öncelikle hoşbuldum ALLAH cc razı olsun
aslında yeni üye deyilim,yaklaşık 6 yada 7 ay önce üye olmuştum ancak site o dönemlerde aktif olmadığından hep ziyaretçi olarak forumu takipteydim..foruma giremediğim için ziyaretçi olarak faydalanmak alışkanlık yapmış olucakki foruma üye olarak girmek hiç aklıma gelmiyordu taaki bugüne kadar,bugün zeynepder forumdan cumanız mübarek olsun mesajı geldi mailime,her zaman geliyor gerçi ALLAH cc razı olsun,mesajın altında "sitemize aktif katılımlarınızı bekliyoruz" notunu gördüm, işte o an jeton düştü
yani kısacası forumun yabancısı deyilim,sizlere karşı hiiiç yabancılık çekmiyorum..
sabiha hocamın o ilmi yazıları beni bağlamıştı buraya,ALLAH cc ondanda siz hizmet ehli kardeşlerimdende razı olsun..
şuurlu gençlik derneğine gelince
ben bu derneğin hanım komisyonu başkanıyım,isminden anlaşıldığı gibi dernek genelde gençlere yönelik,biraz klasik olucak ama çok yerinde bir söz "gençlerimiz geleceğimizin teminatı" ancak gençlerimizin günümüzdeki halleri malumunuz, kapital sistemler,modernizim v.s genç kardeşlerimizi bizden çaldılar,bizlerde inanan gençlik,inançlı gelecek sloganıyla yola çıkarak,şuursuz,maneviyatsız eylemsiz gençlik yerine,ALLAH ın boyasıyla boyanmış,onun nuruyla nurlanmış,kuranın ahlakıyla ahlaklanmış genç nesiller yetiştirmeye çalışıyoruz,bizleri yetiştiren büyüklerimiz bu gayeyle yetiştirdi,bizlerde inşALLAH bu silsileyi devam ettirmenin çabası içerisindeyiz..zeynepder olarak sizleride takip ediyorum,davamız aynı dava,amaç ve gayemizin,hedeflerimizin aynı olduğunu görüyorum,o yüzden diyorum ya sizlere hiiç yabancı deyilim diye

müminin mümine duası makbuldür,dualarımızda birbirimizi unutmayalım inşALLAH ..