Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: BM'nin Gazzeli Çocuklara Yaptığına Bak  (Okunma Sayısı 170 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 637
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 03 Mart 2010, 13:01:29 »

BM örgütü (UNRWA) zorla soykırım müzesini gezdirmek istedi ama...
 Başarılı öğrencileri geziyle ödüllendiren Birleşmiş Milletler Filistinlilere Yardım ve Çalışma Örgütü (UNRWA), Hollanda'ya götürdüğü Gazzeli çocukları başkent Amsterdam'da bulunan soykırım (Holocaust) müzesini ziyaret etmeye zorlayarak bir skandala imza attı.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin Gazze'deki yetkililere dayanarak dün (02 Mart Salı) verdiği bilgilere göre, UNRWA, Gazze'deki okul etkinliklerinde başarılı olan öğrencileri Hollanda gezisiyle ödüllendirdi. Hollanda'nın başkenti Amsterdam'a götürülen öğrenciler UNRWA yetkilileri tarafından Yahudilerin Avrupa'da uğradığı soykırım anısına yapılan Holocaust müzesini da ziyaret etmeye zorlandılar.
Gazze muhabirimiz, Gazzeli öğrencilerin müzeyi ziyaret etmek istememeleri üzerine UNRWA yetkililerinin öğrencilerin başında bulunan öğretmenleri tehdit ederek, öğrencileri ikna etmemeleri durumunda işlerine son verileceğini söylediklerini belirterek hadisenin gelişimini şu şekilde anlattı
: “Öğrencileri ikna edemeyen UNRWA yetkilileri bu kez organizasyonda yer alan ve yolculuğun psikolojik danışmanlığını yapan Hanne adındaki görevliden öğrencilere baskı yapmasını istediler. Hanne de başarılı olamayınca bu kez UNRWA yetkilileri öğrencileri müzeye götürmekten vazgeçtiler fakat bu kez soykırım ile ilgili öğrencilere bir konferans verdiler.”

Bu uygulama UNRWA'nın ilk skandalı değil. Daha önce de Filistinli öğrenciler arasında soykırım ile ilgili bir makale ve şiir yarışması düzenlemeyi planlamıştı. Fakat proje daha duyurulmadan dışarıya sızınca Filistinlilerin büyük tepki göstermesi üzerine UNRWA böyle bir yarışma düzenlemeyi düşünmediğini duyurmak zorunda kalmıştı.

fiem
izy74
Laİlaheİllallah

DUÂ: 128
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 03 Mart 2010, 23:28:03 »

Allah Razı Olsun emegine saglik, Rabbim yardimcimiz olsun insAllah tvhd.

Ne ki SEVDA: Hakka sevdalanmadıktan sonra..
Ne ki HAYAT: Hakkı yaşamadıktan sonra..
Ne ki KAVGA: Hak yolunda olmayınca..
Ne ki ÖLÜM: Şehadet vurmayınca...

Elbet bende birgun olecegim
Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 339
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA

« Yanıtla #2 : 04 Mart 2010, 02:25:26 »

çıldırmış kafirin kafirliğini yapmasından başka bir şey beklemek hata olurdu.zalimler için yaşasın cehennemm kızgın 

azade aksa
Elhamdülillah
**

DUÂ: 11
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 04 Mart 2010, 23:12:28 »

çıldırmış kafirin kafirliğini yapmasından başka bir şey beklemek hata olurdu.zalimler için yaşasın cehennemm kızgın 
hiç şaşırmadım doğrusu  bu beklenirdi onlardan

Amâk-ı Hayal
Laİlaheİllallah

DUÂ: 255
Çevrimdışı Çevrimdışı

Geç kalmış adalet...Adaletsizliktir...

« Yanıtla #4 : 05 Mart 2010, 00:45:50 »

Onları kendi çocuklarına benzettiler yanıldınız onlar savaşın orta yerinde doğmuşlar sizmi onlara soykırımı anlatacaksınız uturunda dinleyin onlar size anlatsın nasıl soykırım olduğunu Allahın cezaları ağlak

HAK-PERESTİM, ARZ-I İHLAS ETTİĞİM DERGAH BİR. BİR  NEFES AYRILMADIM  TEVHİDDEN ALLAH BİR...
BEN BENİ BİLMEM HAKİKATTE, SEN BİLİRSİN BENİ, BENİM BİLDİĞİM BİR TEK, ALLAH VE RASULÜDÜR...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: