Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 'Coca Cola içen katildir'  (Okunma Sayısı 372 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 637
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 02 Nisan 2010, 10:05:35 »

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir ilköğretim okulunu ziyaret eden TEMA Vakfı Onursal Başkanı Hayrettin Karaca, Coca-Cola içenleri katil olarak nitelendirdi.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir ilköğretim okulunu ziyaret eden TEMA Vakfı Onursal Başkanı Hayrettin Karaca, Coca-Cola içenleri katil olarak nitelendirdi.

TEMA kurucusu Hayrettin Karaca, Fethiye'de özel bir ilköğretim okulunda öğrencilerle buluştu. TEMA Fethiye Şubesi Başkanı Okyay Tirli ile okula gelen Karaca, çocuklarla ders yaptı. Neşeli bir ortamda geçen ders sırasında Karaca zaman zaman zor anlar yaşadı. Öğrencilerin gürültü yapmasından rahatsız olan Karaca, çocuklara "Aranızda katil var mı?" diye sordu. Karaca, 'hayır' cevabını alınca kola içenlerin katil olduğunu ifade ederek, "Coca Cola içmiyorum, içenler de katildir. Çünkü her kola içtiğimizde Amerika'ya pay gidiyor. Onlar silah üretiyor ve Afganistan'da, Irak'ta çocukları öldürüyor. Yani Coca Cola içince siz de katilsiniz." dedi.

Konuşması boyunca Amerika aleyhine ağır eleştirilerde bulunan Karaca, öğrencilerden kola içmemeleri yönünde söz aldıktan sonra okuldan ayrıldı.
Haber Editör
MuSALLi
Süper Moderatör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 259
Çevrimdışı Çevrimdışı

*Zervêşayê Pexmêr*

« Yanıtla #1 : 05 Nisan 2010, 01:26:19 »

Anadoluvarisi
Elhamdülillah
**

DUÂ: 85
Çevrimdışı Çevrimdışı

LailaheillALLAH

« Yanıtla #2 : 22 Nisan 2010, 23:29:40 »

eline sağlık

Müslümanlar içmiyor zaten. Fakat azınlıktalar. İslam'a ılımlı toplumumuz içiyor. Zaten (görünen o) dinsiz denilmesin diye müslümanım diyorlar.
Bataklıkta olduğunu hissetmeyen çırpınmaz.

"Hakikaten biz insanı güçlüklere katlanacak şekilde yarattık." (Beled 4)
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: