ebu sayyaf
Bismillah
DUÂ: 14
|
 |
« : 10 Nisan 2010, 03:08:13 » |
|
Hamd alemlerin Rabbı olan ALLAH a mahsustur. Salat ve selam gönderilen peygamberlerin en mükemmeli olan, nefisleri karanlık cahiliyenin pisliklerinden temizlemek için ve içinde delalet örümceklerinin yuva yaptığı harabe gönülleri yeniden bina edip, İslam nuru ile aydınlatmak onları batılın yıkıntıları altından çekip çıkartmak için gönderilen Muhammed s.a.v üzerine olsun.
Esselamun aleykum ve rahmetullahı veberakatuhu,
Allahın salat ve selamı mücahıdler,mücahideler ve siz Müslüman kardeşlerimizin üzerine olsun.
Afganıstan’dan izzetin şerefin ve islamın yaşandığı ALLAH ın övdüğü ve bereketli kıldığı sonunda’da firdevsi alayı vaad ettiği cihad topraklarından müslüman bacılarıma yazdığım bu nasihatlerimi ALLAH için okuyup biraz düşünmelerini istiyorum…
Kardeşlerim! Size bu mektubumda cihadda kadının yerinden ,buradaki zorluklardan, kazandıklarımızdan ve kaybettiklerimizden kısacası cihad topraklarında kadından ve kadının yerinden bahsedeceğim…
BİSMİLLAHIRRAHMANIRRAHIM
Bacılarım şuan Afganistan’da her ne kadar medya buradaki zulmü ve cihadı sizlere yansıtmasada,Elhamdulillah cihad devam etmektedir.Buradaki cihadın maneviyatı diger cihad bölgelerinden biraz daha farklı çünki burada YIKILMIŞ BİR İSLAM DEVLETİNİN TEKRAR ZAFER KAZANMA VE ALLAHIN İZNİ İLE YENİDEN İSLAM DEVLETİNİ KURMA ÇABASI VAR…
Zafer inşALLAH ALLAH ın izni ile gelecek kardeşlerim.Burada mücahid kardeşlerimizin yaptığı operasyonlar büyük bir hızla devam etmektedir.Taliban ve diğer Muhacir cemaatlerin her geçen gün zafer kazanma çabası artıyor.Bu cemaatler ortalama hergün Amerika ve İşgalçi Ordularına büyük darbeler vuruyorlar..yapılan Ameli İstişadiler ise bu operasyonları zirveye taşıyor. ALLAH bu yolda canlarını ortaya koyan bütün kardeşlerimden razı olsun ve bizleri Firdevs cennetleri ile ödüllendirsin inşALLAH …
Kardeşlerim türkiyede iken sürekli duyduğum kadın cihada çıkmalımı yoksa çıkmamalımı ve yine kadınlar cihad da ne yapabilirlerki. Sözlerine buradan şu cevabı vermek istiyorum..
1. Kadın cihad a çıkmalımı çıkmamalımı sorusuna en güzel verilecek cevap mutlaka çıkmalı. Zira ALLAH c.c. kuranda cihadı, cihadın faziletini,hicreti ve faziletini birçok ayette övmektedir ve biliyoruzki Resulullah s.a.v. zamanındada cihada çıkıp mücahidlere yardım eden ve Hicret eden bayan sahabilerde vardı ama o zamanda yaşayan o insanlar dini tam bir bütün olarak anladıklarından dolayı kadın cihada çıkmalımı çıkmamalımı sorusu akıllarına bile gelmedi ama bugün biz gaflet içerisinde olan Müslümanların başörtüleri ellerinden alınmakta, Kuran susturulmakta ibadetlerimize set çekilmekte.Bizler bu halde iken neden Hicret ve Cihad aklımıza gelmiyor.
2. Kadın cihad’da ne yapabilir: En önemlisi kadının cihad da bulunması kafirlere korku veriyor burada kadının yeri çok önemli bugün burada sıcak bir yemek yiyemeyen günlerce aynı elbise ile 2.bir elbiseyi bulamayan çoğu zaman ailesinden ayrı aile özlemi çeken birçok mücahid kardeşimiz var orada ne yapabiliriz diye düşünmeyin,burada bır grup mucahıdın elbısesını yıkamak onlara yemek yapmak yırtık elbıseleını dıkmek dahı mucahıdlere ızzet kafırlere de zılllet verır. Mucahid kardeslerımıze ellerinizden geldigi kadar yardım edebilirsiniz Allaha hamd olsun burada o imkan var.buradaki ecir çok büyük ALLAH ın rahmeti buraya çok fazla,buralar bereketli, buralar ALLAH’ın yardımın indigi topraklar..
Kardeşlerim inanın burada yaşam o kadar zor değil evet hayatın cilveleri var ama kaldırılamayacak kadar zor değil nefsiniz sizi aldatmasın, her şeyden önce burada cenneti kazanma ümidi var: geçen gün kocası şehid olan bir bacıma sordum eşin ameli istişadi yaptı sen vatanına dönmeyi düşünüyormusun? onun cevabı ise şu oldu: o cenneti kazandı inşALLAH benim çabamda onun katına erişmek. Ben cenneti kazanmak için burada kalacağım dedi. BACILARIM bırakın dünyayı, ebedi saadeti seçin malı, parayı, dünya zevklerini bırakın buraya izzete gelin, burada kazanılan çok şey var.Onur izzet ve şeref var.Burada zillet yok Başörtümüze uzanan eller yok, şuan Özbekistan da namaza yasak Başörtüsüne yasak var ama burada yasak yok.Burada kaybedilen hiçbir şey yok.Sakın düşünmeyin annemi babamı kardeşlerimi bırakamam diye, ALLAH ın sevgisi onun dini,onun istekleri annemizden babamızdan daha önemli değilmi ?
De ki: «Eğer babalarınız, çocuklarınız, kardeşleriniz, eşleriniz, aşiretiniz, kazandığınız mallar, az kâr getireceğinden korktuğunuz ticaret ve hoşunuza giden evler, sizlere Allah'tan, O'nun Resulünden ve O'nun yolunda cihad etmekten daha sevimli ise, artık Allah'ın emri gelinceye kadar bekleyedurun. Allah, fasıklar topluluğuna hidayet vermez. (Tevbe-24)
BACILARIM size Afganistan dan belki eksik, belki yanlış ama inanın samimiyetle bu sözleri yazdım.Davetim siz Müslüman Bacılara…
Son olarak Müslüman Erkeklere de birkaç sözüm var:
Size ne oluyor ki, Allah yolunda ve «Rabbimiz, bizi halkı zalim olan bu ülkeden çıkar, bize katından bir veli (koruyucu sahib) gönder, bize katından bir yardım eden yolla» diyen erkekler, kadınlar ve çocuklardan zayıf bırakılmışlar adına savaşmıyorsunuz? (Nisa-75)
Size ne oluyor ki, Allah yolunda ve «Rabbimiz, bizi halkı zalim olan bu ülkeden çıkar, bize katından bir veli (koruyucu sahib) gönder, bize katından bir yardım eden yolla» diyen erkekler, kadınlar ve çocuklardan zayıf bırakılmışlar adına savaşmıyorsunuz? (Nisa-75)
Kör olana güçlük (sorumluluk) yoktur, topal olana güçlük yoktur, hasta olana da güçlük yoktur. Kim Allah'a ve Resulüne itaat ederse, (Allah) onu, altından ırmaklar akan cennetlere sokar. Kim de sırt çevirirse, onu acıklı bir azab ile azablandırır. (Fetih-17)
Bizlere mallarınız ile yardım etmenizi istiyoruz. Burada bir mucahidin yemeye , içmeye ihtiyacı oldugu kadar silahada ihtiyacı var.Sizlerden hiçbirşey yapamazsanız dualarınızı bekliyoruz.Unutmayalımki DUA müminin silahı…Bütün Müslüman kardeşlerimize kapımız sonuna ,kadar açık, ne olur Müslümanların bu çağrısına kulak verin ve biraz duyarlı olun…
|