Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İsrail Gene Gazze'ye Saldırdı  (Okunma Sayısı 171 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 639
Çevrimiçi Çevrimiçi

« : 01 Haziran 2010, 14:55:15 »

Siyonist işgal radyosu bugün (01 Haziran Salı) verdiği haberde, işgal ordusunun sabah erken saatlerde Gazze'nin güneyine düşen Han Yunus'un doğusuna girerek iki direniş mücahidini şehit ettiğini duyurdu. Kaynaklar şehit olan mücahitlerin Abdurrahman Ömer Abdulhamid El-Estal (19) ile Hamade Emin Muhammed Şehvan (19) olduğunu ifade ettiler.

İşgal radyosu verdiği haberde iki Filistinlinin eylem yapmak için sac duvardan işgal altındaki topraklara girmek istediklerini iddia etti.

Gazze'deki İlk Yardım ve Acil Durum İdaresi Başkanı Dr. Muaviye Hasaneyn Filistin Enformasyon Merkezi'ne yaptığı özel açıklamada, işgal ordusuna bağlı tankların, topların ve Apaçi helikopterlerinin sabah erken saatlerden beri sınıra yakın bölgedeki Filistinlilere ait evlere ve tarım arazilerine yoğun bir şekilde ateş açmaya devam ettiklerini belirtti.

Dr. Hasaneyn yaptığı açıklamanın devamında olay yerine ulaşan ilk yardım ekiplerinin şehit veya yaralı görmediklerini belirterek, işgal tarafında ambulansların görüldüğünü bunun da işgal askerlerinden bazılarının öldüğünü veya yaraladığını gösterdiğini ifade etti.

Diğer taraftan mahalli kaynaklar, işgal askerlerinin ateş açması sonucu Rafah'ta Selma Ebu Şeluf (65) adındaki Filistinli yaşlı bayanın ayaklarından yaralandığını ifade ettiler.

fiem
Zeynepder4
"NasıLsın ? Diye sorma //FiListin// gibiyim ışte.. Bir yanim işgaL ediLdi bir yanim Direnişte!
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
*

DUÂ: 249
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÖZLEMEKTEN yorulmuşum kapında durdur beni...

« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2010, 15:53:09 »

ALLAH birgün hesaplarını tersine cevirecektir.
artık kurabilecek bir cümle bile kalmadı
kelimelrin tükendiği anlar........

Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 340
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA

« Yanıtla #2 : 01 Haziran 2010, 16:34:08 »

yanlarına kar kalacağınımı sanıyorlardı.  kızgın durun daha neler görecekler.tüm ümmetin bedduaları arkalarında ,akıttıkları mazlum kanında boğulacaklar inşALLAH   çıldırmış

Teymiyye
Elhamdülillah
**

DUÂ: 16
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 01 Haziran 2010, 16:55:37 »

onların tuzakları varsa ALLAHında tuzakları var

-" Biz bir vadiden ALLAH diye haykırırız; Bu ses diğer vadiden HÜRRİYET diye yankılanır" : (İmam Samil)

“Şahadete talibim. Şehitliği rütbe ve şeref kabul ediyorum. Kanımın son damlasına kadar ülkemin bağımsızlığı ve milletimin hürriyeti için savaşmaya hazırım.”
ebu sayyaf
Bismillah
*

DUÂ: 14
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 01 Haziran 2010, 21:12:26 »

Bu katliamları yapan askerler, eğer bu Yardım gemilerine operasyon yapılmayıp katliam yapılmasaydı  Türk Ordusuyla 1 değil 2 değil 3 defa askeri tatbikat yapacaklardı... ve Filistinlileri daha iyi katletmek için...

"Mektebinde Şehadet Okutulan Bir Milletin Esareti Yoktur."
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: