Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: RASULULLAHA SEVDA Gecesi  (Okunma Sayısı 831 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 639
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 06 Mart 2010, 09:37:39 »

RASULLAHA SEVDA GECESİ
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2011, 21:48:31 Gönderen: MuSALLi » Kayıtlı
Zeynepder4
"NasıLsın ? Diye sorma //FiListin// gibiyim ışte.. Bir yanim işgaL ediLdi bir yanim Direnişte!
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
*

DUÂ: 249
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÖZLEMEKTEN yorulmuşum kapında durdur beni...

« Yanıtla #1 : 06 Mart 2010, 13:32:46 »

GERÇEK ŞU Kİ, Allah'ı ve Ahiret Günü'nü [korku ve umutla bekleyen] ve O'nu her daim anan kimseler için Allah'ın Elçisi güzel bir örnek teşkil eder.(33/21)

bu ayeti yaşantımızla gösterebilmemizi Rabbim nasip eylesin.

konusu konuşmacısı ve dinleyenleri ile birlikte güzel bir program olur inşALLAH

hayrda öncülük edenlerden olmak temennisiyle

AhVa
Elhamdülillah
**

DUÂ: 13
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 18 Mart 2010, 16:45:27 »

amin

ALLAH cc razı olsun

mail adresimiz; suurlu.genclik@hotmail.com
Zeynepder4
"NasıLsın ? Diye sorma //FiListin// gibiyim ışte.. Bir yanim işgaL ediLdi bir yanim Direnişte!
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 10 Nisan 2010, 10:03:15 »

programın faydalı olmasını dilerim
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 639
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 10 Nisan 2010, 10:38:49 »

programın faydalı olmasını dilerim
ayni dua ile sevdaniz hiç bitmesin izmir'li kardeslerimiz  tvhd.
Zeynepder Basın Birimi
Zeynepder Basın Sorumlusu
Laİlaheİllallah

DUÂ: 178
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 10 Nisan 2010, 11:37:48 »

Değerli Sabiha Hocamız ve iki bacımız bu programa katılmak için şuan İzmirdeler.
Maalesef biz orada da olamadık nasip değilmiş.
Tüm katılanların faydalanması ve gecenizin hayırlara vesile olmasını tüm kalbimle temenni ederim.
Ubeydullah
Laİlaheİllallah

DUÂ: 55
Çevrimdışı Çevrimdışı

~DİN NASİHATTİR~

« Yanıtla #6 : 10 Nisan 2010, 19:47:44 »

Rabbim yardım etsin Hocamı dinlemek cok isterdim.Ankara'yada bekleriz inşALLAH

LailaheillALLAH
Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 340
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA

« Yanıtla #7 : 11 Nisan 2010, 02:24:07 »

Utngc ben bu gecenin canlı şahidlerindenim,güzel bir geceydi,hele şuurder'in çocukları çok tatlıydı,ve her zaman ki gibi sabiha hoca gripten muzdarip olmasına rağmen muaazzam bir konferans verdi,çok mühim ve ince konulara temas etti,organizasyon daha iyi olabilirdi ama niyet samimi ve güzeldi,katılmayanların özellikle konferans babında çok şey kaybettiklerini düşünüyorum.daha nice böyle samimi güzel ve yararlı birleşimlerde buluşmak istek ve dileğimizdir.rabbim daim etsin.Allah hocamızın bedenine,ruhuna,yüreğine rahmetiyle muamele etsin ve ondan razı olsun.

AhVa
Elhamdülillah
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 11 Nisan 2010, 12:24:26 »

ALLAH cc hepinizden razı olsun
samimi dualarınıza gönülden aminler olsun

evet bazı aksiliklerin yaşanmasına rağmen programımız elhamdülillah çok bereketli geçti,hocamız ilmi,hitabeti,ve hak aşığı biri olarak yine gönülleri feth etti,o kadar içten ve samimi anlatıyorduki başımı arkaya doğru çevirdiğimde dinleyenlerin bir çoğunluğunun gözyaşlarını tutamadığını gördüm,umarım bu program hayırlara vesile olmuştur'ki olduda sanırım,yarım saat önce programa katılan bir dinleyici beni tanımadığı halde bi şekilde bana ulaşıp hocamızın kim olduğunu nerden geldiğini ve konuşmasından çok etkinlendiğini dile getirdi,hatta şu sözleride sarf etti "sanırım dün akşamdan sonra hayatımda bazı şeyler değişecek,bunu hissediyorum"dedi..ALLAHUEKBER dedim,ne mutlu hocamıza..
Zeynepder4
Grafiker
La Hukme iLLaLLaH
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 12 Nisan 2010, 08:13:44 »

programda emeği geçen herkesden Allah razı olsun.
ahvada nur kardeşim aksiliklerin olduğunu belirtmişsiniz ama o kadar insanı oraya getirebilmek ve konferansın sonunda söylediğiniz gibi bir kişinin aramış olması bile o konferansın çok güzel ve başarıyla sonuçlandığını gösterir.
herşey yolunda gitse inanın tadı olmazdı.
ALLAH her daim yardımcınız olsun. bu güzel organizasyonların devam etmesini dilerim.
ALLAH doğrudan ayırmasın
selametle
Grafiker.
Elhamdülillah
**

