Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 639
|
 |
« : 06 Mayıs 2010, 13:22:58 » |
|
Degerli Zeynepder Forum Katilimcilari; "Hayirda yarismak"adina düzenledigimiz AYIN Üyesi anketimizi oylariniza sunuyoruz... Yönetimimizce en aktif olduklarini gözlemledigimiz isimlerden olusan anketimizde,oy kullanirken ,en aktif,en paylasimci,yorumlariyla katkida bulunan,degisik konu basliklarinda konu açan vs. vs kriterleri göz önünde bulundurmanizi ve ankete katiliminizi bekliyoruz.. Belirledigimiz listede isminin olmasini istediginiz kisileri ayrica bize bildirebilirsiniz.. Ankette yer almayan kardeslerimizin sitemizde daha aktif olarak önümüzde ki aylarda anketimizde yer almalarini temenni ediyoruz..
Her üyenin (yöneticilerde dahil) 3 oy hakki vardir.. Anketimiz alfabetik siraya göre hazirlanmistir..
Haydi Hayirda yarismak için klavyeler hizlansin...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2011, 03:23:39 Gönderen: MuSALLi »
|
|
|
|
|
Zeynepder4
"NasıLsın ? Diye sorma //FiListin// gibiyim ışte.. Bir yanim işgaL ediLdi bir yanim Direnişte!
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
DUÂ: 249
ÖZLEMEKTEN yorulmuşum kapında durdur beni...
|
 |
« Yanıtla #1 : 06 Mayıs 2010, 13:47:53 » |
|
vaadler vermeye başlıyalım hemen kimseler yazmadan
beni birinci secerseniz sitelere giden yolları yapacağım! beni birinci secerseniz maillerinize karanfiller yollayacağım(ben kırmızı karanfil severim ona göre)
devamı sonraa
hadi bakalım pamuk eller klavyeye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZamarA
Bismillah
DUÂ: 4
Bütün İzmler İdraklere Giydirilmiş Deli Gömleğidir
|
 |
« Yanıtla #2 : 06 Mayıs 2010, 14:40:52 » |
|
Hayırlı OlsunTek oyumuzu Sayın Ebu yusuftan yana kullandım
Kendisinden Sürekli İstifade Ederim
|
|
|
|
|
|
Payımıza sükût DüştüğünDen Beridir, Kalbimizin Sesini Daha bi Güzel Duyar Olduk...
|
|
|
Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 340
ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA
|
 |
« Yanıtla #3 : 06 Mayıs 2010, 15:13:48 » |
|
ALLAH razı olsun editörüm zahmetleriniz için ,hadi hayırlısı diyelim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ardu-l gazel
Laİlaheİllallah

DUÂ: 63
Dağların sıkletini yüklemişim omzuma..Bu Yük Büyük
|
 |
« Yanıtla #5 : 06 Mayıs 2010, 23:01:42 » |
|
Hayırlı olsun,oylamamı yaptım haydi bakalım arkadaşlar hakeden kazansın ! kazanamayan diğer aya elmasını kızartasın... hayırda yarısımızda sevabımızın katmerlenmesi temennisiyle
|
|
|
|
|
|
[size][/URL] Üzülme ey çocuk sende büyüyeceksinİnanç ,sabır ,umut yolunda yürüyeceksin...
|
|
|
|
izy74
|
 |
« Yanıtla #6 : 07 Mayıs 2010, 02:23:09 » |
|
Rabbim cumlemizden razi olsun ,insAllah sitemiz ve bizler icin hayirli olur 
|
|
|
|
|
|
Ne ki SEVDA: Hakka sevdalanmadıktan sonra.. Ne ki HAYAT: Hakkı yaşamadıktan sonra.. Ne ki KAVGA: Hak yolunda olmayınca.. Ne ki ÖLÜM: Şehadet vurmayınca...
Elbet bende birgun olecegim
|
|
|
Zeynepder4
"NasıLsın ? Diye sorma //FiListin// gibiyim ışte.. Bir yanim işgaL ediLdi bir yanim Direnişte!
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
|
 |
« Yanıtla #7 : 07 Mayıs 2010, 07:58:01 » |
|
başabaş gittiklerimiz var görüyorum da . oy kullanacak kardeşlerimiz siz neler istediğinizi söyleyin ben yapayım oylar bana......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder4
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
|
 |
« Yanıtla #8 : 07 Mayıs 2010, 08:02:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder4
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
|
 |
« Yanıtla #10 : 07 Mayıs 2010, 08:12:12 » |
|
çok fazla şeyler istemezsiniz değil mi editörüm. sınırlar içierinde olsun 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2011, 03:25:26 Gönderen: MuSALLi »
|
|
|
|
|
Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #11 : 07 Mayıs 2010, 11:02:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

DUÂ: 90
GELECEĞE UMUTLA
|
 |
« Yanıtla #12 : 07 Mayıs 2010, 11:10:28 » |
|
Benim gibi mütevazi, alçakgönüllü bir üyenin listede olmaması siteniz adına üzücü bir durum, gerçi benim olduğum listede diğer üyeler 2.lik için yarışırlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

GELECEĞE UMUTLA
|
 |
« Yanıtla #14 : 07 Mayıs 2010, 11:33:03 » |
|
çok haklisiniz nasil atladik sizi? hatamizi telafi ettik insALLAH bu düzenlemeden sonra eminim diger adaylar epey zorlanacak hatasız kul olmaz, önemli olan hatayı telafi etmektir, her ne kadar yarışmaya geç dahil olsamda şimdiden ikinci olacak kardeşi tebrik ederim, gerçekten işi zor olacak.Ayrıca sitenizin trafiği inşALLAH sağlamdır, sonra bu konuda kilitlenme yaşanabilir : )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #15 : 07 Mayıs 2010, 11:34:22 » |
|
ee ortada rekabet olunca rakibinin istedigi de böyle zor olacak elbet degil mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

