|
|
ebu sayyaf
Bismillah
DUÂ: 14
|
 |
« Yanıtla #1 : 31 Mayıs 2010, 22:03:29 » |
|
Sadece Netanyahu mu? aslında Netanyahunun destek vermesi normal ama ya şunun desteğine ne dersiniz... "Fatih Altaylı: İsrail'in haklı gerekçesi var "http://www.islamigundem.com/news_detail.php?id=11280
|
|
|
|
|
|
"Mektebinde Şehadet Okutulan Bir Milletin Esareti Yoktur."
|
|
|
ALİ
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 193
İyyâke na’büdü ve iyyâke neste’în.
|
 |
« Yanıtla #2 : 31 Mayıs 2010, 22:06:43 » |
|
içimizdeki yahudiler...aslında yahudi sözü az.biz şöyle diyelim içimizdeki ne olduğu belli olmayanlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 340
ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA
|
 |
« Yanıtla #3 : 31 Mayıs 2010, 22:07:17 » |
|
buna da şaşırmadık kardeşim Netanyahu ya şaşırmadığımız gibi ''küfür tek millettir ''düsturu her yerde ,her zaman geçerlidir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 639
|
 |
« Yanıtla #4 : 31 Mayıs 2010, 22:24:32 » |
|
.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #5 : 31 Mayıs 2010, 22:29:36 » |
|
........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #6 : 31 Mayıs 2010, 22:37:44 » |
|
........
buda Başkent Üniversitesi hocalarından Emekli Hakim Albay Sadi Çaycı israili desyeleyen açıklaması
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2010, 22:39:29 Gönderen: Zeynepder2 »
|
|
|
|
|
Zeynepder.
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #7 : 31 Mayıs 2010, 23:04:15 » |
|
İsrail'in BM Temsilcisi pes dedirtti
İsrail'in BM Temsilcisi, İsrail komandolarının baskınına uğrayan Gazze'ye yardım gemilerindeki gönüllülerin amaçlarının insani olmadığını ileri sürdü.
İsrail'in BM nezdindeki büyükelçisinin yardımcısı Daniel Carmon, BM Güvenlik Konseyi'nde az önce sona eren toplantıda yaptığı açıklamada, "Medya tarafından Gazze'ye insani yardım konvoyu olarak takdim edilse de, bu gemilerin amacı insani yardım değildi" dedi.
"Hangi insani eylemci Birleşmiş Milletler'i, Kızılhaç ve uluslararası alanda tanınan diğer kuruluşları baypas etmek ister? Hangi barış eylemcisi uluslararası hukuka uygun şekilde gemiye binen askerlere saldırmak için bıçak, sopa ve diğer silahları kullanır?" iddiasını dile getiren İsrailli diplomat, İsrail'de insani kriz bulunmadığını söyledi ve Filistin topraklarına gönderilecek yardım malzemelerinin izin verilen geçiş noktalarından geçmesi gerektiğini belirtti.
Carmon, Gazze Şeridi'nin Filistin yönetimini güç kullanarak deviren teröristlerin işgali altında olduğunu ve oraya silahların deniz yoluyla dahil sürekli girdiğini ileri sürdü.
Bu arada, İsrail'in gemilere saldırısı Norveç'te İsrail'in Oslo Büyükelçiliği önünde toplanan yüzlerce sol görüşlü tarafından protesto edildi.
31.05.2010 23:21:23 (samanyoluhaber)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder.
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #8 : 31 Mayıs 2010, 23:26:11 » |
|
Peres'ten şoke eden savunma
İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, İsrail ordusunun Gazze'ye yardım gemilerine saldırısında meydana gelen can kayıplarıyla ilgili olarak, filonun organizatörlerini suçladı.
İsrail Cumhurbaşkanı, "Marmara gemisindeki yolcuların İsrail ordusu askerlerine karşı uyguladığı şiddet nedeniyle askerlerin kendilerini savunmak durumunda kaldıklarını" iddia etti.
Peres, can kayıplarının sorumluluğunun filonun organizatörlerinde olduğunu ifade edip, filonun tüm amacının "insani yardım değil, provokasyon çıkarmak" olduğunu da öne sürdü.
İsrail Cumhurbaşkanı Peres, "demokratik bir bir ülke olarak İsrail'in kendi vatandaşlarını korumakla yükümlü olduğunu, kontrol edilmeden gemilerin ve içerisindeki yüklerin Gazze'ye gönderilmesine de izin veremeyeceğini" ifade ederek, provokatif amaçlı bu gemi yolculuğunun, terör yolunu benimseyen Hamas'a destek anlamına geldiğini iddia etti.
-LİEBERMAN: "ELÇİMİZİ GERİ ÇAĞIRMA GİBİ BİR NİYETİM YOK"-
Öte yandan İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, Ynet sitesine yaptığı açıklamada, son gelişmelere ve Ankara'nın Tel Aviv'deki Büyükelçisini geri çağırmasına karşın, aynı şekilde davranmayı düşünmediğini söyledi.
Lieberman, "Türkiye'nin kararına rağmen, Büyükelçi Gabi Levi'yi çağırmak gibi bir niyetim yok" dedi ve ikili ilişkilerdeki gerginliği daha fazla tırmandırmak niyetinde olmadığını söyledi.
İsrail Dışişleri Bakanı Lieberman, yine de son olayın yansımalarının uzun bir süre daha hissedileceğini belirterek, "İstikrarı korumak için, Türkiye ile ortak bir zemin bulma amacındayız" dedi.
01.06.2010 00:25:54 (samanyolu haber)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder.
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #9 : 31 Mayıs 2010, 23:34:10 » |
|
one munit olayında olduğu gibi yada büyükelçi vakasında olduğu gibi objektifler önünde önce çarpışıyorlar sonra barışıyorlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #15 : 04 Haziran 2010, 10:43:46 » |
|
CNN Türk Anketle Fetva Arıyor! CNN Türk, internet sitesinde Mavi Marmara gemisinde ölenlerin şehit olup olmadıklarını anket şeklinde tartışmaya açtı. İşte ŞOK anketin sorusu:
İsrail ordusunun saldırısına uğrayan "Mavi Marmara" yardım gemisinde hayatını kaybedenler sizce şehit midir?
Seçenekler:
Evet Hayır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|