DUÂ: 94
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : 12 Nisan 2010, 19:59:10 »

EVET GERÇEKTEN BAZI AKSİLİKLER OLMASINA RAĞMEN GÜZEL BİR ORGANIZASYONDU AHVA ABLAMI YÜREKTEN TEBİRK EDIYORUM RABBIM ECRİNİ VERSİN İNŞ. BU DURUŞU DAİM OLSUN.HOCAMIZIN KONUŞMASI GERÇEKTEN COK GÜZELDİ ÇOK VERİMLİ GEÇTİ İNŞ. BUAKŞAM VIDEOLARI FORUMDA PAYLAŞICAM.PROGRAMDAKİ MİNİKLERİN EZGİLERİ ŞİRLERİDE ÇOK GÜZELDİ ALLAH KABUL ETSİN İNŞ..

AhVa
Elhamdülillah
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : 12 Nisan 2010, 21:18:19 »

rabbim razı olsun
dedim ya hocamız gönülleri, hatta fatihin istanbulu fethi gibi izmiri feth etti,hocamızı buralarda pek tanıyan yok,ben programa kendisinin gelmesini teklif ettiğimde arkadaşlar tereddüt etmişlerdi,şimdi ise benden hocamızın telefonlarını istiyor,kitaplarını nereden temin edebiliriz diye soruyorlar..

hocamızın konuşmasından etkilenerek beni arayıp bulan kardeşimizde bugün derneğimizi ziyaret etti,kendisi ile tanıştık ve çok sevdik..

bu arada hocamızın zamanın zeynebi kitabını okumak elhamdülillah nasip oldu,kitabı gözyaşları ile bir nefeste okudum sanki,muhteşemdi,kitabı bitirdikten sonra yeni tanıştığımız arkadaşa verdim,daha ilk sayfalarını okurken bana  "iyiki o gün programa gelmişim,iyiki sizi tanımışım ve iyiki sen bana bu kitabı verdin,birşeylerin değişeceğini hissetmiştim" diye mesaj attı,kendi kendime dedimki "ahh kardeşim sen daha kitabın başında değiştin, birde sonunu okusan..

hocama hayranlığım bir kat daha arttı
Amâk-ı Hayal
Laİlaheİllallah

DUÂ: 255
Çevrimdışı Çevrimdışı

Geç kalmış adalet...Adaletsizliktir...

« Yanıtla #12 : 12 Nisan 2010, 23:09:48 »

Sayın kültür bakanım bizimde kutlu doğum programız olcakmı zeynepder her olduğu gibi bu yılda bizi mahrum etmez inşaalah  Byrun

HAK-PERESTİM, ARZ-I İHLAS ETTİĞİM DERGAH BİR. BİR  NEFES AYRILMADIM  TEVHİDDEN ALLAH BİR...
BEN BENİ BİLMEM HAKİKATTE, SEN BİLİRSİN BENİ, BENİM BİLDİĞİM BİR TEK, ALLAH VE RASULÜDÜR...
MuSALLi
Süper Moderatör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 259
Çevrimdışı Çevrimdışı

*Zervêşayê Pexmêr*

« Yanıtla #13 : 13 Nisan 2010, 02:06:25 »

Bende geceye katılan biri olarak başta o kadar uzun yoldan gelen ve hasta olmasına ragmen sorularımıza sabırla çok güzel açıklamalarıyla cevap veren Sabiha hocamız ve 2 bacımızdan ALLAH RAZI OLSUN

İzmirde bir günde olsa gerçek islam kardeşliğini tatmak o kadar güzeldiki kelimelerin anlatamadığı sevgi oluştu aramızda

Programa gelince bende çok duygulandım programda aksilikler yaşandı ama Sabiha hocam konuşmaya başlayınca hepsi herkes tarafından unutuldu bence çünkü hocamızın sohbeti mükemmeldi

Ahvanur ablam seninde emeğine sağlık

Grafiker.
Elhamdülillah
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : 14 Nisan 2010, 00:00:27 »

Zeynepder Basın Birimi
Zeynepder Basın Sorumlusu
Laİlaheİllallah

DUÂ: 178
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : 14 Nisan 2010, 08:59:20 »

Amak-ı Hayal bacım bizim bu yıl kutlu doğum programımız olamayacak maalesef.
Olsaydı mutlaka size ÖZEL davetiye gönderiridim hatta getirirdim.
Ama yine sizi ÖZEL  olarak dernekde ki derslere davet edebilirim hem hasret gideririz hemde dersden faydalanırsınız.Sizi tekrar derslerde görmek isteriz özledik bacım!!
Grafiker.
Elhamdülillah
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : 14 Nisan 2010, 11:43:54 »

AhVa
Elhamdülillah
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : 14 Nisan 2010, 13:36:49 »

şuurlu gençlik derneği ilahi grubu,(ayrıca talebeleri) GRUP AHVA

<a href="http://s10.directupload.net/images/100411/y2njzjzx.swf" target="_blank">http://s10.directupload.net/images/100411/y2njzjzx.swf</a>

« Son Düzenleme: 18 Nisan 2011, 21:53:23 Gönderen: MuSALLi » Kayıtlı
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: