yolların sonuna kadar zorlanması gerektiğini söylüyordu. Bu sağlanamayacaksa, kritik bir zamanda Türkiye'yi savaşın eşiğine getirecek bir krize meydan vermemek için başka yolların aranması gerektiğini düşünüyordu.
Endişe etmekte haklıydı. Gerçekten de İsrail Hükümeti, ne yapacağı kolay kolay kestirilemeyen, küçük bir sebeple bile dünyayı ateşe verebilecek hamleler yapan bir ülke haline gelmişti. İki askeri esir düştüğü için Lübnan'ı yerle bir eden, yine bir askeri Hamas tarafından esir alındığı için işgali altındaki Gazze'ye savaş açarak 400'ü çocuk 1500 insanın ölümüne yol açan, Türkiye gibi bölgedeki en yakın ülkeye büyükelçisini alçak koltuğa oturtarak ders vermeye kalkışan bir yönetim. Bunları hesaba katınca, hele meydan okur gibi tavrın iyice tahrik edeceği bir yardım hareketinin nereye varacağını kestirmek zor değildi. Önce bu insani yardım konvoyuna katılacağı duyurulan bazı Ak Partili vekillerin, daha sonra bundan vazgeçmiş olması da aslında bu endişelerin ve doğabilecek sonuçların öngörüldüğünün işareti.
Nitekim Gülen, dün Wall Street Journal'da yayınlanan röportajında da bu büyük endişelerden kaynaklanan görüşlerini dile getirdi. Sağduyunun, aklı selimin yorumuydu söylenenler. Sivil insanlara, uluslar arası sularda yapılan müdahaleyi ve ortaya çıkan tabloyu çirkin bulduğunu söyleyen Gülen, devletin ve bu işin öncülüğünü yapan İHH'nın, çocuk, yaşlı ve kadınların başına gelebilecek sıkıntıları, can kaybı hatta savaş riskini öngörerek diplomatik yöntemleri sonuna kadar zorlaması gerektiğini vurguluyordu. Acı da olsa bunca olay yaşandıktan sonra, Gülen'e göre yapılması gereken ilk iş, gerçeğin ortaya çıkması için Birleşmiş Milletler öncülüğünde şeffaf ve bağımsız bir soruşturma yapılması.
Bu görüşlerin doğru anlaşılması için röportajla ilgili bir hususu bilmek lazım. Öğrendiğim kadarıyla ve okunduğunda da anlaşılacağı gibi bu görüşme, Gazze krizi üzerine düşünülmüş bir röportaj değildi. Olaydan birkaç hafta önce yapılmak istenen bir röportajdı ve yazılı cevapları günler öncesinden gazetecilere ulaştırılmıştı. Fotoğraf çekimi için kısa süreli bir araya geldiklerinde tüm dünya bu konuyu konuştuğu için, Gazze meselesine girilmiş ve bu konu diğerlerinin önüne geçmişti. Meseleyi bu boyutundan çıkararak, sanki sadece bu mevzu için röportaj verilmiş gibi değerlendirmek doğru olmaz.
Abdülhamit Bilici-ZAMAN
Şüphesiz hepimiz hesabımızı Allah cc vereceğiz, bugün ağzımızdan çıkan kelimeler, takındıgımız tavırlar amel defterimize işleniyor. Birkaç haber sitesini gezindiğimde olayın bilerek çarpıtılmaya çalılşılıp israili gündemden düşürüp cemaatleri birbirne düşürme kastı güdüldügünü hissettim, Bülent Yıldırım abimiz gerekli cevabı güzel bir uslüp ile vermiş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #13 : 04 Haziran 2010, 22:12:06 » |
|
evet Bülent Yildirim gerekli cevabi verdi müslûmanlarin birlik olmasi gerekirken,bu tip tartismalarla gundemi degistiremenin bir anlami yok... sadece sunu söylemek istiyorum ve konunun daha fazla uzamamasini diliyorum
velev ki ihh'nin yardimi götürmedeki yöntemleri yanlis,öyleyse kendileri yöntemi dogru olan,ve birinci elden Gazze'ye yardimin ulasacagi bir organizasyon düzenlesinler nasil dogru yöntemle Gazzeye direkt ulasabilecegini tüm dünyaya göstersinler....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 340
ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA
|
 |
« Yanıtla #14 : 05 Haziran 2010, 01:25:25 » |
|
burada Bülent Yıldırım Beyefendiyi tebrik etmek istiyorum.ben hayatımda bu kadar sakin cevap verebilen birini daha görmedim.birinci ağızdan duyduktan sonra yanıt vermeyi tercih etmesi,hüsnü zannı,bir cemaati yaralayacak şekilde cevap vermekten kaçınarak sadece üzüldüğünü bildirmesi taktire şayan. aynı sakinliği bizlerinde göstermesi gerekir.nasıl olsa zaman her şeyi açığa çıkaracaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AMENNA!!
Laİlaheİllallah

DUÂ: 55
İşittik, İtaat Ettik !
|
 |
« Yanıtla #15 : 05 Haziran 2010, 17:08:37 » |
|
"İsrail'in onayı olmadan hareket etmek, otoriteye başkaldırıdır" diyene
Peygamber Efendimiz Hira'dan inmek için Ebu Cehil'den izin almadı deyiniz. Hayber'i fethederken yahudiden izin almadı deyiniz. Hz. Ömer Kudus'e girerken izin almadı deyiniz. Selahattin Eyyübi Haçlılarla savaşırken haçlılardan izin almadı deyiniz. Fatih İstanbul'u fethederken Bizans'tan izin almadı deyiniz. İstiklal Harbini yapanlar Yunanlıları kovmak için Yunanlılardan izin almadı deyiniz. Üstad Sait Nursi otoriteye itaat etse davasından vazgeçerdi deyiniz. Nuh'un gemisindekileri ağlattın, vicdanları kanattın, insanlığın vicdanına yol alanları üzdün deyiniz. Düşmandan izin alınmaz ancak haddi bildirilir deyiniz
SİHİRBAZLARDA FİRAVUNDAN İZİN ALMADAN İSLAM DEDİLER. deyiniz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teymiyye
Elhamdülillah

DUÂ: 16
|
 |
« Yanıtla #16 : 05 Haziran 2010, 18:47:36 » |
|
amin cümlemizden kardeşim. kimsenin kişilere karşı tavrı yok olmamalı da bizler ancak yapılana söylenene karşı dururuz.çünkü tekrar tekrar o insanlara gitmek zorundayız . güzellikle ayrılmak gerektiğini bizlere öğretiyor RABBİMİZ. nasıl ki günah içinde olandan değil günahtan beri durmamız gerekiyorsa bu da aynı şeydir. insanlar hata yapabilirler bunu kabullenelim. ALLAH resulleri hata yaptıklarında anında uyarılıyordu. birtek resullerdir hatasız olanlar. Onların haricindeki herkesin hatası kusuru mutlaka vardır.
duam şu ki hepimizin tevhid bayrağı altında toplanabildiğmizi görebilmemizdir.
selam ve dua ile

|
|
|
|
|
|
-" Biz bir vadiden ALLAH diye haykırırız; Bu ses diğer vadiden HÜRRİYET diye yankılanır" : (İmam Samil)
“Şahadete talibim. Şehitliği rütbe ve şeref kabul ediyorum. Kanımın son damlasına kadar ülkemin bağımsızlığı ve milletimin hürriyeti için savaşmaya hazırım.”
|
|
|
Teymiyye
Elhamdülillah

|
 |
« Yanıtla #17 : 05 Haziran 2010, 18:49:03 » |
|
ağır konuşmak istemem ama şunuda belirtmek istiyorum: yahudiler yavaş yavaş belli oluyor.....[/color]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teymiyye
Elhamdülillah

|
 |
« Yanıtla #19 : 05 Haziran 2010, 18:58:46 » |
|
belki haklısın lakin bu nasıl bir pişkinlik bu hocaya bu açıklama yakıştımı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aksi seda
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 214
Hz. Fatıma gibi olmadan Hz.Ali gibisini bulamazsın
|
 |
« Yanıtla #20 : 05 Haziran 2010, 19:03:25 » |
|
GÜLEN DEN ANCAK BÖYLE BİR AÇIKLAMA BEKLENİR Dİ DAHA İYİSİNİ BEKLEMEMELİYDİK.BEKLEMEMELİYİZDE..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teymiyye
Elhamdülillah

|
 |
« Yanıtla #21 : 05 Haziran 2010, 19:04:56 » |
|
GÜLEN DEN ANCAK BÖYLE BİR AÇIKLAMA BEKLENİR Dİ DAHA İYİSİNİ BEKLEMEMELİYDİK.BEKLEMEMELİYİZDE..
 bende bunu söylüyorum işte... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aksi seda
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #22 : 05 Haziran 2010, 19:08:44 » |
|
 bende bunu söylüyorum işte...  OYÜZDEN KIZMAMALIYIZ.DEĞİLMİ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teymiyye
Elhamdülillah

|
 |
« Yanıtla #23 : 05 Haziran 2010, 19:14:41 » |
|
aslında bi yerde haklısınız adam safını belirlemiş....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aksi seda
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #24 : 05 Haziran 2010, 19:21:02 » |
|
BENCE DE APAÇIKCA ORTADA HANGİ SAFTA OLDUĞU.. SADECE ALICI GÖZLE BAKMAK YETER..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ebu Yusuf
|
 |
« Yanıtla #25 : 07 Haziran 2010, 14:52:24 » |
|
Rabbim sen herşeyin özünü en iyi bilensin.
Fethullah Gülene gelince tek kelimeyle Allah ıslah eylesin.Adam kendi okulları ve yeryüzündeki yaptığı çalışmaların heba olmasından korktuğundan dolayı belki bu sözleri sarf eyledi.Kim ne derse desin bu şahıs herdaim bunu yapıyor.Hatırlayın 91 körfez savaşını..saddam skut füzelerini israile gönderdiğinde Fethullah Gülen tv.çıkıp israil çocuklarına atılan füze için gözyaşları döküyorum...insan işte o anda göz yaşlarına boğuluyor...Ya adam Irakta ki masum çocuklar kimin.Neden onlar için açıklama yapmassın...
Sorarım şimdi size..Bizler dernekler,vakıflar ,kurumlar içinmi varız yoksa onlar bizlere hizmet için mi? var...Kurum kapanacak diye daha ne kadar taviz verceğiz.
Gerçi fethullahçılara diyecek lafım yok ..Sözüm bizlere...Dünde bir kurumumuzun programındaydım.. Çok UTANDIM HEMDE ÇOK....İNŞALLAH SÖZÜMÜZÜN,DİLİMİZİN EYLEMİMİZİN YETTİĞİ KADARIYLA MÜCADELE EDECEĞİZ.İSTERSE KİM BİZE UÇ ADAMSIN DERSE DESIN.YOK KARDEŞİM İSTER UÇ DEYİN İSTER BUNALIM.NE DERSENİZ DEYİN AMA BU KERVAN BÖYLE GİTMEZ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|