GELECEĞE UMUTLA
|
 |
« Yanıtla #16 : 07 Mayıs 2010, 11:36:04 » |
|
Ben pek rekabet etmem bu konularda,genelde rakiplerim bana yetişmeye çalışırlar,şöyle listeye bakınca geçmiş günleri hatırladım,bir kaç arkadaş bir daha benim olduğum listede yarışamayacaklarını ifade etmişlerdi,bakalım bu sefer yarışabileceklermi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder.
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #17 : 07 Mayıs 2010, 11:56:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tabiin
AllahuEkber

DUÂ: 49
Sen artık gitmelisin vakit çok geç olmadan...
|
 |
« Yanıtla #18 : 07 Mayıs 2010, 12:11:30 » |
|
her üye kendine güveniyor mu ne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder4
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
|
 |
« Yanıtla #19 : 07 Mayıs 2010, 12:19:52 » |
|
yeni rakiplerde olmuş ben yokken. ne yapalım mücadeleye devam
zeynepder. ablacım o ambargoyu filistin gönülleri bir kere deldiler ikincisi bu ay inşaAllah. ee herşeyin sırası var değil mi tümüyle kaldıracağımız günler yakındır elbet.
oylar bana diyorum ama sana veriliyor ablam bu nasıl iş anlamadım ben=)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder.
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #20 : 07 Mayıs 2010, 13:01:33 » |
|
zeynepder. ablacım o ambargoyu filistin gönülleri bir kere deldiler ikincisi bu ay inşaAllah. ee herşeyin sırası var değil mi tümüyle kaldıracağımız günler yakındır elbet.
İNŞAALLAH ablam inşALLAH o günleri de göreyi nasip etsin mevlam ümmedi Muhammede oylar bana diyorum ama sana veriliyor ablam bu nasıl iş anlamadım ben=)
dur daha yeni başladık bacım sona doğru belli olur oylar kime gidiyor (bu kadar hediyeden sonra sana vermezlerse ayıp olur )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

GELECEĞE UMUTLA
|
 |
« Yanıtla #21 : 07 Mayıs 2010, 13:09:03 » |
|
Vaadde bulunmak serbestmi? Gerçi vaadde bulunmayı gerektirecek bir durum yok ortada ama yinede biz tembelliğe alışmayalım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #22 : 07 Mayıs 2010, 13:12:04 » |
|
Vaadde bulunmak serbestmi? Gerçi vaadde bulunmayı gerektirecek bir durum yok ortada ama yinede biz tembelliğe alışmayalım.
Cem uzan vaadlerine benzemeyecekse neden olmasin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AhVa
Elhamdülillah

DUÂ: 13
|
 |
« Yanıtla #23 : 07 Mayıs 2010, 13:41:48 » |
|
kardeşler, ne yapın edin müslüman genci birinci yapın,çünkü o birinci oldumu "adettendir,birinci olan tatlı gönderir" düsturuyla forumdaki tüm kardeşlerin adresine tatlı gönderme gibi büyük bir nezakette bulunuyor.. bilginize
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AMENNA!!
Laİlaheİllallah

DUÂ: 55
İşittik, İtaat Ettik !
|
 |
« Yanıtla #24 : 07 Mayıs 2010, 14:00:02 » |
|
oyumu daha kullanmadım ama birini MüslümanGençe vereceğim işin ucunda tatlı var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AhVa
Elhamdülillah

DUÂ: 13
|
 |
« Yanıtla #26 : 07 Mayıs 2010, 14:08:38 » |
|
kardeşler, ne yapın edin müslüman genci birinci yapın,çünkü o birinci oldumu "adettendir,birinci olan tatlı gönderir" düsturuyla forumdaki tüm kardeşlerin adresine tatlı gönderme gibi büyük bir nezakette bulunuyor.. bilginize
bu düstura Belçika'da dahilse sorun yok  abimiz kardeşliğe çok önem verir onun için mesafeler hiç önemli değildir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

GELECEĞE UMUTLA
|
 |
« Yanıtla #27 : 07 Mayıs 2010, 14:13:44 » |
|
Boş destekçiyi ben neyleyim, ayrıca beni tanıyan tanır,bir tatlı ilemi korkutacaksınız beni. sitenin İNCİ si seçileyim her birinize bir adet tatlı feda olsun,gelirsiniz fikjirdere ikram ederim hemde derneğimizi ziyaret etmiş olursunuz.
şuan benim biraz ilerimde olan kardeş ile aramda %14 lik bir fark var, oda çok önemli değil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeynepder.
Editör
La Hukme iLLaLLaH

|
 |
« Yanıtla #28 : 07 Mayıs 2010, 14:18:09 » |
|
şimdi anlaşıldı niye her yarışmada birinci olduğu,kimsenin karşısında duramadığı bende mantı vaad ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
izy74
|
 |
« Yanıtla #29 : 07 Mayıs 2010, 14:26:13 » |
|
MüslümanGenç kardesim hele siz bir kazaninda bizim tatli hakkimizi Sabiha ablam ve Halil bacanagima ikram edersiniz 5 porsiyon olsun çunku maaile sitedeyiz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|