Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: yeniden AKSA eylemi  (Okunma Sayısı 180 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AhVa
Elhamdülillah
**

DUÂ: 13
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 122



« : 18 Mart 2010, 16:43:35 »

Sivil toplum kuruluşları yarın Cuma namazı sonrası Beyazıt meydanında Mescid-i Aksa için bir araya geliyor. Çok sayıda vatandaşın beklendiği eylemde Mescid-i Aksa için dualar edilecek.

İsrail, Kudüs’te Mescid-i Aksa ’nın yanında Harab sinagogunu açarak yeni bir provokasyon başlattı. Kudüs’te gerginlik tırmanıyor. Olayların büyümesinden endişe ediliyor.

Kudüs’teki Müslümanlar, Yahudilerin Harab sinagogundan sonra Hz. Süleyman tapınağının temellerini atacağını ifade ediyorlar.

Kudüs’teki gelişmeler üzerine Türkiye’deki sivil toplum kuruluşları harekete geçti. Mazlum-Der, Özgür-Der, İHH İnsani Yardım Vakfı, İnsan ve Medeniyet Hareketi, Akabe, Medeniyet Derneği, AKDAV, Araştırma ve Kültür Vakfı ve Hikmet Vakfı’nın aralarında bulunduğu Filistin Gönüllüleri Cuma namazı sonrası Beyazıt Meydanı’nda toplanıyor.

Çok sayıda vatandaşın beklendiği eylemde Mescid-i Aksa için dualar edilecek. Mescid-i Aksa ’nın yanında Harab sinagogunu açan İsrail protesto edilecek. Mescid-i Aksa’yı koruyan Filistin halkına destek olunacak. 
 
 
 
Kayıtlı
AMENNA!!
Laİlaheİllallah
****

DUÂ: 55
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 577

İşittik, İtaat Ettik !


« Yanıtla #1 : 18 Mart 2010, 17:28:28 »




Cuma namazında Beyazıt Camii’nde olalım; Kudüslü kardeşlerimizin tüm İslam ümmeti ve insanlık adına sergiledikleri direnişi sahiplenelim. Mescid-i Aksa'yı yalnız ve mahzun bırakmayalım!
Kayıtlı
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer: