Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Böyle Bir Şerefsizlik Görmediniz  (Okunma Sayısı 235 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 637
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 21 Şubat 2010, 15:45:05 »

Filistinli Aile'nin bahçesindeki meyveleri çalıp sonra ağaçları kestiler. Video'yu seyredince diliniz tutulacak.

Zeynepder.
AYAĞINI DENK AL İSRAİL,SENİN NÜFÜSUN KADAR BİZİM SOKAKLARIMIZDA GEZEN KÖPEKLERİMİZ VAR!!
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 339
Çevrimdışı Çevrimdışı

ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA

« Yanıtla #1 : 21 Şubat 2010, 16:59:40 »

ya bunlar hakikaten insanlıklarını kaybetmişler.hadi zıkkım olasıca meyveleri çalıp zıkkımlandınız,  kızgın   ağaçlardan ne istediniz.Allah'ım bunların hidayete kabiliyetleri var ise onları hidayet et,yok eğer kabiliyetleri yok ise hidayete onları kahhar adınla  muamele et...... çıldırmış

Amâk-ı Hayal
Laİlaheİllallah

DUÂ: 255
Çevrimdışı Çevrimdışı

Geç kalmış adalet...Adaletsizliktir...

« Yanıtla #2 : 21 Şubat 2010, 22:32:27 »

yılan yılanlığını yapacak,çünkü bu onun fıtratında var ,buda yahudinin fıtratı inşALLAH  bu topraklarda son günlerini yaşıyorlardır.gelki onlara kalsa ,bu topraklar hatta Arz-ı mevud,a göre nil ve fıratın arasındaki bütün topraklar onların müslümanın eli ayağı ğözü bile onlara mübah çünki onların inancı na göre onlar Allahın seçilmiş oğulları tüm diğer insanlar ise sırada kullar Allah belanızı verecek İnşaALLAH  bunu müslümanlrın eliyle verir çıldırmış

HAK-PERESTİM, ARZ-I İHLAS ETTİĞİM DERGAH BİR. BİR  NEFES AYRILMADIM  TEVHİDDEN ALLAH BİR...
BEN BENİ BİLMEM HAKİKATTE, SEN BİLİRSİN BENİ, BENİM BİLDİĞİM BİR TEK, ALLAH VE RASULÜDÜR...
MuSALLi
Süper Moderatör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 259
Çevrimiçi Çevrimiçi

*Zervêşayê Pexmêr*

« Yanıtla #3 : 22 Şubat 2010, 11:12:16 »

Ben içimden saymam gereken herşeyi saydım kızgın  bu ....................... ben artık onlara hitap edecek kelime bulamıyorum her kelime onlara iltifat olarak kalıyor

Ubeydullah
Laİlaheİllallah

DUÂ: 55
Çevrimdışı Çevrimdışı

~DİN NASİHATTİR~

« Yanıtla #4 : 22 Şubat 2010, 13:09:18 »

Adeletli olan yüce ALLAHım sen bunlara ne yapacagını bizden daha iyi bilirsin .Bizler sadece onların bu yaptıklarının karşılıksız kalmayacagını biliyoruz sana güzeviyor ve sana inanıyoruz....

LailaheillALLAH
azade aksa
Elhamdülillah
**

DUÂ: 11
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 22 Şubat 2010, 22:49:08 »

O ZALİMLER BU AĞAÇLARI YOK ETTİĞİ GİBİ, ALLAHTA ONLARI YOK ETSİN KAHRU PERİŞAN ETSİN İNŞALLAH

izy74
Laİlaheİllallah

DUÂ: 128
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 23 Şubat 2010, 01:15:52 »

O ZALİMLER BU AĞAÇLARI YOK ETTİĞİ GİBİ, ALLAHTA ONLARI YOK ETSİN KAHRU PERİŞAN ETSİN İNŞALLAH

Allah Razı Olsun AMIIINNN INSALLAH  tvhd.

Ne ki SEVDA: Hakka sevdalanmadıktan sonra..
Ne ki HAYAT: Hakkı yaşamadıktan sonra..
Ne ki KAVGA: Hak yolunda olmayınca..
Ne ki ÖLÜM: Şehadet vurmayınca...

Elbet bende birgun olecegim
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: