Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bak Şu Filistinli Çocuğa  (Okunma Sayısı 48 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 607
Çevrimiçi Çevrimiçi

« : 21 Şubat 2010, 16:33:06 »

B’tselem örgütü, tutuklanan Filistinli bir çocukla onu sorgulayan Siyonist görevli arasında geçen bir diyaloğu da rapora alarak şunları ifade etti...

İşgal devletinde insan hakları alanında çalışan Yahudi insan hakları örgütü B'tselem bugün (20 Şubat Cumartesi) yayınladığı insan hakları raporunda, işgal ordusunun işgal altındaki Kudüs şehrine bağlı Silvan mahallesinde çocuklara yönelik baskı ve tutuklamalarını artırdığına dikkat çekti.

İşgal ordusunun Silvan mahallesinde yaşları 12 ila 15 arasında değişin onlarca çocuğu tutukladığını belirten B'tselem örgütü, tutuklanan Filistinli çocukların ağır işkencelere maruz kaldıklarını söyledi.

B'tselem örgütü, tutuklanan Filistinli bir çocukla onu sorgulayan Siyonist görevli arasında geçen bir diyaloğu da rapora alarak şunları ifade etti: “Filistinli çocuk Ahmed Siyam'ı (12) sorgulayan sorgu memuru, omuzlarına darbeler indirdiği çocuktan kendisine secde etmesini isteyince, Filistinli Siyam “Ben sadece Allah'a secde ederim” diyerek, (sorgu yapan memura unutamayacağı bir) ders vermiş oldu”.

Raporda ayrıca tutuklanan çocukların gördükleri ağır işkenceler nedeniyle kollarında, bileklerinde ve ayaklarında sürekli ağrı hissettikleri ifade edildi.
fiem

Zeynepder.
Savaşımız hakiki düşmanımız olan Şeytana karşdır.
Süper Moderatör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 249
Çevrimiçi Çevrimiçi

ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA

« Yanıtla #1 : 21 Şubat 2010, 16:38:00 »

“Filistinli çocuk Ahmed Siyam'ı (12) sorgulayan sorgu memuru, omuzlarına darbeler indirdiği çocuktan kendisine secde etmesini isteyince, Filistinli Siyam “Ben sadece Allah'a secde ederim” diyerek, (sorgu yapan memura unutamayacağı bir) ders vermiş oldu”.

bu küçücük çocuklardan alacağımız ne kadar çok ders var  ağla

ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM!!!!!!

BENDE BIR FILISTINIM!

Siz “Amerika” dediniz “İngiltere” dediniz”, biz “Allahuekber” “Nasrun Minellah” dedik.Siz“füzeler” “tanklar” “bombalar”dediniz, biz “Hasbunellah ve nimel vekil”  dedik.Siz “Büyük İsrail” dediniz, biz “Özgür Kudüs”dedik
Amâk-ı Hayal
Laİlaheİllallah

DUÂ: 50
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ben kalksam ve dirilsem imanımla yücelsem

« Yanıtla #2 : 21 Şubat 2010, 23:44:29 »

Rabbim o ateş bahçesinde öyle gülleri yaratmış imansız korkak bir millet bu zulme 60 küsür yıldır dayanabilirmiydi  eyvallah

HAK-PERESTİM, ARZ-I İHLAS ETTİĞİM DERGAH BİR. BİR  NEFES AYRILMADIM  TEVHİDDEN ALLAH BİR...
BEN BENİ BİLMEM HAKİKATTE, SEN BİLİRSİN BENİ, BENİM BİLDİĞİM BİR TEK, ALLAH VE RASULÜDÜR...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: