Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: KOCAELİDE Kİ KARDEŞLERİN DİKKATİNE...  (Okunma Sayısı 395 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sabiha Ateş Alpat
Yönetici
Laİlaheİllallah

DUÂ: 420
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : 30 Mayıs 2010, 22:19:06 »

ÇOK SAYIDA SAVAŞ GEMİSİ VE BOT GAZZE AÇIKLARINA KONUŞLANDIRILDI,
 İNSANİ YARDIM GETİREN İHH FİLOSUNA SALDIRMAK İÇİN BEKLİYOR

İSRAİL YARDIM FİLOSUNA SALDIRACAĞINI AÇIKLADI, GERÇEKLEŞTİĞİ ANDAN İTİBAREN PROTESTOYA GEÇİYORUZ, BULUŞMA NOKTASI VE HAREKAT PLANI‏...

İsrail medyası çatışmanın artık kaçınılmaz bir  durum olduğunu ve insanin yardım filosuna İsrail gemilerinin saldıracağını bildiriyor.

Gazze’ye yardım götüren filonun  normalde Pazartesi sabah sıralarında ulaşması beklenirken, terörist İsrail gemilerinin, korsanca bir  saldırı gerçekleştirmesi durumunda sokaklara dökülerek İsrail Terör Devletini protesto edeceğiz.

Saldırı durumunda hareket planı.

Öğlen namazını Fevziye camiinden kıldıktan sonra 13.30’da yürüyüş yolundan İnsan hakları parkına yürüyerek, tüm gün ve gerekirse gece nöbet tutarak konuşmalarla Terör Devleti İsrail’i protesto etmek.Eylem uzun süreceğimden oturmak için beraberinizde karton getirebilirsiniz.

Durum hakkında 31 Mayıs Pazartesi  262  322 16 29 no’lu telefondan haber alabilirsiniz.Bu maili aldıktan sonra  lütfen duyarsız kalmayın ve cep telefonu listesindeki tüm tanıdıklarınızı, yapılacak olan protestoya davet edin.

"Size ne oldu da Allah yolunda ve 'Rabbimiz! Bizi, halkı zalim olan bu şehirden çıkar, bize tarafından bir sahip gönder, bize katından bir yardımcı yolla!' diyen zavallı erkekler, kadınlar ve çocuklar uğruna savaşmıyorsunuz! (Nisâ: 75)

İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. (Nisâ: 76)

Gazze’ye İ.H.H gemi konvoyuyla giderek zayıf düşürülen kadın ve çocuklar uğruna yola düşenler görevini yaptı, ölümü göze alarak müztezaf çocuk, kadın ve insanlar uğruna yola düştüler.

Allah için canlarını tehlikeye atanlar, muhtaç çocuk, kadın ve insanlar için görevlerini yaptılar.ŞİMDİ SIRA SİZDE, SALDIRI DURUMUNDA CEP TELEFONUNUZDAN TANIDIĞINIZ HERKESE HABER VERİN.

2008 Yılında İsrail’in Gazze’de katliam başlatması üzerine, harekete geçen Kocaeli halkı güzel bir dayanışma örneği sergilemişti.Saldırıdan 18 saat sonra binlerce kişi sokaklara dökülerek katil İsrail’i protesto etmişti.Videosunu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

AhVa
Elhamdülillah
**

DUÂ: 13
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 30 Mayıs 2010, 22:26:32 »

linki göremedik hocam
Sabiha Ateş Alpat
Yönetici
Laİlaheİllallah

DUÂ: 420
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : 30 Mayıs 2010, 22:33:22 »

Link yoktu kardeşim.Sadece buradaki eylem planından haberdar olsunlar istedim...
AhVa
Elhamdülillah
**

DUÂ: 13
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 30 Mayıs 2010, 22:51:48 »

sese ses getirsin inşALLAH
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: