Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İLK OKUL ÖĞRETMENİNDEN PEYGAMBERİMİZE HAKARET!!!!  (Okunma Sayısı 148 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 340
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA

« : 07 Mart 2010, 00:42:53 »

İlköğretim öğretmeninden peygambere hakaret

Antalya’da bir ilköğretim öğretmeninin peygambere hakaret içeren mesajları öğrencilerine çektiği öğrenildi.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde kızının sınıf öğretmeninin öğrencilere siyasi içerikli ve peygamberlere hakaret içeren elektronik postalar gönderdiğini öne süren veli, öğretmen hakkında şikayette bulundu.

Hasan Hüseyin K. adlı veli, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilköğretim 5. sınıfta öğrenim gören kızının öğretmeni D.Ç’nin, kızının da aralarında bulunduğu bazı öğrencilere siyasi içerikli elektronik postalar gönderdiğini, son gönderdiği elektronik postada ise peygamberlere hakaret içeren ifadeler yer aldığını iddia etti.

Bu yüzden kızının sınıfını değiştirdiğini belirten Hasan Hüseyin K, öğretmen hakkında cumhuriyet savcılığı, il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri ile Milli Eğitim Bakanlığına şikayet dilekçesi verdiğini ifade etti.

İlçe milli eğitim müdürlüğü yetkilileri, şikayet üzerine öğretmen hakkında idari soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Kaynak: AA 

azade aksa
Elhamdülillah
**

DUÂ: 11
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 07 Mart 2010, 22:50:01 »

küfür tek millettir, bunun dini dili sorulmaz sözüm ona müslüman bir ülkede yaşıyoruz

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: