Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: GDO, EROİNDEN DAHA BETER!  (Okunma Sayısı 398 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Amâk-ı Hayal
Laİlaheİllallah

DUÂ: 255
Çevrimdışı Çevrimdışı

Geç kalmış adalet...Adaletsizliktir...

« : 10 Mart 2010, 20:29:30 »

GDO, EROİNDEN DAHA BETER!
Bana göre;
“Genetik yapısı değiştirilmiş” tohumlar, en az “uyuşturucu” kadar, yani “esrar” ve “eroin” kadar tehlikeli!..
Ha “eroin” zehirlemiş, ha bu tohumlar!..
Hatta, “eroin”den daha tehlikeli...
İşte bu yüzden, genetiği değiştirilmiş bu ürünlere “Frankeştayn gıdalar” deniliyor ya!..
Nasıl denilmesin ki;
Frankeştayn gıda olarak nitelendirilen GDO’lar, kolera bakterisi geni taşıyan yonca, akrep geni taşıyan pamuk, tavuk genli patates, balık veya domuz genli domates gibi gıdalar şeklinde karşımıza çıkıyor.

“Uzman”lara göre, “GDO”ların bir “tehlikeli” tarafı da şu:
“Bu ürünlere bir kere bulaşırsanız, bir daha kurtulamıyorsunuz. O tohumla ürün ektiğiniz toprak, o tohuma bağımlı hale geliyor ve bir daha başka ürün ekemiyorsunuz.”
O tohumu satan yabancı şirket ise, önce tohumu ucuz fiyattan satıyor ve sizi tıpkı “eroin bağımlılığı” gibi bağımlı hale getiriyor. Ancak daha sonra fiyatını artırarak, sizin başka tohum ekmenizi önlemeye çalışıyor. Sizi öyle bir noktaya getiriyorlar ki; isteseniz de bu çarkın içinden çıkamıyorsunuz.
İşte bu “çark”tan, yani ABD, İsrail, Kanada, Çin, Almanya, Fransa ve Hollanda’nın kurduğu “çark”tan çıkamadığımız içindir ki; her yıl “50-60 milyon dolar”lık tohum ithal etmek zorunda kalıyoruz!..birde ektiğiniz hiç bir üründen tohum elde edmiyorsunuz çünki bunlar kısırlaştırılmış tohummuş yani sürekli israilin kapısını çalmak zorundayız malesef...
Yani, kendi paramızla zehirleniyoruz
Yahudi nasıl insanımızı sömürüyor görüyormusunuz bizim sözde bilim adamlarımız halen fakültede baş örtüsüyle uğraşsınlar bence israil önce bizimkilerin beyinleriyle oynamış galiba ?

HAK-PERESTİM, ARZ-I İHLAS ETTİĞİM DERGAH BİR. BİR  NEFES AYRILMADIM  TEVHİDDEN ALLAH BİR...
BEN BENİ BİLMEM HAKİKATTE, SEN BİLİRSİN BENİ, BENİM BİLDİĞİM BİR TEK, ALLAH VE RASULÜDÜR...
Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 339
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA

« Yanıtla #1 : 11 Mart 2010, 01:41:43 »

bunları yemeye cesaret lazım,göze ne kadar da çirkin geliyor,zararları da cabası,fıtratı bozmak nimete nankörlükten öte cinayettir  çıldırmış

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: