Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Şahidlik ve Şehadet Programı -Hanımlara-  (Okunma Sayısı 360 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeynepder4
ALLAH'ım beni Kendi yolunda ŞEHADETLE rızıklandır.(hz.Ömer)
Süper Moderatör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 211
Çevrimdışı Çevrimdışı

o halde nereye gidiyorsunuz?(tekvir-26)

« : 08 Şubat 2010, 10:30:37 »

MusALL!
Laİlaheİllallah

DUÂ: 43
Çevrimdışı Çevrimdışı

kaHROLSUn siYONİZM ve uŞAKları

« Yanıtla #1 : 08 Şubat 2010, 13:05:05 »

Güzel bir etkinlik,güzel bir program daha
Gel de kıskanma şu istanbulda oturanları  çıldırmış

Zeynepder4
Süper Moderatör
La Hukme iLLaLLaH

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 17 Şubat 2010, 11:16:58 »

Ebu Yusuf
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 192
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 17 Şubat 2010, 12:25:12 »

fikir-der hanımların; Şehidlerimizin adına düzenlemiş olduğu bu hayırlı programa zeynepder olarak göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı öncelikle sabiha hocamıza ve zeynepderli bacılarımıza teşekkür ederiz.Rabbim sizleri ve nesillerinizi islamın hadimleri eylesin.

Bir kız tahtaya kalktı ve ummetin erkekleri nerde diye kalın kalemle yazdı.
Kalem son noktayı koyamadı.
ÇÜNKÜ GERİDE NE ERKEK VARDI NEDE YÜREK.....
SADECE KURU BİR EL VE SÖNÜK BİR SLOGAN..
ebu yusuf
Zeynepder Kültür birimi sorumlusu
Süper Moderatör
Laİlaheİllallah

DUÂ: 66
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 17 Şubat 2010, 19:13:51 »

Amin Amin Amin biecmain!!

Zeynepder olarak yarın ki programınızda sizleri yalnız bırakmayıp nasipse katılacağız.Rabbim hayırlara vesile kılsın programınızı.
AMENNA!!
AllahuEkber

DUÂ: 51
Çevrimdışı Çevrimdışı

İşittik, İtaat Ettik !

« Yanıtla #5 : 17 Şubat 2010, 23:14:29 »

Bu güzel salih amelde bizleri yanlız bırakmayan kardeşlerimizden Rab'bim razı kalsın..

Ecirlerini zai etmesin..

Ebu Yusuf
La Hukme iLLaLLaH

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 18 Şubat 2010, 00:24:02 »

Amenna kardeşim.zeynepder portala bakarmısın.Allah razı olsun hocamızdan ve zeynepderden.ilk sıraya almışlar reklamımızı.
Zeynepder4
Süper Moderatör
La Hukme iLLaLLaH

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 18 Şubat 2010, 09:57:12 »

ALLAH hem fikirderli hemde zeynepderli büyüklerimizden razı olsun.
böyle güzel bir programda birbirlerini desteklemeleri gerçekten çok güzel.
RABBİM her daim yar ve yardımcınız olsun.
bizde sizlerle olmayı çok isterdik.
selam ve dua ile
Ebu Yusuf
La Hukme iLLaLLaH

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 18 Şubat 2010, 19:36:09 »

Bu güzel programa bizleri kırmayarak teşrif eden ve bu çalışmada emeği çok olan sabiha hocamızdan(ablamdan)ve ismi gibi halil olan abimden.Organizede görev alan ve ümmet olma bilinciyle kardeşliklerini fikir-derli bacılardan esirgemeyen Zeynepderli bacılarımızdan.
Fikir-der hanımlar kültür ve sosyal ekibinden ve bu çalışmada görev alan fikir-derli hanımlardan,programa iştirak eden 200 kişiden Rabbim razı kalsın.Çok güzel bir program olmuş ve tüm hanımlar ciddi şekilde etkilendiklerini dile getirdiler.

Ümmetin en önemli ve vaz geçilmez ihtiyacı olan şehadet kavramını ancak böylesine güzel bir çalışmayla sunulurdu.Rabbim sizleri ve nesillerinizi bu yolun hadimleri eylesin.Şehadete erecek yiğid evlatlar ve nesiller versin kardeşelrim..

Rabbime emanet olasınız hayırlı insanlar.
Süper Moderatör
Laİlaheİllallah

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 18 Şubat 2010, 21:10:01 »

Fikirderin ev sahipliği eşliğinde Zeynepder Gençlik Kollarının hazırladığı ortak çalışma çoook duygu yüklü ve heyecan verici oldu.Allah azimuşşan böyle güzel ve anlamlı programı hazırlayan ve sunanlardan razı ve hoşnut olsun!
Şehitlik ve Şehadet söz konusu oldumu, tüm ümmetin  tek yürek olduğu gibi ,Zeynepder ve Fikirder de tek yürek oldu. İmkanı olupda katılamayanlar çok şey kaçırdılar bence.Rabbim tüm emeği geçenlere önce ŞAHİT olmayı sonrada ŞEHADETİ nasip etsin!!
Hocamızada yaptığı konuşmadan dolayı teşekkür ediyorum.Şahitlik ve Şehadet ancak bu kadar  güzel açıklanabilirdi diyorum.Rabbimden nasiplenenlerden olamayı dliyorum.
Fikirderli Bacılarımada sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı minnettar kaldım, kendimizi evimizde ki gibi hissettik.
Ebu Yusuf Kardeşimizin ettiği duayı bende onlar için diliyorum;
Rabbim sizleri ve nesillerinizi bu yolun hadimleri eylesin.Şehadete erecek yiğid evlatlar ve nesiller versin kardeşlerim!!!
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 607
Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #10 : 18 Şubat 2010, 22:37:56 »

Müsadenizle program resimlerini (ç)alip buraya ekliyorum

« Son Düzenleme: 23 Şubat 2010, 14:53:25 Gönderen: veranur » Kayıtlı

Grafiker.
Grafiker
Elhamdülillah

DUÂ: 94
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : 18 Şubat 2010, 23:28:09 »

« Son Düzenleme: 18 Şubat 2010, 23:38:13 Gönderen: Zeynepder2 » Kayıtlı

azade aksa
Elhamdülillah
**

DUÂ: 11
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : 18 Şubat 2010, 23:41:24 »

Müsadenizle program resimlerini (ç)alip buraya ekliyorum(zeynepder2)

Allah Razı Olsunçok kibarsın

Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #13 : 18 Şubat 2010, 23:51:22 »

Utngc tesekkur ederim ALLAH  senden de razi olsun bacim,o senin güzel görüsün  Utngc
Fikirder'li kardeslerden ALLAH  razi olsun sitelerinden (ç)aldim resimleri
Grafiker kardesimizde kendi cektiklerini eklemis sagolsun  Allah Razı Olsun
Ebu Yusuf
La Hukme iLLaLLaH

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : 19 Şubat 2010, 00:44:51 »

Ebu Yusuf Kardeşimizin ettiği duayı bende onlar için diliyorum;
Rabbim sizleri ve nesillerinizi bu yolun hadimleri eylesin.Şehadete erecek yiğid evlatlar ve nesiller versin kardeşlerim!!!

Ecmain kardeşimiz.Rabbim bizleri ümmeten bu meselenin idrakinde eylesin. Grafiker kardeşimizin çekmiş olduğu resimler ve zeynepder 2 kardeşimizin alıntıladığı resimler için teşekkürü bir borç biliriz.Herdaim bu kardeşliğin yaşanması ve kıyamete kadar uhuvvet ve hakkaniyet çerçevesinde hayat sürmek temennisiyle.

Ebu  Hureyre  RadiyALLAH ü  Anh  Resuîullah Aleyhisselâm'in şöyle buyurduğunu rivayet etmiştir;

"Allahü Teala'nın yeryüzünde dolaşan melekleri vardır. Bunlar zikir meclislerini araştırırlar. Bir yerde, zikir yapan bir meclise rastladıkları zaman, onların yanma otururlar, kanatlarım birbir­lerine dolarlar. Öyleki o mevki ile dünya göğü arasını doldururlar. Zikir meclisi dağıldığında onlar da göğe yükselirler. Allahü Teala hallerini kendilerinden daha iyi bilmekle beraber onlara: "Nereden geldiniz? diye sorar. Onlar: Biz Senin yeryüzündeki, Seni teşbih eden, tekbir eden, tehlil eden Sana hamdeden ve Senden duada bu­lunan kullarının yanından geldik, derler. Allahü Teala: Benden neyi istiyorlar? diye buyurur. Melekler: Onlar, Senden cennetini is­tiyorlar, derler. Allahü Teala: Onlar cennetimi gördüler mi? diye buyurur. Melekler: Hayır, ey Rabbimiz, diye cevap verirler. Allahü Teala: Peki, cennetimi görselerdi nasıl olurdu? diye buyurur. Me­lekler: Ve onlar Sana sığınıyorlar, derler. Allahü Teala: Onlar neden Bana sığınıyorlar, diye buyurur. Melekler: Cehenneminden ey Rabbimiz, derler. Allahü Teala: Cehennemimi gördüler mi? diye buyurur. Melekler:Hayır, derler. Allahü Teala: Peki cehenne­mimi görselerdi nasıl olurdu? diye buyurur. Melekler: Onlar Sen­den mağfiret diliyorlar, derler. Allahü Teala bunun üzerine şöyle buyurur. Ben onları mağfiret ettim, istediklerini onlara verdim, sığındıkları şeyden onları korudum, Melekler: Ey, rabbimiz, içlerinde  filanca  var  ki   günahkar  bir  kuldur,   yanlarından

geçerken onlarla beraber oturmuştu, derler. Allahü Teala da: Onu da mağfiret eyledim, onlar bir topluluktur, içlerinden biri ayrı tu­tulamaz, buyurur.

Müslim: Zühd ved'dua: 25

Buhari, Müslim, İbni Mace, Ebu Davud, Tirmizi, Nesâî, Muvatta’dan Kudsi Hadisler, Madve Yayınları: 37-39
Zeynepder4
Süper Moderatör
La Hukme iLLaLLaH

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : 19 Şubat 2010, 10:32:24 »

maşaALLAH.
herbirimizin yaşayan şehitler olabilmemiz duamdır
MusALL!
Laİlaheİllallah

Çevrimdışı Çevrimdışı

kaHROLSUn siYONİZM ve uŞAKları

« Yanıtla #16 : 19 Şubat 2010, 11:35:54 »

Tüm dualara bütün gücümle aminnnn diyorum
Bende orda olup programı dinlemek isterdim sonra o kitaplardan almak isterdim ama işte aramızda mesafeler,bizde artık fotograflar ve orda olan kardeşlerin izlenimleriyle avunacağız
RABBİM nasip eder de bir gün İzmir de böyle programlar yapılsa  ağlak
MüslümanGenç
Laİlaheİllallah

DUÂ: 86
Çevrimdışı Çevrimdışı

GELECEĞE UMUTLA

« Yanıtla #17 : 19 Şubat 2010, 16:07:50 »

Allah cc emeği geçenlerden razı olsun, İzmitten Programa katılan kardeşlerede ayrıca teşekkür ederiz.Programın nasıl geçtigi konusuna gelince sadece 3. şahıslardan duyduklarım kadarını biliyorum, Sabiha Hocamız sağolsun dün öglen hanımlarımızı teslim aldı bugün bu saate kadar kendilerini göremedik Smiley
Allah cc kendisine sıhhat versin, Kendi yolunda yapılan bu çalışmaları salih ameller olarak kabul buyursun.
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #18 : 19 Şubat 2010, 16:40:29 »

MüslümanGenç kardesim dualarinizayürekten amin diyoruz Hocamiza ümmetin hanimlarinin ihtiyaci oldugu inancindayiz...
Hanimlariniz çok nasipli masALLAH  Hocamizin sohbetinde,dersinde bulunmak gipta edilesi bir durum da,sakin sizin hanimlar Sabiha Hocayi teslim almis olmasin? biz onu bunu bilmeyiz Hocamizi acilen geri isteriz....
Süper Moderatör
Laİlaheİllallah

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : 19 Şubat 2010, 19:13:59 »

Zeynepder 2 Kardeşime katılıyorum. Dün ki programdan sonra bende artık korkar oldum Fikirderli bacıların hocamızı elimizden almalarından.Kusura bakmayın da bacılarım biz HOCAMIZI veremeyiz. Zaten 15 seneden sonra anca kavumuşum hocama, size bırakamam. masm 7124
15 günde bir yapılan seminerlerle yetineceksiniz... Utngc Utngc
mavera
Bismillah
*

DUÂ: 2
Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #20 : 20 Şubat 2010, 14:19:58 »

sabiha hocamdan Allah razı olsun ufkumuzu genişletti bilmediklerimizi öğretti bambaşka bir yola girdik sayesinde şimdiye kadar bildiklerimizin ne kadar yüzeysel olduğunu gördük mümkün olsada buraya alabilsek sabiha hocamızı hiç olmazsa klonlansa falan  masm  çok ihtiyacımız var onun önderliğine bu kadarına da hamd olsun ya hiç tanımasaydık  ağlak
programda görev alan o cici kızlarımızdan Allah razı olsun tek kelimeyle muhteşemdi rabbim 5 yaşındaki kızımıda onlar gibi salihalardan eyler inşAllah
sözün kısası fikirder fikirder olalı böyle program böyle kalabalık coşkulu izleyici kitlesi görmedi (bayanlar olarak) bu sabiha hocamızın bereketi kuran yolunda eğitim gören kızlarımızın bereketi rabbim hepsinden razı olsun onları cennetine koysun inşAllah
vuslatzehra
Laİlaheİllallah

DUÂ: 76
Çevrimdışı Çevrimdışı

KUDÜS EMANETTİR ÜMMETE...

« Yanıtla #21 : 20 Şubat 2010, 19:21:29 »

bende Rabbim razı olsun demek istıyorum hem boyle hayırlı bır işte bıze yol verdığı ıçın Hocama,hemde fikirdeli butun ablalarımız ve kardeslerımıze...
Program bizim içinde baya heyecanlı,duygulu ve guzel gectı..Bır takım duyguların canlanabılmesıne vesıle olabıldıysek 2 haftadır yapılan calışmalarımızdan cok buyuk bır hayır aldık demektır...
programı yapan kardeslerım adına bende bır kac söz soyleyecek olursam fikirderli ablalarımız ve kardeslerımız bızı gercekten kendı evımızde,dernegımızde gıbı hıssettırdıler..herkes onların sıcaklığından,ve yakınlıgından çok memnun kaldı..ŞEHADET gıbı bır konuda kardeslık bılıncı ıle beraberlık kurmuş olduk hamdolsun..fikirderli bacılarımızıda bız mısafır etmek ısterız...
mavera
Bismillah
*

DUÂ: 2
Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #22 : 20 Şubat 2010, 19:55:11 »

çok büyük hayırlara vesile oldunuz inşAllah rabbim ecrinizi katkat versin sizi güzel ağırlayabildiysek ne mutlu bize inşAllah ziyaretinizede en kısa zamanda geliriz
Amâk-ı Hayal
Laİlaheİllallah

DUÂ: 50
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ben kalksam ve dirilsem imanımla yücelsem

« Yanıtla #23 : 20 Şubat 2010, 22:41:52 »

valla gidin ne deyim size , geçerken insan bir uğrar şu bacınıza, hep otobandan mı çıyorsunuz ? yolunuzun üstündeyim ağlak

HAK-PERESTİM, ARZ-I İHLAS ETTİĞİM DERGAH BİR. BİR  NEFES AYRILMADIM  TEVHİDDEN ALLAH BİR...
BEN BENİ BİLMEM HAKİKATTE, SEN BİLİRSİN BENİ, BENİM BİLDİĞİM BİR TEK, ALLAH VE RASULÜDÜR...
Zeynepder.
Savaşımız hakiki düşmanımız olan Şeytana karşdır.
Süper Moderatör
La Hukme iLLaLLaH

DUÂ: 249
Çevrimiçi Çevrimiçi

ÇOKŞEY BİLMEK NEYE YARAR?HADDİNİ BİLMEDİKTEN SONRA

« Yanıtla #24 : 21 Şubat 2010, 00:06:56 »

ağla   ağla  ağla  orada olmak vardı.yada bu tür programların  izmirde de düzenlenmesi   

BENDE BIR FILISTINIM!

Siz “Amerika” dediniz “İngiltere” dediniz”, biz “Allahuekber” “Nasrun Minellah” dedik.Siz“füzeler” “tanklar” “bombalar”dediniz, biz “Hasbunellah ve nimel vekil”  dedik.Siz “Büyük İsrail” dediniz, biz “Özgür Kudüs”dedik
rabbimyolundanayirma
Laİlaheİllallah

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #25 : 23 Şubat 2010, 14:35:38 »

s.a.

program çok güzeldi fakat o program bayanlara özeldi.

bayanlara özel olan bir programda çekilen fotoğrafların siteye koyulmuş olması beni çok rahatsız etti.
o fotoğrafların buraya koyulabilmesi için orada gözüken herkesin rızasının olması gerekir.benim rızam yok.

lütfen ön profilden çekilen fotoğrafları kaldırır mısınız?

LA TEHZEN! İNNALLAHE MEANA
Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #26 : 23 Şubat 2010, 14:43:44 »

s.a.

program çok güzeldi fakat o program bayanlara özeldi.

bayanlara özel olan bir programda çekilen fotoğrafların siteye koyulmuş olması beni çok rahatsız etti.
o fotoğrafların buraya koyulabilmesi için orada gözüken herkesin rızasının olması gerekir.benim rızam yok.

lütfen ön profilden çekilen fotoğrafları kaldırır mısınız?

rahatsizlik varsa kaldirilir elbette
yanliz anlamadigim bir nokta var bayanlar tesetturlu degil mi yada o tesettur mu degil mi?
bu sekilde zaten disariya cikmiyorlar mi?tesettur oldugu dusunulmuyorsa neden bu tip kiyafet kullaniliyor
eger böyle degilse bu tepkinin nedeni ne anlayamadim kendi adima  ?
rabbimyolundanayirma
Laİlaheİllallah

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #27 : 23 Şubat 2010, 15:12:16 »

Oraya gelen herkes evet tesettür kıyafetleriyle orada bulundu ama bu o kişilerin fotoğrafının çekilip sitelere atılabileceği anlamına gelmez.

Kendi fotoğraflarımı neden siteye girdiğimde göreyim ki. Gayet doğal olarak rahatsızlık hissettim.
Ben oraya sabiho hocamı özlediğim için görüşmek için ve programa katılmak için gittim. Gidişim maksadı aşsın istemem.

Zeynepder2
Editör
La Hukme iLLaLLaH

Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #28 : 23 Şubat 2010, 15:21:51 »

Oraya gelen herkes evet tesettür kıyafetleriyle orada bulundu ama bu o kişilerin fotoğrafının çekilip sitelere atılabileceği anlamına gelmez.

Kendi fotoğraflarımı neden siteye girdiğimde göreyim ki. Gayet doğal olarak rahatsızlık hissettim.
Ben oraya sabiho hocamı özlediğim için görüşmek için ve programa katılmak için gittim. Gidişim maksadı aşsın istemem.

Allah Razı Olsun bacim ne demek istedigini anladim
benim aklimi kurcalayan ;hani burada ne gibi bir rahatsizlik olabiliri dusununce ilk olarak tesettur konusu geldi ve art niyetsiz olarak sordum belki sordugum soruda hepimizi bir dusunmeye tesvik eder belli mi olur  Byrun
cevabin icin tesekkurler...
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2010, 15:42:26 Gönderen: Zeynepder2 » Kayıtlı
rabbimyolundanayirma
Laİlaheİllallah

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #29 : 23 Şubat 2010, 16:18:51 »

estğ. ben teşekkür ederim.

Allah Razı Olsun
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: