Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Cehennem Kütüğü Cadalozlar!  (Okunma Sayısı 155 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 637
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 06 Mart 2010, 11:31:25 »

Muhterem okuyucularımdan özür diliyorum, başlıktan da anladığınız gibi, bugün birazcık ağzımı bozacağım.

Geçtiğimiz Çarşamba günü gözü dönmüş köpekler Mersin"de çarşafa saldırdılar ve ağır hakaretlerde bulundular.

Bir gurup kadın hilafetin kaldırılışının yıldönümünü bahane ederek düzenledikleri gösteride, yanlarında getirdikleri çarşafları önce giyindiler, sonra çıkardılar ve alaylarla, kahkahalarla yırttılar.

Tarih boyunca müslüman bayanların sembolü ve İslam"ın şiarı olan çarşafa kudurmuşçasına saldırdılar, parçaladılar, ayaklarının altına alıp çiğnediler, içlerindeki kinlerini kustular, salyalarını bulaştırdılar.

Aslında gün olarak yanlış bir günü seçmişler. Fransızların, Ermenilerin Kahramanmaraş"ta, Gaziantep"te çarşafa el uzattıkları günleri seçeceklerdi, doğru ve uygun olanı da buydu.

Çünkü uğradıkları ve uğrayacakları akıbetleri açısından birbirlerine çok benziyorlar, hatta birbirlerinin aynısılar.

Kim bunlar?

Bu ülkede egemen olduğu günden itibaren İslam"la savaşmayı kendisine hedef olarak seçen despot rejim var ya, işte o rejimin ürettiği en ideal bayanlardır bunlar.

Gücü yetmiş olsaydı, ülkemin bütün bayanlarını böyle yapacaktı bu rejim. Şükür o Allah"a ki hepimizi koruyor.

Doksan yıllık cumhuriyet denilince, benim gözümün önüne ilk gelen şey, menopoz dönemini aşmış bu kimyasal kadın atıklarıdır.

Yüzlerinde hiçbir meymenet kalmamış, küçük çocukların asla bakmaması ve görmemesi gereken bir çehreleri vardır.

Emzikli bayanlar kesinlikle uzak durmalıdır bunlardan, aksi takdirde sütlerini kaçırırlar.

Ne annelik vasfına sahiptir bunlar, ne ablalığa yakışıyorlar, ne teyze diyebilirsiniz bunlara ne hala.

Yaşları geçmiştir fakat, bunların hiçbir minik yavrunun anneannesi veya babaannesi olduğunu düşünemezsiniz.

Bunların bir erkeğin eşi olabileceğini, bir evin hanımı olabileceğini de asla aklınıza getiremezsiniz.

Nerede İslam"a saldırı var, hemen ön saflarda bulursunuz bunları.

Nerede bu milletin örfüne adetine karşı bir savaş var, hemen o cephede yerlerini almışlardır bunlar.

Nerede bu milletin hayrına bir iş yapılıyor, karşı cephede yırtınırken görürsünüz bunları.

Cehennem Kütüğü Cadalozlardır bunlar.

Müslümanlar şunu hiçbir zaman unutmamalıdır ki, bunlarla her yerde karşılaşacaklardır, alışmalıdırlar, hazırlıklı olmalıdırlar..

Çünkü, örtünme konusu yaşadığımız coğrafyanın asla değişmez gündemi olarak yerini hiçbir şeye bırakmayacaktır.

Gündem olarak arada sırada ikinci veya en fazla üçüncü sıraya düşse de, bu durum geçici olacaktır ve daha sonra derhal asıl yerini alacaktır.

Hatta sadece bu coğrafyanın değil, başta Avrupa ve Amerika olmak üzere bütün bir yeryüzünün gündeminin üst sıralarında olacaktır.

Allah bilir ya, İslam"ın bu dönemdeki yayılışı genellikle Müslüman bayanlar üzerinden olacaktır. Bugünden sonra İslam denilince insanlığın aklına gelecek olan ilk somut fotoğraf “Tesettüre bürünmüş Müslüman Bayanlar” olacaktır.

Bir başka ifadeyle, İslam yeryüzüne bu defa bir edep güneşi, bir haya güneşi ve bir terbiye güneşi olarak doğacaktır.

Öyle olunca, edebe savaş açanlar, hayaya savaş açanlar, temiz nikaha savaş açanlar, sıcak aile yuvasına savaş açanlar da meydandaki yerlerini almış olacaklardır.

Mehmet GÖKTAŞ
ZamarA
Bismillah
*

DUÂ: 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bütün İzmler İdraklere Giydirilmiş Deli Gömleğidir

« Yanıtla #1 : 06 Mart 2010, 11:42:17 »

Bunlar Mezara Girince bakalım kefenide yırtabilceklermi;Yada kutsadıkları ınsan Kurtarabilecekmi bunları;Yahu Akıl ne güzel şeymiş Bu ve buna benzer İnanları Şükürkü bilicek kadar basiret Sahibiyiz ;,, VATAN ÇARŞAF YIRTAN KOKONALARLA DEĞİL, ÇARŞAFLI NENE HATUNLARLA KURTARILDI

Payımıza sükût DüştüğünDen Beridir, Kalbimizin Sesini Daha bi Güzel Duyar Olduk...
AhVa
Elhamdülillah
**

DUÂ: 13
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 06 Mart 2010, 22:58:41 »

Biz yaşayacağız ve siz çıldıracaksınız Bay'ım
Her  bahar yeniden uç  vereceğiz
Büyüyeceğiz  yaprak  yaprak
Taze  hayat  kokacak ellerimiz
Buram  buram bahar  kokacak
Biz umuduz ve büyüyeceğiz Bay'ım

Düştüğümüz yerden bin can olup kalkacağız
Yürüyeceğiz ve çıplak ayaklarımız titretecek kalplerinizi
Beyninizde, zonklayan türkü olacağız
Bizi söyleyecek esen rüzgar, uçan kuşlar
Karanlıklarınıza yıldız olup düşeceğiz bay'ım

o kin kusan bakışlarınızı yere çevireceksiniz
Akkor alevli  dost  yürekler
Eritecek demirden zemherileri
ettiğiniz hakaretleri üzerinize alacaksınız
Bileceksiniz Bay'ım göreceksiniz

Vuslatlar unutturur ayrılıkları
En çocuksu aşklar beş çeker kininize
Biz yaşayacağız; çünkü bizden sorulacak yeryüzü
Ve siz bizden sorulacaksınız
yeter artık, keskin dilini sustur bay'ım

Göreceksiniz, doğan her güneşle
Biraz daha büyüyecek sevdamız
Güller bizi açacak, bülbüller bizi söyleyecek
Sonunda bütün dillerde, bizimle tanımlanacak sevda dediğin
Kendi  nefretiniz içinde  kahrolacaksınız  Bay'ım

Son satırına kadar yaşayacağız hayatı
Yıkık bir gönül, kırık bir kalp kalmayacak bizden geriye
örtülerimizi yırtıp,çarşafımızı yaksanızda
Racon kesmeden bıyık bükmeden, seveceksiniz bizi Bay'ım

Kendi yalnızlığıyla dans eden bir akrep olacaksınız
Sizinle kapanacak perde
Ve yıkılacaksınız kuyruğunuz üstüne Bay'ım
Amâk-ı Hayal
Laİlaheİllallah

DUÂ: 255
Çevrimdışı Çevrimdışı

Geç kalmış adalet...Adaletsizliktir...

« Yanıtla #3 : 06 Mart 2010, 23:39:33 »

evet hayat devam ettikçe nuhun hanımıda olcak lutun hanımıda olcak  fıravunun hanımı asiyelerde olcak meryemlerde olcak ebulehebin hanımlarıda olcak rabbim bizi iyilerden eylesin onların zoru çarşaf değil elbette onların zoru islamla yarın bir savaş olsa Allahu alem elin gavuru ile bir olup önce örtülüleri ve sakkallıları öldürür bu münafıklar eleri kırılır inşALLAH

HAK-PERESTİM, ARZ-I İHLAS ETTİĞİM DERGAH BİR. BİR  NEFES AYRILMADIM  TEVHİDDEN ALLAH BİR...
BEN BENİ BİLMEM HAKİKATTE, SEN BİLİRSİN BENİ, BENİM BİLDİĞİM BİR TEK, ALLAH VE RASULÜDÜR...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: